Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 00:10:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Glasanje
Pitanje: Ko je trenutno bolji DJ?
ATB
31.1%  (23)
Tiesto
68.9%  (51)
Ukupno glasova: 74
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ATB vs Tiesto  (Pročitano 16205 puta)
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia N70
Opet cu ponoviti istu stvar,mislim da preterujes...Suvise si iskljuciv...  Smile

Ok,to je tvoje misljenje,I mozda si u pravu,ali niko pa ni ti ne moze da ospori njegov doprinos savremenoj Elektronskoj muzici,pogotovo Trance-u.  Smile

Ja Trance slusam,recimo,od vremena Westbama (Sunshine),Paul Van Dyk (For An Angel),Blank & Jones (DJ Culture),i tako da ne nabrajam,od Kulina bana... Mozemo do sutra...  Smile

Evo nekih po meni,trenutno imena u usponu :

Fei Fei
                       Sly One vs Jurrane
                       Ankhen
                       Allan O'Marshall
                       Evol Waves
                       Sied Van Riel
                       Giuseppe Ottaviani
                       Richard Durand
                       Simon Patterson
                       Vadim Soloviev
                       Mark Sherry
                       Terry Ferminal
                       Maor Levi
                       Genix
                       Orjan Nilsen
                       Re-Ward
                       Addex
                       HeatBeat
                       Dave Schiemann
                       Martin Roth
                       Airwave   

IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6630
Citat
Opet cu ponoviti istu stvar,mislim da preterujes...Suvise si iskljuciv...
Dok ti smatras tako , ja mislim da si isuvise lezeran i neozbiljan u argumentovanju . Forum sluzi za razmenu misljenja a ne za hejtovanje . Ako hoces da ozbiljno diskutujemo , onda ok , jer ja nemam nameru da se sa ikim svadjam .

Citat
Ok,to je tvoje misljenje,I mozda si u pravu,ali niko pa ni ti ne moze da ospori njegov doprinos savremenoj Elektronskoj muzici,pogotovo Trance-u.

Evo vidis . Izvlacis stvari iz konteksta . Nigde ja nisam rekao da je to tako . Glavni razlog i onog naseg sukoba bio je tvoje ne mogu nikako da ga shvatim , branjenje Elements Of Life . Ako ti mislis da je to dobar album , onda sam sebi bacas mrlju kao nekome ko vec dugo slusa trens muziku , jer to nije trens album nego pop album .
S druge strane , opet njegov uticaj na trens kretanja se vise odnosi na dj-ing , zahvaljujuci njemu i jos nekolicini aktivnih promotera te muzike je i na danas popularna koliko jeste . Medjutim kao producent , od svih holandskih artista daleko najveci pecat udario je Ferry Corsten , njegov hit Out Of Blue , po svim listama najboljih trens numera je najbolje plasirana kompozicija nekog holandskog producenta . Fakticki on je utro put za razvoj tzv. supersaw zvuka , neki danasnji holandski euro - trens nazivaju i supersaw trens po specijalnom oscilatoru na analognim sintisajzerima koji se koristi za sintezu zvuka .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia N70
Vidim da gotivis Ferry-ja i to je OK...Ja bih o njemu isto imao sta da kazem,ali ne zelim da se raspravljamo...Ili vec hejtujemo,kako si rekao...  Smile

''Elements Of Life'' ,istina, nije Pure Trance,ali po meni ima par numera koje mogu da prodju : Carpe Noctum , Elements Of Life (Alex Kunnari Rmx) i Ten Seconds To Catch Sunrise.... Ako je ovo Popi,onda stvarno... Smile

Najveci akcenat,sto se mene tice, u celoj prici jeste DJ-ing...A tu je Tiesto,priznaces,stvarno odlican...  Smile

Sto se tice Holandskih DJ-eva po meni je Armin Van Buuren trenutno zaista u samom vrhu...Od ostalih vredi spomenuti  i Sander Van Doorna,Menno De Jonga,Marco V,Ron Van Den Beukena,Cor Fijnemana...

Sve u svemu,dobro je naleteti na nekog Trensera poput tebe...  Smile

Sta mislis o Tech Trance-u? 

IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6630
Malo slabije to pratim , iskreno . Marco V je tu imao extra stvari , onaj njegov remix za Jens - Loops and Tings je nezaboravan . Danas je presao na neki elektro fazon , skinuo sam skoro neki singl Dudak , onako , prosecno .
Sander van Doorn iskreno mi je malo nedefinisan artist , preslusao sam njegov najnoviji album Supernaturalistic , mnogo naginje ka minimalu i neotrens fazonu , neki ga cak i ne smatraju trenserom , ali specificna zvucna koloristika njegovih stvari ipak daje neki trens prizvuk , ipak album treba preslusati nekoliko puta .
Od van Beukena omiljena i po meni njegova najbolja stvar je Alcatraz , onaj Endless i remiks za Ferijev Fire je priznaces malo komercijala .
Slabije pratim Dj scenu mada bez sumnje i ono malo setova sto sam skinuo ove godine ide u prilog da ce AvB biti najbolji Dj , a to vidim i po reakcijama drugih ljudi . malo sam zakrzljao sto se tice toga , dosta sam radio prethodne godine , pa i nisam imao vremena da sve pohvatam .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia N70
Da,Arminov ASOT (A State Of Trance) je definitivno neprikosnoven,mada i Above & Beyond's TATW (Trance Around The World) je po meni isto u samom vrhu...

Marco V,definitivno naginje Electru,ali Dudak (Filo & Peri Remix) je skroz OK...  Smile

U zadnje vreme bas preferiram tu Tech Varijantu,i mogu ti reci da ne zvuci uopste lose... Smile

Ako zelis,odslusaj ove trackove :          Markus Schulz - Fly To Colours (Genix Rmx)
                                                     Sean Tyas & Simon Patterson - Something's Up
                                                     First State - Sierra Nevada (i Original Verziju i Terry Ferminal Remix)
                                                     The Thrillseekers & Fisher - The Last Times (Maor Levi vs Yankle Remix)
                                                     Sander Van Doorn - Pura Vida (Evol Waves Remix)
                                                     Nish - Blue Sunshine (Sean Tyas)
                                                     Coldplay - Viva La Vida (Mike Koglin Remix)
                                                     Ernesto vs Bastian - Stranger In Paradise (Nu Trance Remix)

Evo ovih sam se za sad setio...  Smile

IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
i vote for Tiesto Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6630
Da , evo malo spotova od ATB-a , dobri ripovi , ako nekoga zanima ima jos linkova :

Till I Come ( 9 PM )

Ecstasy

The Summer

Let You Go

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Najbolji trance dj je Paul van Dyk.
A sto se tice ATB i Tiesta, po meni je Tiesto bolji producent, mada ni jedan ni drugi nisu nista novo izmislili niti doneli trancu.
Njihov najveci uspeh je to sto su doprineli popularizaciji trance muzike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia N70
Najbolji trance dj je Paul van Dyk.

Jedan od najboljih...  Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
off

Andy Moor je najbolji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 00:10:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.