Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Feb 2026, 21:42:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 252
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: AS Roma  (Pročitano 527113 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Aj молим те стављај само линкове ка сликама  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
LG L5 II
Ајде... Мада за ово вреди чекати  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Luka Toni prelazi u Romu

Fudbaler Bajerna iz Minhena Luka Toni preći će u Romu u januarskom prelaznom roku. Čelnici Bajerna i Rome postigli su navodno dogovor da 32-godišnji napadač u januaru napusti Minhen u kojem nije bio srećan u poslednje vreme.

Toni je više puta rekao da mu je trenutno najvažnije da igra kako bi se vratio u formu i izborio mesto u reprezentaciji na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

On je zbog povrede propustio veći deo drugog kruga šampionata prošle sezone, ali je ipak završio kao najbolji strelac ekipe sa 14 golova iz 25 utakmica.

Italijan je takođe u veoma lošim odnosima sa trenerom Bajerna Lujom van Galom. On je u medijima kritikovao rad kluba zbog čega ga je uprava oštro kaznila, a predsednik četvorostrukog prvaka Evrope Uli Henes je početkom nedelje izjavio da će pustiti italijanskog fudbalera bez obeštećenja.

Toni je u karijeri, između ostalih klubova, igrao i za Modenu, Empoli, Palermo i Fiorentinu. Za reprezentaciju Italije, sa kojom je osvojio Svetsko prvenstvo 2006. godine, odigrao je 47 utakmica uz 16 golova.

Mediji u Italiji su nedavno pisali o tome da će naš Nikola Žigić stići u januaru u Rim, ali je posle dogovora sa Tonijem malo verovatno da Roma dovede još jednog napadača.

(Mondo/Beta)
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Odlicno,odlicno pojacanje za Romu Smile Smile
Ako ijedan zabarski klub mogu koliko-toliko da svarim,to je upravo Roma i zelim im osvajanje Skudeta!
« Poslednja izmena: 25. Dec 2009, 13:33:56 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Luka Toni na pozajmici u Romi

Centarfor Bajerna Luka Toni igraće do kraja sezone u Romi kao pozajmljen igrač, objavio je minhenski klub.

32-godišnji napadač najavio je ranije tokom nedelje da bi želeo da pređe na stadion Olimpiko u januaru, kada se otvori prelazni rok. „FK Bajern daće svog igrača Luku Tonija (32) na pozajmicu Romi do 30.6.2010. godine nakon što je postignut dogovor između Rome i Bajerna“, stoji u zvaničnom saopštenju na sajtu Bavaraca.
Toni je Seriju A napustio 2007. godine kada je iz Fiorentine prešao u Bajern. Italijanski reprezentativac je dobro igrao prvu sezonu i po, ali je tokom 2009. godine bio neuspešan.

Dolazak novog trenera Luja Van Gala, sa kojim Toni nije uspeo da uspostavi dobar odnos, povećao je želju Italijana da napusti klub, pre svega zbog male minutaže na terenu.

Toni će se tako u napadu Rome pridružiti Frančesku Totiju u nameri da dobrim igrama obezbedi mesto u nacionalnom timu Italije i učešće na Svetskom Prvenstvu u Južnoj Africi.

B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Toti u Južnoj Africi?

Kapiten Rome izjavio da ne može da odbije Lipija, sa kojim ima poseban odnos. Ako ga selektor bude zvao, prihvatiće poziv...

Frančesko Toti će igrati u Južnoj Africi, ako ga Marćelo Lipi pozove. Naime u novogodišnjem intervju „Gazeti“, kapiten Rome je rekao da je njegov odnos sa selektorom poseban.

„Nikada neću zaboraviti šta je uradio za mene u Nemačkoj pre četiri godine, uvek je imao strpljenja. Ako me bude pozvao i ako me drugovi iz reprezentacije žele, idem na Mundijal“, rekao je „princ“ Rima.

On ima plan da igra još pet godina, a da zatim postane direktor kluba u kome je proveo celu karijeru.

„Neću biti trener, suviše sam fin i popustljiv da bih sedeo na klupi“, dodao je Toti

http://www.sportske.net
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Roma predstavila Tonija, 12.000 navijača na debiju

Luka Toni od danas je i zvanično fudbaler Rome. Doduše, on je iz minhenskog Bajerna stigao na šestomesečnu pozajmicu, ali se italijanski napadač nada da će se duže zadržati u redovima ''vučice''.

Posle oporavka od povrede, Luka Toni je gotovo celu jesenju sezonu u Bundesligi proveo u manjim ili većim sukobima sa trenerom Van Galom, pa je bilo jasno da će u zimskom prelaznom roku promeniti sredinu.

Najkonkretnija je bila Roma, pa Toni sada može sa pravom da se nada da će uspeti da se izbori za mesto u italijanskoj reprezentaciji na Svetskom prvenstvu.

''Imao sam dosta ponuda proteklih meseci od ekipa koje su me želele u svojim redovima, ali ja sam želeo u Romu i drago mi je što je sve ispalo kako treba. Nadam se da će u klubu biti zadovoljni na kraju sezone i da neću morati da se vraćam u Minhen'', izjavio je Toni.

Današnju promociju Toni je iskoristio i na podsećanje o poređenju sa Gabrijelom Batistutom.

'Mnogi su me poredili sa njim kad sam došao u Fiorentinu i već u prvoj sezoni sam uspeo da oborim njegov rekord postigavši 31 gol. On je zatim otišao u Romu i osvojio titulu. Nadam se da ću i ja uspeti da ostvarim isto'', poručio je novi napadač Rimljana.

On je već odigrao debitantski meč za novi klub. Pred oko 12.000 gledalaca Roma je sa 3:0 savladala nižerazrednu Cisko Romu, a golove su postigli Baptista 2  i Žeremi.

Toni je posle meča izjavio da je bio veoma uzbuđen jer su navijači od samog starta skandirali njegovo ime, ali i zbog činjenice da je u Cisko Romi počeo profesionalnu karijeru pre 11 godina.

http://www.sportske.net/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Doni na meti Mančester Junajteda

Premijerligaški klub je svu pažnju usmerio na Brazilca, golmana Rome

Čelnici Mančester Junajteda žele da dovedu golmana Rome u svoje redove i nadaju se da će to da učine u januaru.

Prema pisanju lokalnih medija, brazilski golman se nalazi pred izlaznim vratima Rome ove zime.

On je samo četiri puta zaigrao za tim ove sezone, a dosta se piše i o tome da u Romi žele da rasterete svoj platni fond, s obzirom da je Doni jedan od najplaćenijih u Trigoriji.

U Mančesteru tragaju za golmanom, koji će zameniti Edvina Van der Sara, koji već neko vreme nije sa klubom, zbog bolesti svoje žene.

Pored toga, Doni će imati pravo da nastupi u Ligi Šampiona, ukoliko dođe do pozajmice. Prema ostalim izveštajima, Julio Baptista je takođe još jedan od kandidata za selidbu iz Rima.

http://www.sportske.net/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
Još jedan Brazilac u Romi

Fudbaler Palerma, Fabio Simplisio, od sledećeg leta nosiće dres Rome, potvrdio je klub sa Sicilije. Nakon višenedeljnjih pregovora, dogovor dva kluba je postignut, i sportski direktor Palerma Valter Sabatini je potvrdio da će Brazilac karijeru nastaviti u Romi.

Palermo je pokušao da produži ugovor sa Simplisiom, ali je on to odbio pa će napustiti Siciliju u junu kada mu istekne četvorogodišnji ugovor.

- Simplisio se dogovorio sa Romom. Kada mu istekne ugovor sa Palermom preseliće se u italijansku prestonicu - rekao je Sabatini.

I za Edisona Kavanija se pričalo da će napustiti klub, ali Urugvajac neće menjati sredinu u skorije vreme.

- Kavani će ostati najmanje do juna. Znamo da će biti jako teško da ga zadržimo budući da se veliki broj klubova interesuje za njega - dodao je Sabatini.

http://www.sportal.rs/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
Okaka u Fulamu do kraja sezone

Fudbalski klub Fulam saopštio je da je realizovao transfer napadača Rome Stefana Okake, koji će igati na pozajmici na 'Krejven Kotidžu' do kraja sezone.

Mladi italijanski reprezentativac dugo je bio na meti trenera Roja Hodžsona, koji je bio impresioniran Okakinim ovosezonskim igrama protiv Fulama u Ligi Evrope. "U Romi sam igrao pet godina i u tom periodu sam sazreo zahvaljujući savetima mojih saigrača. Međutim, da bi moja igra dobila na kvalitetu bilo je neophodno da zaigram u Premijer ligi", rekao je Okaka.
"Nadam se da ću se u Rim vratiti mnogo jači. Pozajmica ističe u junu, ali postoji opcija da u Filamu ostanem još jednu sezonu. Videćemo šta će biti", dodao je on.

Mladi napadač je tokom vikenda doneo pobedu Romi u duelu sa Sijenom (2:1) i omogućio 'vučici' da sustigne drugoplasirani Milan u italijanskoj Seriji A.

Uprava Rome želi da Okaka, koji je već neko vreme proveo na pozajmici u Modeni i u Breši, u Fulamu stekne neophodno iskustvo igrajući u prvom timu.

B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 252
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Feb 2026, 21:42:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.