Шта год ја мислио о атеистима, не могу да оспорим ово
Citat
Зар је потребно веровати у Бога да би био прави Србин?
Не само "веровати у Бога", већ бити припадник стриктно једне монотеистичке религије - православља.
Не могу да кажем и да се стање не поправља, али још увек преовладава ова горња премиса, која нас је коштала тога да Срби католичке вероисповести данас себе декларишу као Хрвате, а Срби муслиманске вероисповести као Бошњаке. Да је вера остављена по страни, не само да би број Срба и на званичним пописима био далеко већи, већ би данас и границе Србије вероватно много другачије изгледале.
Što se mene tiče sve može sem kultova i sekti. Ako si Hrišćanin, Jevrej, Musliman, Budista, Agnostik ili Ateist, ja nemam problema sa tobom bazirano na veroispovesti.
Što se mene tiče sve može sem kultova i sekti. Ako si Hrišćanin, Jevrej, Musliman, Budista, Agnostik ili Ateist, ja nemam problema sa tobom bazirano na veroispovesti.
+1
Oprosti, ali možeš li ikada da napišeš neki svoj stav, da batališ to +1.
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije. Jewpiter Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis. Jewpiter
How much cocaine did Charlie Sheen take ? Enough to kill two and a half men. Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "