Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 07:35:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ateisti imaju svoje udruzenje...  (Pročitano 40953 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
smešan si  Smile
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
smešan si  Smile

Idi na počinak dečače, mirno spavaj i ne muči svoj um stvarima koje su preteške za tebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Narod tesko zivi. Trazi se krivac koji nije ne dodirljiv. Bolje naucite sami.
Dakle, Srbija je pravoslavna drzava i to ce ostati bez obzira na male grupe gradjana sumnjivih prezimena.

Zao mi je sto ti kvarim iluzije, Srbija nije niti ce ikad biti Pravoslavna drzava.  Srbija je zemlja Srba, mesavine Starih Slovena i starosedelaca,  koji se samo deklarisu kao Pravoslavci, a sustinski, po mentalitetu i obicajima cvrsto su vezani za kulturu svojih predaka.  Srecom, Pravoslavlje to nece nikad pomutiti, ma koliko se profesionalni svestenici trudili.

Aham Smile znaci Srbi su nastali mesavinom starosedelaca i starih Slovena ? Smile Mora da iz toga "stari" proistice da smo narod najstariji Smile
Nego jel Ti to dozivas pagane u pomoc ? Srpski ateisti vas provalise pa se povukose. I oni sto se "samo deklarisu" ipak doprinose da budemo dominantna ugnjetavacka sila.

A pazi ovo:
Citat
Prosto tako miroljubiva religija da ne znam kako su nam se desili toliki ratovi u roku od desetak godina. I to kao za maler, bas u trenutku najveceg budjenja pravoslavlja posle skoro pola veka u komunizmu.
Pa kaze ovo:
Citat
Nisam imao nameru da okrivim Pravoslavlje za ratove.
Zasto si se zbunio ? Umor te savladao ? Hajde idi malo mirno odspavaj nismo mi bas toliko agresivni, mada uvek ima nestasne omladine. Smile
Ako govoriš o veri, nisam ni postao Jevrejin (piše se velikim slovom). Ako misliš na Jevrejski narod to je nešto sasvim drugo.

Stvarno ? A koja je razlika ? I odkud ti ovde ? Da li ti je neka baba bila jevrejka koju su spasili glupi Srbi ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
@DictatorOris kao što postoje Srbi ateisti postoje i Jevreji ateisti. I pokušaj da mi ne pominješ porodicu. Smile  Samo deda sa očeve strane je Srbin. I zašto su "glupi Srbi" ako su spasili Jevreje?
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
« Poslednja izmena: 26. Mar 2010, 08:11:57 od Major_T »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia ????
Nisam imao nameru da okrivim Pravoslavlje za ratove. Drzava i DB su tu odradili posao, i to je tema za neki sasvim drugi podforum.  Samo me je zacudilo da kazes kako je Pravoslavlje tako miroljubiva religija,  a mi koji se kunemo u Pravoslavlje, ruke nam krvave do laktova.  Toliko smo Pravoslavno miroljubivi da mozemo da se pohvalimo da smo jedina drzava u Evropi u kojoj je gorela americka ambasada. I da ne opisujem dalje nasu miroljubivost. Poznati smo po tome.

Svi ratovi kroz koje smo prosli u poslednjih neznamtijakoliko su odbrambeni i mi smo samo sebe branili, a Pravoslavlje jeste miroljubiva religija jer niko iz SPC nije blagoslovio paljenje ambasade, naprotiv! A oni koji su je zapalili sigurno nisu vernici za primer...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
@DictatorOris kao što postoje Srbi ateisti postoje i Jevreji ateisti. I pokušaj da mi ne pominješ porodicu. Smile 
Cuo sam i za naci jevreje.
Citat
Samo deda sa očeve strane je Srbin.
A odkud Ti ovde ?
Citat
I zašto su "glupi Srbi" ako su spasili Jevreje?
Pa zato sto nam se sad sve vraca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50097
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung Galaxy S24

E ali ovaj nas pravoslavni nije ubica Smile

Ovakvi grafici su samo zabava dokonih ateista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
@DictatorOris kao što postoje Srbi ateisti postoje i Jevreji ateisti. I pokušaj da mi ne pominješ porodicu. Smile 
1. Cuo sam i za naci jevreje.
Citat
Samo deda sa očeve strane je Srbin.
2. A odkud Ti ovde ?
Citat
I zašto su "glupi Srbi" ako su spasili Jevreje?
3. Pa zato sto nam se sad sve vraca.

1. Da, ta pojava nije zaobišla ni jedan narod/naciju.
2. Ovde sadm rođen. Imaš nešto protiv?
3. Predrasude.
« Poslednja izmena: 26. Mar 2010, 19:54:09 od framling »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
2. Ovde sadm rođen. Imaš nešto protiv?
Samo pitam. Kako su se ponasale komsije Srbi prema tebi ?
Citat
3. Predrasude.
Stvarno ? Zasto se Ti tako ponasas ovde ?
Evo jos jedne predrasude.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 07:35:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.