Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 22:17:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Atentat na Franza Ferdinanda  (Pročitano 28375 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 547
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6300
Ja mislim da mu je ipak bilo suđeno da satruli od tuberkuloze i crkne u Austro-ugarskoj tamnici Smile

Pa ti si fatalista (veruješ u sudbinu). Jeste da je to potpuno suprotno hrišćanstvu ali dobro.

I kao Principoid pokaži malo više poštovanja BoraBorasS-u. Tvoj idol Gavrilo se na suđenju izjašnjavao kao Srbo-Hrvat kome je cilj oslobađanje Južnih slovena i stvaranje Jugoslavije. Malo respekta prema Hrvatima onda.

Ništa gore nego kad se u praznu glavu doda malo jednosmerne i naivne propagande pa prazna glava pomisli da je popila svu pamet sveta a ne vidi dalje od nosa. Takvih je zaista mnogo.
« Poslednja izmena: 03. Apr 2009, 03:22:18 od rotsild »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
rotsild,
ne poznajem te niti išta znam o tvojoj narodnosti ili mjestu rođenja ali se vidi iz tvoga teksta da se o nečemu može raspravljati da se bude čovjek a ne pas koji laje samo na tuđe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Malo respekta prema Hrvatima, pa bilo je respekta prema njima i više nego što je trebalo ! Pa i Gavrilo je zapalio jedan mit u nadi da će plamtjeti kao svetionik slobode i nama i njima. Međutim ...
Pa mi to najbolje znamo da su zločini hrvatskih klero-fašista samo judaističko-komunistička propaganda.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Kao prvo i jedino  upamtite svi: Doticni A-U prestolonaslednik i nadvojvoda je u Srbiji bio bice i ostace FRANC a ne Franz Ferdinand.Drugo, iz ugla nacionalnog danas za Srbe Princip je heroj,za hrvate terorista.
Trece iluzorno je raspravljati jedan Srbin i jedan hrvat oko necega sto je istorijski vise vezano za Srbe nego za hrvate.
Cetvrto,sto se atentata u Sarajevu tice,to je bio cin tragedije.Da tragedije,ali ne za trulu A-U nego za Srbiju.Nesretna i mucna Srbija je usla u rat sa mnogo nadmocnijom silom i u tom ratu pocela svoju kataklizmu koja traje i danas.1918.godine Srpska vojska je u nastupanju ka severu,vece sukobe je imala do granice Srbije iz 1914.godine.Posle toga ulazila je u gradove sve do SLOVENIJE tj.Austroslovenacke granice.Tako da to Vase Ljubusko jedino ako je u Nemackoj onda stvarno Srpska vojska 1918 nije stigla do Ljubuskog,a koliko se secam zemljopisa to mesto je u srcu Hercegovine,gde  je nastupala Druga Srpska armija legendarnog Vojvode Stepe Stepanovica.
Peto sto se tice Principove izjave da je SrboHrvat  ili Hrvatosrbin,to je izjava veoma bedna i jadna.On je bio zagovornik one idiotske teze LUDOG I UMNO POREMECENOG KRALJA AlLEKSANDRA KARADJORDJEVICA,da svi Juzni Sloveni zive u jednoj zemlji.Zao mi je sto ga hrvati i MAkedonci ne ubise ranije.Srbi pate od jugoslovenstva.Ne znam koje ovo rekao ali to je velika izjava i puna istine.Sto pre zaboravimo na jugoslaviju,grobnicu Srbije bice bolje SRBIMA.Za hrvate necu da komentarisem.Bez licne uvrede o toj naciji nemam sta lepo da kazem i sto se mene tice krivo mi je sto se koristimo slicnim jezikom.Voleo bih da vas nikad,ali nikad u zivotu ove Srpske nacije,nikada nerazumemo.Vi hrvati i mi Srbi nikad vise zajedno.I lepo bi bilo da se ne doticemo zajednickih tema i izbegnemo vredjanja.Srbi batalite se hrvatskih tema,hrvati srpskih ............I da sto se tice Srbovanja ovde,ne mrzim Karadjordjevice,smatram da je kralj Petar bio jedan od najboljih srpskih vladara,ali mesto idiotskog Aleksandra mogao je proci i princ Djordje......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6700
agtk da nije bilo nas srba vi nikad nebiste imali svoju drzavu jer ste vecito bili po necijim uticajem kao sto ste i danas za nas srbe gavrilo princip je heroj i uvek ce biti mi smo te 1914 godine usli u rat sa mnogo snaznijom drzavom i izasli kao pobednici i u pravu si za to da patimo od jugoslovenstva zato sto smo verovali vama hrvatima i zelenima iz bosne pa ste nas zajebali u drugom  svetsokm ratu i u ratu bosni 1991 vi ste obican olos koji se cmari svakom i koji je pod uticajem vatikana
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
zvekane,
da vi niste slučajno pobjegli preko planina sve do obala albanski u svom junaštvu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ne, mi smo junacki ubijali starce, zene i decu po Macvi 1914.
A ti delijo bi mogao da napises jedan smislen post, inace ovakvim izjavama samo dajes povoda pripadnicima najherojskije nacije na svetu da podjebavaju.
« Poslednja izmena: 03. Maj 2009, 10:44:07 od RASMC »
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
pripadnici najjunačkije nacije na svetu ,njih oko 5000 su se predali jednoj drugoj naciji u zadnjem ratu.Na čelu bijače junak Čedo Bulat koji to potpisa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
pripadnici najjunačkije nacije na svetu ,njih oko 5000 su se predali jednoj drugoj naciji u zadnjem ratu.Na čelu bijače junak Čedo Bulat koji to potpisa.

Па?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
pa pa tolliko o junaštvu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 22:17:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.