Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 23:14:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ateisti Srbije su zapostavljeni  (Pročitano 45003 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
A ko to sporava, ta vasa prava? Ne znam koliko si upoznat (priznam da ja ne znam sta se desava zadnjih dana), ali kada se marka pojavila, to je bio jedini "izbor". Nije bilo druge marke koju je bilo moguce kupiti, jedino je ta bila u opticaju. Ne radi se o 5 dinara, a ni o hramu (ja bih kupio tu marku, jesam ateista ali smatram da je to jedno lepo zdanje koje Bg treba da ima), radi se o izboru. Ima ljudi koji smatraju kao ugrozavanje njihovog prava izbora situaciju u kojoj moraju da daju nesto za ono u sta ne veruju, i to nije u redu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Комунисти и њима слични.Слажем се са тобом да људи који неверују у то не би требали да дају новац на оно у шта не верују.Ту се слажем,нисам знао та није постојала друга марка,то је глупо.ја још је глупо и тужно да земља коју ју је он основа не може толико дуго да сазида Храм.То је нама Православнима а и Србима за опомену.Требало би да знамо шта је све он учинио за Србију и да не би требао да се избацује из школе.А што се тиче вере и не вере.Ако желимо да се одрекнемо свега језика,писма,музике и тога да сам Србин.Ја у Србији не могу да споменем ништа Српско а тиме некога наводно не увредим А није вређење ако неко каже да је турско фолк народна музика,да ако идем  у Цркву и тежим да живим како ми вера налаже да сам луд и да треба да се лечим. И да Црква треба да буде одвојене од друштва и да ми нисмо друштво.Неко ми је чак овде рекао да идем у пустињи ако желим тако да живим.Наша права су угрожена.А да непричам у време комунизма где се веронаука одбацивала и у Хрвацкој је могло да се иде у Цркву то јест катлици само православци не.О убијеним и мученим да не говорим.Ево списак само неких.Нека свако верује и пусти мене да верујем.
http://www.pogledi.co.yu/kragujevac/z1.php
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Ne mozes posmatrati sve atesite kroz prizmu komunizma, samo zato sto je neko od ateista opredek=ljen za takvu ideologiju. A to za odvojenost od drustva se slazem da ne treba, mada mislim da si nesto pogresno shvatio. Verovatno se misli na to da crkvi nije mesto u politici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Verovatno se misli na to da crkvi nije mesto u politici.
Нема власти која није од Бога и да народ заслужује власт коју има.И сам свети Николај је рекао да ће народ имати власт какву треба али када се врати Богу,са чиме се и ја слажем.И ја сам за то да се верници не мешају у власт али Црква је увек била уз свој народ и увек страдала са својим народом.Погледај мо Косово имали тамо полотичара,а имали Цркве.Црква никако не може бити одвојене ни од друштва ни од политике.Да нема Цркве не би било ни наше земље.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Црква никако не може бити одвојене ни од друштва ни од политике.

С овим се не слажем.

Да нема Цркве не би било ни наше земље.

А с овим се апсолутно слажем
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Srbiju moze spasiti samo Pravoslavlje

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 391
Zastava http://forum.burek.co.yu/index.php?action=mm
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
 ](*,)Udrite glavom sluge KOMUNIZMA
[
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia E72
Koliko se ja sećam, a ne sećam se najbolje jer sam bio klinac, baš u vreme komunizma, naša zemlja je živela kao najbolja zemlja na svetu! So, sfu!
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k310i
Koliko se ja sećam, a ne sećam se najbolje jer sam bio klinac, baš u vreme komunizma, naša zemlja je živela kao najbolja zemlja na svetu! So, sfu!
Zato sada izpastamo i vracamo dugove.Ziveli su samo clanovi partije.Nesecas se dobro a i mnogi imaju amneziju.Pa zaboravili sta je bilo kao i za vreme pokojnog Milosevica.Bog da mu dusu prosti.Nije sve tako kao sto ljudi pricaju.Koliko je njih poginulo i stradalo zato sto nisu hteli njega da poslusaju i Boga da se odreknu.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia E72
Ti se prvi ne sećaš jer tad nisi bio ni rođen! Svi su imali plave pasoše i mogli su da putuju po celom svetu gde su hteli, bez vize! Od jedne plate si mogao da odeš na more i još da ti ostane kad se vratiš! A danas? I te šatro fore da sad ispaštamo ono što su "članovi partije" (čitaj -- cela zemlja i svi građani) uživali tokom komunizma, su samo gluposti. Braća Ameri, koji su inače i uništili Jugoslaviju, traže svaku zamerku i dlaku u jajetu! ŠTo ne plate za sve ono što su porušili nego nam već i pišu pravila kako da se ponašamo i koga da im izručimo ako hoćemo bolje sutra! A ja ne vidim da bolje sutra dolazi. Bar ne onakvo kakvo je bilo pod Titom!
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02

Дабогда ти једног дана све национализовали, као мојој породици, па кад се вратиш с посла онако уморан, видиш жену и сина од 5 година испред закључаних врата, па са сналази ноћу с њима на -10.

Једино те твоја несвест и незнање правда по овом питању.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 23:14:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.