Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 00:49:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Glasanje
Pitanje: Ko je trenutno bolji DJ?
ATB
31.1%  (23)
Tiesto
68.9%  (51)
Ukupno glasova: 74
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ATB vs Tiesto  (Pročitano 16152 puta)
Hronicar svakodnevice

Ron Jeremy i Poirot dve legende.....

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 939
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i
ATB sigurno!On je moja prva ljubav iz elektronske muzik! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6630
Nevolim ni jednog ni drugog posebno , mada to su imena koja su značajno izmenila tokove elektronske muzike .
Atb je svoj najveći prodor imao sa hitom 9pm , znam ga najviše iz toga perioda , nisam iskreno mnogo pratio njegov rad , nekoliko setova sam skinuo i nisu mi se sviđali uopšte , jer ne gotivim mnogo progresiv haus /trens / ibiza kombinacije .
Tiesto je sa druge strane svoje ime potvrdio nastupom na otvaranju olimpijskih igara u Grčkoj 2004 . Njegov omiljeni trek mi je "Traffic" , prava uplifting kompozicija .
Ali obojicu ih zajedno zadnjih godina pere PvD, koji je od njih tehnički mnogo bolji dj , i sa jednim posebnim filingom za miks .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 252
Zastava Ns
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
Malu prednost dajem Tiestu , ali njihovi novi albumi (ATB-Trilogy i Tiesto-Elements of Life) su dosad najgori! Najbolje od Tiesta mi je: Nyana i In Search Of The Sunrise 4 i 5.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
DJ Tiesto No 1

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
mob
LG L5 II
Ne volim tu muziku ali Tiesto po meni ima bolje pesme
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 6630
tiesto=katastrofa
...mrzim euro trance...I nije mi jasno kako se ljudi loze na dj-a poput tiesta...Mozda je to zbog lajta i nastupa..vole ljudi sareno i to ti je...a sto muzika nema veze sa mozgom ..ko mari za to..bitno je da se sareni i da bljesti, da on misterionzo pusta muziku iza nekog platna ili na nekoj bini koja zauzima pola sale.. muziku koju putsta je scooter izvalio jos polovonom 90-tih...dojce(euro)..shit..taj zvuk je bio popularan pre 10god....ko zna mozda sam i ja neupucen pa sam sve ovo lose skontao...ali ne bih rekao
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
tiesto=katastrofa
...mrzim euro trance...I nije mi jasno kako se ljudi loze na dj-a poput tiesta...Mozda je to zbog lajta i nastupa..vole ljudi sareno i to ti je...a sto muzika nema veze sa mozgom ..ko mari za to..bitno je da se sareni i da bljesti, da on misterionzo pusta muziku iza nekog platna ili na nekoj bini koja zauzima pola sale.. muziku koju putsta je scooter izvalio jos polovonom 90-tih...dojce(euro)..shit..taj zvuk je bio popularan pre 10god....ko zna mozda sam i ja neupucen pa sam sve ovo lose skontao...ali ne bih rekao

Opet , dokle ? Imam osećaj da si u potpunosti neobavešten i neupućen ne samo trens muziku , već i u čitavu muziku . Pravi poznavalac muzike , ne može sebi ovakve izjave da dozvoli.
Ako si se ikad i potrudio da malo preslušaš Tiestove trekove i setove shvatio bi i malo zašto je taj čovek u samom vrhu .
Uostalom kreni od najmerodavnijeg izvora , nama najjeftinijeg i najboljeg www.wikipedia.org i porčitaj nešto.
Ta priča za euro - trens je jako ružna i to je jedan ogavan termin koji u žanrovskoj podeli trensa ne postoji . Mnogi to poistovećuju sa eurodensom , tipa Milk Inc. , Captain Jack ,Dj Bobo ,2 Unlimited ,Paffendorf , Aqua i sličnih .
Što kažeš krije se iza platna i pušta muziku , preporučujem ti da odeš na www.youtube.com i pogledaš neki zapis sa njegovih nastupa , pa da vidiš koliko je prisan odnos njega i publike , za razliku od nekih djeva koji donesu gotov set i puštaju , praveći se da vrte i čačkaju nešto po mikseti.
A što se tiče Skutera , taj sastav je prvobitno nastao i radio dugo kao happy hardcore bend što će i do danas ostati njihova karakteristika , s tim što su od 1997 krenuli sa onim suludim obradama i jednogodišnjim mejnstrim hitićima .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
tiesto=katastrofa

Pa ne zna čovek,šta će, nije on kriv!
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.5
Tiesto je definitivno najbolji!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Trance for life!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 6230
Tiesto Ili ATB?pa ono Atb fura neki opusten fazon vocali vamo tamo...a tiesto me je krsa razocarao,sve je gori i gori...tako da glasam za ATB...

Al za sve njih gazda je Armin Van Buuren!!!Decko ih je sve rasturio i u produkciji i u Dj-ingu....
Proglasen za najboljeg Dj-a 2006,najbolji album: Shivers,najbolji Spot:Shivers
najbolja radio emisija A State Of Trance...i po meni ce da wlada trensom jos krsa vremena

res5ct za Morpha,Above Beyond,PVD-a!
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 00:49:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.