Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 20:44:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa pamćenje i koncetraciom  (Pročitano 1196 puta)
05. Jan 2014, 16:32:38
Zodijak
Pol
Poruke 1
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Pozdrav za sve učenike foruma.      

Završio sam fakultet, dugo sam studirao (8 godina), radio sam godinu dana u jednoj firmi, sad čekam posao.        Imam jedan problem.       Problem sa koncetraciom i pamćenjem.      Veoma se teško koncentrišem na bilo šta.      Recimo, ranije sam voleo da čitam knjige i gledam filmove.      Danas ne mogu ni novine da pročitam a kamo li knjige.      Fimove retko gledam, nemam koncetraciju.      Ranije sam ludeo za TV.      Danas imam kablovsku (80 kanala!) i ne mogu da je gledam.      Retko je upalim.       Zaboravan sam.      Odem u prodavnicu, trba da kupim recimo 5 namernica.      Obavezno zaboravim jednu.      Napominjem da uvek nisam bio takav.      Ranije sam čitao i knjige i gledao filmove i na faxu mi nije bio loš prosek.      Neke predmete sa polagao i sa 10! Dok sam radio, bilo mi je teško da ukapiram neke stvari iz posla, pa sam brzo izgubio poverenje šefova.       Kad se potrudim da nešto duže  pročitam na internetu ili naučim zaboli me glava.      Da li ima "leka" mom problemu? Molim za pomoć.      
« Poslednja izmena: 05. Jan 2014, 16:34:55 od Imenko88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Safari 537.73.11
mob
I-mate 30 Pro
Rasipa se paznja coveku ...

Uopste ta prica sa koncentracijom...to je isto jedan mit...moze da se koncentrise coveka na par stvari...ali ako mislis paralelno na deset stvari...i svaka od njih je slozena....ta prica o koncentraciji....to je ko kad bi prebrojao sve zvezde n nebu....

Zasiti se covek svega vremenom....sad svako ima neki svoj izlaz iz toga...neko vise radi...neko vezba....trci...sta god...

Inace mnogi posle fakulteta imaju probleme da se prilagode na poslu...jel to je dosta specificna sredina...neki se nikad i ne prlagode....

Treba naci nesto sto ce da te okupira....bilo sta moze da pomogne....

Inace to je super osobina...daje bolju perspektivu u zivotu....tako da jednog dana ces shvatiti da je to dobro sto ti se desilo....ako taj dan dodje... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Citat
Uopste ta prica sa koncentracijom...to je isto jedan mit...moze da se koncentrise coveka na par stvari...ali ako mislis paralelno na deset stvari...i svaka od njih je slozena....ta prica o koncentraciji....to je ko kad bi prebrojao sve zvezde n nebu....
Или мултитаскинг или ништа. Ако може твој рачунар, можеш и и ти.  Smile

Citat
Inace mnogi posle fakulteta imaju probleme da se prilagode na poslu...jel to je dosta specificna sredina...neki se nikad i ne prlagode....
а неки се никад не запосле  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Safari 537.73.11
mob
I-mate 30 Pro
Dabome...ima i to... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
nije knjiga za svakoga.... Smile

mozak ti je pretjeranim radom ...se zamorio......i ostario naglo....
trebas uraditi lobotomiju mozga... Smile to nije skupo danas..
eto ja sams ebi uspjesno presadio mozzak od magarca ...i bas radi extra... Smile

radim kad hocu..i koliko hocu...mogu me tjerati koliko hoce ne jebem strucno..
ko me udari osinem ga kopitom u vugla...

ali eto meni je to pasalo..zato sto sam i pre imao neke priblizno iste...atribute kao magarc... Smile
kao recimo splovilo...mi je uvijek u funkciji i pod erekcijom... Smile i priblizno iste velicine... Smile

i nekad kad se zakocenem od smjeha..isto ko magarac njacem... Smile Smile Smile Smile

o ti nadji jbg sebi koji ti odgovara mozak... Smile toga danas ima na svakom koraku...mnogim to uopste i ne treba pa ga daju u bescjenje.... Smile

da si pre kazi dao b ti ja svoj ganc nov nikad nije koristen... Smile

ali sam ga dao za kutiju cigara... Smile Smile

zezam se ja malo...jbt odmori malo glavu...idi negdje otputuj i odmori se...
s djevojkom..

ili s drustvom..izlazi..zezaj se par mjeseci...da te boli patka za sve...

i mozak ce biti ko pre...sve sto pretjerano radi...premori se...i nuzan mu je dobar odmor...

stisaj misli...i idi uzivaj malo....

« Poslednja izmena: 15. Jan 2014, 20:12:25 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 427
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia X6
batali sa marihuanom  Smile
IP sačuvana
social share
Chelsea the champions europe
ako radis isto sto je uradio i on onda nisi nista bolji od njega
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 20:44:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.