2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Atletika: Diskusija, vesti, komentari...  (Pročitano 195947 puta)
Poznata licnost

FTP! - Zivot je bez veze ako si mrtav

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
Mrzi me da kucam,dokaz da je licener,prica kako je doping los,a alkohol ne spominje...pravi Srbin Smile (tudje greske prica,a svoje sakriva)...
« Poslednja izmena: 29. Avg 2015, 20:18:37 od Cvijac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
LG G3
И тебе да питам. Зашто тако није представио и Јамајчане који су се допинговали, а гомила их је? Јел и теби, кад видиш рупицу на човековом лицу, говори да се он сигурно дрогира? Гетлин прилази Болту и честита му, а овај каже иц нот тру. Њих двојица се познају годинама, пријатељи су, поштују један другог. Овај, нити познаје Болта, нити познаје какав је Гетлин човек, али зна да сере. Нема трунке поштовања, а говори о истом. Да би истрчао тих 10 секунди на тој једној трци на СП, атлетичар тренира две године. Јебене две године. И он нема ни трунку поштовања према томе. Јел и теби у реду да убиство у Бронксу и шта се тамо ради пореди са спринтером и спортистом? Сигурно знаш да се и Драгутин Топић допинговао. Јел треба сад да пљујемо по њему? Јел треба да му тражимо бубуљице по лицу? Јел треба да га поредимо са неким квартом Београда и убиствима? Он јебено на спортском преносу прича о убиствима у Бронксу. Где је мозак бре ту?

Није проблем смети рећи нешто, проблем је у томе да ли је изговорено тачно. Не бих ја имао проблем с тим. Али фазон је у томе што он баш и нема толики проблем са допингом, колико са Американцима. Њему они сметају, не допинговање спортиста. Допинговала се и Кембел-Браун, па о њој прича као о трострукој олимпијској шампионки, а не дрогирашици из кварта. Коментатор пре свега не сме да буде пристрасан, не сме ни за кога да навија и да о спортистима прича погрдно и вређа их. Он је ових пар дана најпогрдније могуће извређао Гетлина. Јавно. Он говори "МИ ћемо му опростити, јер људе из Бронкса разумеМО". Који бре МИ? Јел он то прича и у туђе име? Ја сам сигуран да се Рале дебело не слаже са њим.

Када се неко допингује, он буде суспендован. Када му казна истекне, дозволе му да се врати и контролишу га још ригорозније. Гетлину је дозвољено да се такмичи, што значи да је чист. О чему даље расправљати?

А лаж је да је, како каже Кораћ, Гетлин претио Болту. А сигуран сам да зна шта значи када неко некоме прети. Гетлин је рекао да ће победити Болта. То је претња? Дакле човек на јавном сервису лаже народ. Тај неко ко није чуо изјаву, помислиће да му је стварно претио и да је Гетлин говно. Заправо је Гетлин, по виђеном, скроз опуштен лик. Имао је неке тренинге где је неку децу тренирао. Скроз опуштен и нормалан. Ал што да га сенилни новинар не извређа онако најгнусније.

Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
 Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Svoje misljenje nek iznese negde drugde a ne u tv prenosu. I to nije samo misljenje vec ima i teorija zavera jbt, to ko da neko prenosi fudbal i cim vidi nesto sumnjivo pocne da prica kako je namesteno. Gledo sam na eurosportu ovih dana atletiku a ne na rts-u, onaj lik tamo iako ga boli za sve fino prenosi. Sinoc kad su i jedni i drugi reprizirali sam prebacivao malo na rts ne bili uhvatio Ivanine skokove, i cujem Koraca kako prica o nekoj kako je u vezi s nekim likom, pa o nekoj koja je bila azilant, koga bre to interesuje? Vise prica neke svoje price nego o sustini. Impresioniranje Isinbajevom je posebna prica, on ne sme to da radi, slusa ga narod i on ne sme da namece svoje misljenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Victoria Concordia Crescit

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2209
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
Nokia e63
Где су Блејк, Неста Картер, Малингс, Фратер и остали?

Bas sam se skoro setio ovog Blejka, sta je s njim? Njega su cini mi se najavljivali kao nasledika Bolta, tako neke zajebancije..
IP sačuvana
social share
У срећи се не треба гордити

као ни у несрећи очајавати

и увек треба волети Црвену Звезду!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
неста картер трчао данас у штафети, блејк је био повређен па се вратио ове сезоне, али не може да се врати у стару форму, малингса је јамајчански савез доживотно суспендовао због допинга, а фратер завршио каријеру ако се не варам.
« Poslednja izmena: 29. Avg 2015, 22:01:41 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Картера видех и ја у штафети, али га нема индивидуално. За Фратера нисам знао.

Иначе се овако преноси

Гетлин је по мом мишљењу у овом тренутку бржи од Болта и у бољој форми. Многи се неће сложити са тим знам, али Гетлин је направио кардиналну грешку на крају, ноге нису могле да прате рад руку, превелику жељу је имао да победи и претего је напред. Само да је наставио нормално да трчи до краја вероватно би победио.

У штафети су исто зајебали, тачније Роџерс, који је прерано отишао напред па је морао да се зауставља да сачека Геја. Ту би исто било густо пошто су пре последње промене имали добру предност.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
болт је трчао према гетлину, да је гетлин био бржи болт би био опет за стотинку испред, болт није истрчао најбрже што је могао, имао је солидан старт. па у штафети је исто поента уиграност, и јамајчани су исто имали грешку тако да ни они нису идеално истрчали.
никад нисам веровао да може да постоји неко ко је непобедив, али сада сам убеђен, болта на великим такмичењима нико неће победити, а мислим да ће још рио истрчати и то је то, и да ће у рију за разлику од сад средити ову килажу, и кад га гетлин сад није победио кад болт у никад горој форми а он у најбољој значи да овај човек је непобедив и да када није спреман он може из себе да извуче да буде стотинку бржи од тог противника.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Па добро, није баш Болт у лошој форми. 9.79 је добар резултат. Он је углавном на тој некој дистанци и трчао одувек. Цимао је он добрано на крају да победи. Нисам сигуран да је могао брже од овога. Старт му је за његове стандарде био феноменалан, јер је он очајан стартер. Гетлин вероватно важи за најбољег стартера а Болт је стартовао као он.

А слажем се да је Гетлину ово била последња шанса. Он има 33 године и ко зна у каквој ће форми бити у Рију.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

James Bond 007 MI6

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7630
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
Samsung Galaxy Note 4
Негде сам начуо да ће Болт трчати и светско у Лондону 2017 и после тога се повлачи. Првобитно је требало после Рија али га спонзори наговорили да трчи и светско у Лондону. И да Гетлин кад га сад није добио у Рију има вечност да касни за Болтом. У сезони кад Гетлин има 100% учинак пре свеског, а Болт само 1 трку на 100 и 200 то кад не искористиш тешко да ћеш добити Болта кад се спреми мало боље. Гетлин можда јесте бржи био, али није успео да победи а победа се само гледа. Ал ујебаше Пауел и Картер данас а могли су опет светски оборити.
IP sačuvana
social share
"Човјека ћете најбоље упознати ако га проматрате како се понаша кад се нешто дијели бесплатно"- Иво Андрић
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.