Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 14:11:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Assassins Creed 2  (Pročitano 89830 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Na primjer, ja nemam internet kod kuce, samo imam na poslu.Kako ja da igram, pa i sa orginalom?!Da na poslu igram,a? Koji debili, ne mogu da vjerujem!!!Ne mogu izbaciti dobru igricu, a da ne naprave neku glupost...
Smile Budi srecan sto mozes da skines igru za dz.
Znaci tebe usrecuje da skidas stvari sa net-a koje su ti neupotrebljive?!  Smile  Smile
Kupio sam i prvi dio, namjeravao sam da kupim i drugi, ali... izgleda da mi je svejedno bila orginal ili piratska...
Plati pa se klati. Mrzim kad neko naziva autore igara idiotima,budalama,debilima itd. samo zato sto ne moze da skine igru za dzabe i da je cak ljut sto sistem jebe pirateriju. Zato imaj malo postovanja prema autorima ako si neki gamer.I da, pitanje je krajnje glupo....
Imas za original, imas i za net zato nemoj da mlatis slamu.
Da ne bude zabune, ja skinem pojedine igre sa neta ali ako nesto nije u redu ok ionako je sve besplatno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Znas me,Znam te !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 793
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
SonyEricsson K610i
ma samo neka izbace krek...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

הכוכב האדום בלגרד

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1358
Zastava Grabik Ilova, Prnjavor
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG L7
sistem jebe pirateriju.
Sistem ne 'ebe pirateriju (provaliće oni to bez brige) već korisnike originala koji moiraju zbog jedne PC igre da budu stalno priključeni na Internet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Jel igras ac2 bez problema?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 346
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson w300i
Ubisoft has confirmed its rights management servers were hit by a fierce DDoS attack over the weekend that left some customers unable to play its games for much of Sunday.

The attack is an apparent protest at controversial new DRM controls by the video game publisher which mean customers have to be online in order to play its latest PC games such as Assassin's Creed II and Silent Hunter 5.

The introduction of so-called Online Services Platform technology last month means it's impossible to play a game without an internet connection or save progress while playing a game if an internet connection is lost, as explained in a interview with Ubisoft by PC Gamer here.

The controls, designed to combat piracy, have sparked much negative comment in the gamer community and apparently inspired action by hacktivists over the weekend that curtailed gameplay for some.

"Apologies to anyone who couldn't play ACII or SH5 yesterday," Ubisoft said in a post. to its official Twitter account on Monday. "Servers were attacked which limited service from 2:30pm to 9pm Paris time."

"95 per cent of players were not affected, but a small group of players attempting to open a game session did receive denial of service errors," it added in a later update.

Meanwhile Ubisoft's much criticised controls have been broken by software hackers. A hacker group called Skid-Row managed to bypass DRM restrictions on Silent Hunter 5 less than 24 hours after the game was published. Skid Row has releasing a crack for the game based on this work.

Skid-Row ce izgleda biti prva grupa koja ce izbaciti krek jer su uspeli da krekuju Silent Hunter 5, Jedva cekam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Znas me,Znam te !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 793
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
SonyEricsson K610i
kad su vec provalili kako nek drmu i AC2 usput. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Do As I Say, Not As I Do.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 994
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia e72
je l' neko igra ovo cudo na xbox360?
ajde ako je vec presao da mi je iznajmi? Smiley
IP sačuvana
social share
From ex girl to next girl.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy S4
Na primjer, ja nemam internet kod kuce, samo imam na poslu.Kako ja da igram, pa i sa orginalom?!Da na poslu igram,a? Koji debili, ne mogu da vjerujem!!!Ne mogu izbaciti dobru igricu, a da ne naprave neku glupost...
Smile Budi srecan sto mozes da skines igru za dz.
Znaci tebe usrecuje da skidas stvari sa net-a koje su ti neupotrebljive?!  Smile  Smile
Kupio sam i prvi dio, namjeravao sam da kupim i drugi, ali... izgleda da mi je svejedno bila orginal ili piratska...
Plati pa se klati. Mrzim kad neko naziva autore igara idiotima,budalama,debilima itd. samo zato sto ne moze da skine igru za dzabe i da je cak ljut sto sistem jebe pirateriju. Zato imaj malo postovanja prema autorima ako si neki gamer.I da, pitanje je krajnje glupo....
Imas za original, imas i za net zato nemoj da mlatis slamu.
Da ne bude zabune, ja skinem pojedine igre sa neta ali ako nesto nije u redu ok ionako je sve besplatno.

Hajde da se ti i ja vise ne prepucavamo...jer sad bih ja mogao reci da ti ne bi trebao skidati za dz. kad toliko "volis" autore... Nemam internet zato sto stalno putujem i veci dio godine zivim kao podstanar, jbg, posao zahtjeva...
To da li su idioti ili nisu to je licno misljenje i ni moje ni tvoje ne mora biti tacno, ali predpostavljam da sam pretjerao... ali da npr, nisu ni pomislili na one koji nemaju internet, samo da bi se zastitili od piraterije...kao da i onako ne zaradjuju veliki novac.
P.S. Odlucio sam da je skinem, ako cu se vec cimati, bolje da prodjem jeftinije...za DŽ.  Smile
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.322.2
mob
Apple 
Cekaj da li to cujem  da za igru treba dati 50 evra ? Igru koju kad predjes mozes da je bacis ?
Nije ti ovo Crysis Bad company ili call of duty da tako razmisljas. Drugo oni PC igrace smatraju nizom klasom prvo izbace za sve konzole pa tek onda mi i jos se groze i krste kad ih krekuju ......Pa jok i nece pritom grafika nije nista bolja od sony 3 u sta sad ulece moj ortak i kaze sta sam koji djavo kupovao amd 3.4 Ghz 4 GB rama i 5870 ajde objasnite coveku koji ima direktx 11 puko nezna se koliko para a cekao fazon 6 meseci da se pojavi .....

A covek pre mene sve jos bolje kaze ... A po zakonu Gaming sistema na omotu igre ti pise multi player ili singl ..
aj sad objasni nekom to ??? Pa jel znas ti covece kad si on line i igras bilo koju igru da si meta hakera a da nepricam za ovaj sistem jadni i bedni koji su izmislili ?????Pa da imam original tuzio bih odma nemoze on meni da odredjuje da li cu da koristim neti ili ne ....
Strasno...
IP sačuvana
social share
Dejan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

i shall say this only once...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 728
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia n95
a postoji pored obicne verzije  i da se kupe kao neke white i black edition...white kosta oko 5 hilada a black je jos 1000 din skuplji  Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Uklonjen link.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 14:11:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.141 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.