Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 15:06:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Assassins Creed 2  (Pročitano 89696 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy S4
Treba mi pomoc, instalirao sam igricu i pratio ovo uputstvo :

2. Mount ISO with Daemon or Alchohol                                                                       
     3. Disconnect from the internet!                                                   
     4. Install the game.                                                               
     5. Reconnect your internet                                                         
     6. Apply the crack:                                                                 
     a) copy UbisoftGameLauncher to the location of ubisoft game launcher e.g.           
     C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher                               
     b) copy AssassinsCreedII and AssassinsCreedIIGame to your game folder               
     7. Launch the game                                                                 
     8. Create ubisoft account                                                           
     9. When asked for activation just press continue                                   
     10. PLAY!               

Stigao sam do osmog i kad hocu da kreiram account trazi mi nekakvu sifru koju ja nemam pojma, nigde nisam video "Activation" pa da pritisnem continue i da igram.
Pomagajte...
Ma batali taj krek sto si koristio. Ili skini ovaj novi krek, ili skini offline server (koristi ga vecina nas),
vrlo je jednostavno.
Moraces reinstalirati igru, ne smije biti crackovana.
« Poslednja izmena: 23. Apr 2010, 07:44:43 od Vitto »
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 142
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Hvala na odgovorima, probao sam i radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
Interesuje me jel neko probao igru na neku slabiju konfiguraciju?I ako jeste na koju i kako radi? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

הכוכב האדום בלגרד

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1358
Zastava Grabik Ilova, Prnjavor
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG L7
Zavisi šta podrazumijevaš poid slabiju konfiguraciju. Za nekog je slabija konfiguracija Pentium II, nekom je to neki sa Celeronom, nekom je neki C2D slabija.
Edit:
SKIDROW je samo zaobišao način da se ne pokreće server ali i dalje treba values.db. AC2 SKIDROW lijek ima takav values samo što se drugačije zove i počinje sa SKIDROW. Toliko o probijanju DRM-a. i dalje je potreban values.db sa svim PAIR-ovima. Što znači da je SKIDROW uspio samo da ne pokreće server ali igra se i dalje povezuje sa valuesom. Sve igre koje budu imale ovaj sistem zaštite moraju prvo biti pređene 100% da bi se u values.db pohranili svi PAIR-ovi da bi SKIDROW napravio "svoj toliko bolji od emulatora" lijek da bi igra radila.
« Poslednja izmena: 23. Apr 2010, 18:34:06 od Dzoks95 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 551
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 6220
Imam problem sa instalacijom SKIDROW verzije. Instalirao sam igru i deo kad trebam lek da zalepim pravi problem. Evo slika. Molim za pomoc. Windows 7(64bit) koristim.  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Capture2.JPG
(28.03 KB, 492x275)
Capture3.JPG
(28.95 KB, 497x277)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 66
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
U pravu je Dzoks95, Skidrow je na slican nacin zaobisao zastitu, nije klasican crack.  Da je crack, exe bi bio overwriteovan.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

i shall say this only once...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 728
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1059
mob
Nokia n95
evo meni proradio loader...nije radio par dana  pa sad opet radi  Smile
« Poslednja izmena: 25. Apr 2010, 22:36:59 od Aleksandar Andric »
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Uklonjen link.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy S4
Imam problem sa instalacijom SKIDROW verzije. Instalirao sam igru i deo kad trebam lek da zalepim pravi problem. Evo slika. Molim za pomoc. Windows 7(64bit) koristim.  Smile
Probaj desni klik na taj fajl, pa tab security, tu stavi na full control.
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 551
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 6220
Hvala Vitto na odgovoru, uspeo sam vec (drzeci ctrl+shift) prilikom kopiranja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
Zavisi šta podrazumijevaš poid slabiju konfiguraciju. Za nekog je slabija konfiguracija Pentium II, nekom je to neki sa Celeronom, nekom je neki C2D slabija.
Edit:
SKIDROW je samo zaobišao način da se ne pokreće server ali i dalje treba values.db. AC2 SKIDROW lijek ima takav values samo što se drugačije zove i počinje sa SKIDROW. Toliko o probijanju DRM-a. i dalje je potreban values.db sa svim PAIR-ovima. Što znači da je SKIDROW uspio samo da ne pokreće server ali igra se i dalje povezuje sa valuesom. Sve igre koje budu imale ovaj sistem zaštite moraju prvo biti pređene 100% da bi se u values.db pohranili svi PAIR-ovi da bi SKIDROW napravio "svoj toliko bolji od emulatora" lijek da bi igra radila.
Mislim na sledece:
Intel celeron d336 4ghz
2gb rama(866mhz)
gigabyte ati radeon 4670 1gb (fabrički overclockovan)
1 je radio bez problema,znam da ovo nije neka gamerska konfiguracija Smile al uskoro stize nova sa amd procom.Makar ovih 15 dana dok mi ne stignu djelovi da odigram barem neku igru Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 15:06:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.