Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li zapoceti posao instalacije windowsa po kucama?  (Pročitano 3428 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
Koliko od prilike moze da se zaradi na mesecnom nivou? Pod uslovom da se ne bavi hardverskim problemima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Ja iz licnog iskustva znam da je bolje da ti donose ili da ti donosis racunare kod sebe kuci Smiley
Jer kad si kuci i ako ti iskrsne neki problem tu je internet tu su ljudi koji ce ti pomoci oko toga, a kad radis kod nekog kuci uhvati te i trema prepadnes se i tako to. Smiley

Hell yeah!

Само једном сам радио код неког, више волим кући па удри.
 До сада сам подигао једно пет система са свим живим инсталацијама, цена око 20'ес јура, пријатељу једном стално џабе радим јер се знамо 200 година, једини услов је да обезбеди неких 3 хајнекена и грицкалице Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ne diraj lava dok spava!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1068
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Ja radim instalacije:
MS Windows 7 Home basic -  11.590 din
MS Office Home business 2010 - 24.690
KASPERSKY ANTIVIRUS PERSONAL - 3.990(godišnja)

Za sve dodatno + data cena
I moje vreme provedeno pored računara 500din./čas + prevoz 20din./1km

P.S. Sve licencirano
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Nexus 5
Ok cene, ako je sve sa licencom, mada ti je radni sat prilicno jeftin. Sto jes, jes, ima po oglasima studenata koji rade za 300 din po satu, sto je nebulozno. DOdje mi da mu dam pare, sve cd-ove i da odradi instalaciju sedmice umesto mene. Sa svim potrebnim CD-ovima, instalacija win 7, kompletiranje drajvera posle instalacije u vrh glave 45 minuta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.01
mob
SonyEricsson W950, Z1010
U vreme ove krize je jako tesko naci musterije. Ako ne osnujes firmu koja bi se bavila softverskim inzinjeringom i konsaltingom, nemoj da ocekujes neku pristojnu zaradu, a cak i ako otvoris takvu firmu, bez dobrih preporuka i klijenata, neces daleko dogurati. Ja sam prosle godine radio u kompaniji koja se bavi softverskim inzinjeringom i konsaltingom. Ima puno klijenata ali jako malo posla. Za cetiri meseca koliko sam imao praksu tamo, uglavnom se radilo odrzavanje mreze, popravka racunara i instaliranje sistema na nove racunara. Opet, tog posla je bilo jako malo, a klijenti su firme koje nisu neke nepoznate. S druge strane, rad na crno ne bih nikako preporucio. Mozes da naidjes na nekog koji nece da ti placa dva soma za instalaciju os-a i pratecih programa pa ce da te prijavi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 166
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Samsung D510
Ja radim instalacije:

P.S. Sve licencirano

U stvari, ti ne pravis posao, nego kvaris zanat celoj bransi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Windows
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Ja radim instalacije:

P.S. Sve licencirano
Računaj da ćeš sa tim cenama imati 0 mušterija koja su fizička lica (obični kućni korisnici), a isto toliko i pravnih lica (kompanije) ukoliko planbiraš "na divlje" da radiš. Za Kasperski cena na godišnjem nivo je manje više ok.
« Poslednja izmena: 16. Apr 2013, 11:08:51 od mimago »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ne diraj lava dok spava!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1068
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Nije na divlje. A pirateriju ne radim nikom... Ne zato što se plašim nečega nego zato što se i ja sam bavim razvojem i znam koliko šta košta.
A za sve ima licence na određeno vreme ili na broj pokretanja,pa ko voli nek izvoli.. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Moje licno misljenje, bolje ti je da sedis u trafici za minimalac, posto to servisiranje po kucama je zesce smaranje. Budi spreman da te narednih godinu dana od reinstaliranja ili cega god zovu jer je pre nego sto si ti dosao sve bilo drugacije podeseno i sada ikonica za slike nije vise pejzaz vec oko, i ako si ih tri puta pitao da li su sve podatke bekapovali sete se da su ipak ostavili 3GB slika u my documents, i slicno... jos gore ako ces da to radis u nekom krugu prijatelja i poznanika.
« Poslednja izmena: 16. Apr 2013, 21:44:10 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.132 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.