Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 01:19:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Assassins Creed 2  (Pročitano 89804 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

GROBARI Herceg-Novi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG KU990
radice ti tako da spustis na low.meni je prosli assassin na 8800gt radio na medium bas dobro a na high sa padom fps pri yahtevnijim scenama kad ima puno tabachine.a sada imam 3gb rama i 9800gtx+ i radi sve na high bez aa. glatko,nema seckanja nema pada fpsa sve extra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia N79
Pa dobro jbg,videcu,mozda izvucem i na medium grafiku,ali nema veze...
Videcu da uzmem novu graficku u dogledno vreme ,npr 9600 gt sto je sasvim ok za moju konf. a i kosta mozda 80 jevreja,ako i toliko.Ne igram ja vise tako igre, jer nemam ni vremena,ali nadje se neka dobra kao ova ili gta 4,pa eto cisto radi toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Kakav sad GTA? Smile Covek pita za ACII Smile Mada u svakom slucaju odgovor je skoro isti,nije problem sa ramom,vec grafickom karticom koja je ruku na srce slaba za danasnje standarde(mada do pre godinu dana junacki mi se drzala XFX 8600gt XXX edition Smile).
Ukioliko imas problema sa teksturama dodatnih Gb ram-a ce pomoci,ali sto se tice seckanja nema ti leka.Treba ti jaca graficka.Ili pokusaj da overklokom izvuces maksimum iz nje,ja sam svojevremeno izvlacio 710/1800MHz sa gore pomenutim karticom.Ti recimo kreni od recimo 600/1400MHz,proveri stabilnost nekim programom(3dmark,furmark....),ukoliko prodje testove podigni takt gpu za 5MHz,ram za 10MHz i nastavi testiranje.Obrati paznju na temperaturu(ubrzaj fan na grafickoj) i cim pocnu prilikom testiranja da ti iskacu artifekti smanji klok na poslednju stabilnu vrednost.
P.S Koju tacno karticu imas,nije valjda neka pasivno hladjena? Da li je obicna(540/1400Mhz) ili XXX Edition(620/1600MHz)?
I koliki FPS izvlacis sa default klokovima procesora i graficke?
Nerazumem ti se ja u klokovanje,ako hocu da je klonkem dao bi u neki servis ili nekom ko se razume,a stra me da mi ne rikne grafa ako to uradim,za igricu mi ne seckaju teksture nego slika kasni u odnosnu na zvuk i slika je spora...igramna rezoluciji 1600x14xx 60Hz
tj druga po jacini rezolucija...
Nije to nimalo tesko,za overclock procsora treba malo znanja(mada ni ti nije posebno tesko,vaznije je kvalitetnije  napajanje i hladjenje),dok je overclock gpu-a zaista jednostavan i ukoliko ides polako za podizanjem taktova i pratis temperature jako su male sanse da nesto podje na zlo.Da ne bi davao 1k za smesnu intervaenciju evo tutorijala
http://www.youtube.com/watch?v=Y9C0i-lp9bQ
Mada cak i sa ozbiljno nasviranom kartom tesko da ces nesto izvuci,ta rezolucija je preveliki zalogaj za tu graficku.
Jedino ti preostaje da smanjih setovanja i eventualno rezoluciju,izvuces iz naftalina neki 17" CRT ili se otvoris za novu graficku i napajanje.
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

GROBARI Herceg-Novi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG KU990
jeste provalili da se u zadnjoj misiji kad uletite u onu crkvu da ubijete zadnjeg lika dok se odrzava ona misa,u zadnjem redu medju onim svestenicima stoji altair?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Znas me,Znam te !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 793
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
SonyEricsson K610i
Da li moram biti uvek offline sa neta kada igram AC2 ili je to samo za vreme instalacije bilo potrebno?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

GROBARI Herceg-Novi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG KU990
Da li moram biti uvek offline sa neta kada igram AC2 ili je to samo za vreme instalacije bilo potrebno?

samo za vreme instalacije,ja sam uvek zakacen na net
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Znas me,Znam te !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 793
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
SonyEricsson K610i
a ulazim preko game lauchera ili samo na ikonicu?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

GROBARI Herceg-Novi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG KU990
ulazis prvo da upalis onaj server.exe sta su rusi napravili pa onda na ikonicu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

הכוכב האדום בלגרד

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1358
Zastava Grabik Ilova, Prnjavor
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG L7
radice ti tako da spustis na low.meni je prosli assassin na 8800gt radio na medium bas dobro a na high sa padom fps pri yahtevnijim scenama kad ima puno tabachine.a sada imam 3gb rama i 9800gtx+ i radi sve na high bez aa. glatko,nema seckanja nema pada fpsa sve extra
Šta je tebi? Sve na low?
Ja igram sa 9500GT (što je ista kao i 8600GT) i igram sve na high bez AA i sijenke na 2/3 i nikad ne pada ispod 23.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

GROBARI Herceg-Novi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
LG KU990
igras na high? ma jes bas hehhe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 01:19:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.