Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ati 9250 ili ati 9550  (Pročitano 3830 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85
Nisi me uopste razumio.Ja nemam nista protiv takve logike.Ali se ne slazem s istom.I kada imas milione evra ne odlucujes ti sta ce ti stajati u kancelariji vec ljudi koje za to placas (kako da ih nazovem dizajneri ili marketing menadjeri u ovom slucaju dekoracije kancelarije,svejedno).I jos nesto tamo ko ima milione siguran sam da zna da upali i ugasi racunar (jer je to dio opste kulture a bez toga se tamo tesko prolazi).Ne svi, uvijek ima izuzetaka ali mislim da vecina da (imao sam priliku da upoznam jednu gospodju Amerikanku ,inace bankarku, od 80god i radi u vordu i ekselu ko od sale,internet takodje).Sta ti mislis ko zna da upali racunar DonaldTramp ili g-din Karic (jedan od starijih_mada ko zna i za mladje)?
IP sačuvana
social share

Ne koristi "kaps".Koristi "bold" kada hoćes nešto da naglasis.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Generalno, to sto si ti rekao nemanja je glupost...
Da ja sam navikao da nosim Nike, Converse ili Adidas ali nikad model od 500e vec modele u cenovnoj klasi od 100-150e.
Zasto?
Zato sto kad kupim Nike, one mi rade posao najmanje godinu dana ma kako se sa njima ponasao, a kad kupim neko djubre one se raspadnu posle mesec dana.
Imati Nike nije statusni simbol , kao imati Ferrari, to je samo simbol kvaliteta, ekvivalent imanju Golfa ili Audi 80 iz 90 i neke.
Kad kupis nike od 500e , onda je to simbol moci i uglavnom neukusa i kompleksa.
Wink, Wind, Highroad ne zavrsavaju posao, one su napravljene da traju nedelju dana a ja nemam te mogucnosti da mogu da kupujem svaki mesec nove patike.
Isto tako.. americki multimilijarderi imaju kancalarije, ali imaju i stila, i ne kupuju ferrari da bi im stajao u garazi jer je za njih to bacanje para, imaju Mercedes ili nesto slicno i licnog vozaca a ne kupuju gluposti da bi se kurcili jer znaju vrednost novca i znaju kako novac brzo nestaje kada se baca na gluposti, sto generalno rade svi naslednici velikih bogatasa i ni jedan veliki bogatas.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 246
blah blah... niste u pravu evo npr sada za ono pesmu serbian  rekao si da te boli ku^ac sto ja nemogu da skin em pesmu a nemogu jer imam dial up da imam npr para imao bi t3 i skinuo bi je za 20 sec tako isto za kompjutere nece mu vecno stojati u kancelariji a da neza ni da ga upali kad tad ce nauciti isto tko sa ferarijem otkud vi znate da a ja nebi vozio na ulici isao bi u skolu ali ne ferarijem nego hamerom da imam kesa takodje:)ali nebi uzeo vozaca jer bi ostalo mesa za dve ribice umesto za 3:)
IP sačuvana
social share
ocu zivot bolji
da ga skrojim u nekoj svetlijoj boli
da mi se ostvare svi snovi
da zivim u slozi a ne u nervozi
da svakog dana imam sve vise da kintu brojim vise
da mi ceo stan na devojku mirise
kada mi se otvore pluca
ja lakse cu da disem
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ti si delimicno pismeni klinac koji nikad nije zaradio dinar u zivotu i kad bi mu palo sa neba ponasao bi se tako Smiley onog trenutka kad budes zaradio svoj dinar, pa i kad ih budes zaradio mnogo naucices da cenis vrednost novca, neces srati i lupetati o tome sta bi i kako bi Smiley
Svako ima diskreciono pravo da bude idiot i da svoje pare baca, ali isto tako posle nema pravo da se zali Smiley
Pritom.. nije stvar para imanje t3 veze ili nemanje, u normalnoj zemlji je to jefrino, u zemlji kao ovoj to nije skupo, to je tehnicki neizvodljivo tako da ma koliko para imao jeftinije je da kupis poprecni link sa frankfurtom nego da uvedes samo sebi nesto takvo.
Ako nesto ne razumes, ne ulazi u raspravu Smiley
A to sto ti ne mozes da skines pesmu je sto si klinac koji ne ume da koristi ni ono sto ima Smiley ja sam dial up imao 8 godina i skinuo sam sve sto mi je trebalo Smiley i slao projekte od par desetina megabajta i skidao linux na 3 cd-a.
Tehnologija jeste ogranicavajuca, ali ti si taj koji ne ume ni to sto ima da iskoristi Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85
blah blah... niste u pravu evo npr sada za ono pesmu serbian rekao si da te boli ku^ac sto ja nemogu da skin em pesmu a nemogu jer imam dial up da imam npr para imao bi t3 i skinuo bi je za 20 sec tako isto za kompjutere nece mu vecno stojati u kancelariji a da neza ni da ga upali kad tad ce nauciti isto tko sa ferarijem otkud vi znate da a ja nebi vozio na ulici isao bi u skolu ali ne ferarijem nego hamerom da imam kesa takodje:)ali nebi uzeo vozaca jer bi ostalo mesa za dve ribice umesto za 3:)

Za ovo stvarno nemam komentar  Smile.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Polako.. taj jos nije doziveo da radi kao magare ceo mesec i onda dobije 200e za koje ne moze ni racune i hranu da plati a kamoli da kupi polovan jugo iz 80te. Svi mi kad smo deca sanjamo o Moslerima, Lambourghinijima.. jedino sto vecina nas u 17 godina vec nisu deca.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 246
znam kako je raditi posto zivim sam sa kevom a ono ima upravo 12000 platu, radio sam radim i sad, drzim caosve iz matematike...i rezem cdeove ali nejde bas nesto sta da kazem jbg sta mogu a radim pored skole...a i ono za t3 ja nigde nisam naveo da bi ga kupio tako da nema potrebe da mi govoris da ga nemogu uzeti u srbiji...kad bas pitas umrezio bi se sa igraonicom u zgrad,i nebi bio nesto prebrz net ali nije ni spor...
IP sačuvana
social share
ocu zivot bolji
kada mi se otvore pluca
ja lakse cu da disem
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 246
*ona uvek napravim neku gresku crkava tastatura, jos da dodam znam da raspolazem sa onim sto imm evo za kompove npr ja imam kompjuter oko 6 meseci a znam vise nego moji vrsnjaci koji imaju ceo zivot jbg ti si stariji i duze imas kompjuter normalno je da vise znas...da i baba zivi sa nama...  Smile
IP sačuvana
social share
ocu zivot bolji
kada mi se otvore pluca
ja lakse cu da disem
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Da li ti ova tema deluje kao idealno mesto za pretresanje porodicne situacije?
To sto odrzis po neki cas i sto se bavis piraterijom te cini radnikom?! Svaka cast, lepo je to da se trudis bar po nesto, ali sine ima mnogo dupe da deres dok ne shvatis da nije umesno pricati onakve stvari kakve si malopre pricao vezano za to sta bi ti uzeo i sta ces ti da imas. Svi mi zivimo u teskoj situaciji pa nam se zato malo prevrce zeludac kad neko prica o hamerima i t3 konekcijama a generalno ni telefon verovatno nije u stanju da plati.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85
Da sada ne bi ispao burek savjetovaliste za mlade necu da duzim.Samo je bitno da ti u zivotu ne bude moto:sve sto je brzo to je i dobro ali nije jer sve sto je brzo to je i kuso i sreca je lijepa samo dok se ceka jer da imas to za cim zudis (a nemas potrebe za tim zudnjama_ferari,brdo love,pun buljuk sponzorusa oko sebe)) vidio bi koliko su to nebitne stvari u zivotu.Imam dosta bogatih prijatelja (a jos vise onih koji imaju prosijecno ili vrlo malo) i vrlo su nesrecni ljudi u sustini (a toliko su mladi da ne kontaju da mlad ne mozes biti nesrecan).Oni ne znaju ni ko im je prijatelj ni zasto je neka djevojka pored njih (zbog ljubavi prema parama ili ljubavi prema njemu).Uvijek preispituju ljude oko sebe (da li su tu zbog njihovih para ili zato sto nesto znace tim ljudima oko sebe).Sa parama se treba znati ponasati a to se stice vremenom.Ako si se brzo obogatio ti nemas vremena da naucis da se ponasas s parama.

PS.Ne znam kakve ovo veze ima s topikaom pa bi mozda ovo trebalo prebaciti ili zakljucati.Sta ti mislis SF?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.