Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Feb 2026, 05:45:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 252
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: AS Roma  (Pročitano 529108 puta)
Hronicar svakodnevice

Licni tekst

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N-73
nema sanse Smile

i ti si 100% siguran,kao petko?
IP sačuvana
social share

Eric Cartmen: I would never let woman kick my ass, if she tries anything I'd be like:"Hey, you get your bitch ass back in the kitchen and make me some pie".
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 6260 Slide
Ja sam siguran, a zasta da pitam? Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
nema sanse Smile

i ti si 100% siguran,kao petko?
100% sam siguran da si ti debilcic  koji voli  da provocira  Smile
i skoro sam siguran da Roma nece osvojiti LS cak sam ubedjen u to Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Licni tekst

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N-73
Ne vredjajte se medjusobno! Ovaj forum jeste navijacki deo bureka ali naucite da jedni druge postujete, da se ne mesate gde vam nije mesto i da ne ponizavate druge. To sto se neko ponasa lose nije opravdanje da uzvratite istom merom.

Taj deo si ocigledno preskocio... ja tebe ne provociram niti mi je to bila namera  Smile Samo me zanima kako mozes da budes siguran... koliko se secam ni Porto nije imao sanse..
IP sačuvana
social share

Eric Cartmen: I would never let woman kick my ass, if she tries anything I'd be like:"Hey, you get your bitch ass back in the kitchen and make me some pie".
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
znaci to sto ti mene provociras nije razlog da ti uzvratim  Smile
ok ubuduce necu odgovarati bilo kako na bilo koji tvoj post  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Licni tekst

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N-73
 Smile ne nego ja necu da odgovorim na tvoju provokaciju da sam debilcic,ja tebe nisam ni provocirao(objasnjeno u proslom postu)
sto ne bi odgovarao na moje postove? nemam ja nista protiv toga.. samo nemoj da ih pogresno tumacis i da vredjash  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Како само можете толико сморити са тим својим глупостима???  Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice !!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N70
Serija A: Derbi Sunca

27. kolo italijanskog prvenstva će obeležiti "Derby del Sole" između Napolija i Rome - utakmice ta dva tima predstavljaju jedan od najvećih rivaliteta u Italiji. Duel u Napulju obe ekipe dočekuju u pobedničkom raspoloženju - "Azuri" su naneli u prošlom kolu prvi poraz u prvenstvu lideru na tabeli Interu, dok su poklonici Vučice još pod utiskom fenomenalne partije "Đalorosa" u Madridu.

Prvi na teren u subotu će izaći fudbaleri Intera, koji će utakmicu sa Ređinom pokušati da iskoriste za prekid niza loših rezultata koji je počeo porazom u Liverpulu, zatim jedva iščupanog boda u derbiju prvenstva sa Romom i pomenutim porazom u Napulju. "Nerazuri" su pod velikim pritiskom i zbog predstojeće utakmice sa Liverpulom u Ligi šampiona, kada će juriti zaostatak od dva gola, a eventualni kiks protiv "Amaranta" bi doveo u pitanje čak i šampionat, koji je izgledao kao "završena stvar" pre sedam dana.

Veliku pažnju privlači i utakmica Lacija i Livorna, zbog velike netrpeljivosti navijača uzrokovane njihovim ideološkim razlikama.

U nedelju u večernjem terminu se sastaju Đenoa i Juventus na vrućem Marasiju - funkcioneri i igrači "Stare dame" poslednjih kola imaju velike zamerke na suđenje, tvrdeći da i dalje plaćaju cenu afere Kalčopoli.

Milan će u Empoliju pokušati da zaboravi evropski neuspeh, kao i da se ponovo uključi u lov na četvrto mesto, na kom se učvrstila Fjorentina šokantnom pobedom protiv Juvea u prošlom kolu.

"Viole" u malom toskanskom derbiju gostuju u Sijeni, želeći da se pobedom još više približe trećem mestu koje drže "Bjankoneri".

Za plasman u gornjem delu tabele su veoma bitne i utakmice Palermo - Udineze, kao i Torino - Atalanta.

Parma protiv Sampdorije će tražiti beg iz opasne zone, dok je svaka utakmica Kaljarija meč lopta za opstanak, pa tako i gostovanje na Siciliji protiv Katanije.

Parovi 27 kola: Inter - Ređina (subota 18h), Palermo - Udineze (subota 20.30h), Katanija - Kaljari, Empoli - Milan, Lacio - Livorno, Napoli - Roma, Parma - Sampdorija, Sijena - Fjorentina, Torino - Atalanta (sve u nedelju u 15h), Đenoa - Juventus (nedelja 20:30h)

B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG L5 II
Постављено на теми Калчо, гледај мало Smile
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice !!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N70
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 252
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Feb 2026, 05:45:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.