Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Feb 2026, 11:11:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 252
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: AS Roma  (Pročitano 529179 puta)
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG L5 II
Spaleti: Roma još uvek može do titule prvaka

Trener Rome Lučano Spaleti izjavio je da veruje da njegov tim još uvek ima šanse za osvajanje titule prvaka Italije, uprkos porazu u gradskom derbiju od Lacija (3:2).

"Izgubili smo tri važna boda i priliku da završnicu prvenstva učinimo još zanimljivijom. Nastavićemo da se borimo za titulu, jer verujemo u sopstvene mogućnosti. Znam da smo na pravom putu", rekao je Spaleti za dnevnik "Gazeta delo Sport".

Trener Rome istakao je da nema zamerke na igru svoje ekipe u duelu sa gradskim rivalom, koji je zbog pozicije na tabeli, bio autsajder.

"Najvažnije je da se ekipa trudi i da stalno napada protivnika. Na svakom meču moramo da idemo na pobedu, bez obzira na ime protivnika. To smo pokušali da uradimo i protiv Lacija, ali nažalost, nismo uspeli", dodao je Spaleti.

Do kraja Serije A ostalo je da se odigra još devet kola, a Roma zaostaje sedam bodova za vodećim Interom.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung Galaxy
Toti: Izbor za Zlatnu loptu je obična nameštaljka

Frančesko Toti je osuo paljbu po izboru za Zlatnu loptu i rekao da činjenica da igrač kakav je Raul nikada nije dobio nagradu pokazuje da je čuveni "Ballon d'Or" obična nameštaljka.

Realovo dete i jedan od najvećih simbola Santjago Bernabea u poslednjoj deceniji vodio je svoju ekipu na vrh Evrope tri puta (1998, 2000, 2002), najbolji je strelac u istoriji Lige šampiona, pokupio je nekoliko priznanja, ali nikada nije dobio Zlatnu loptu.

I "Princu Rima" je ova nagrada izmicala nekoliko puta, a sada je izjavio da veruje da je dodela svaki put bila nameštena.

"Mislim da je pravi skandal što toliko dobar igrač kao što je Raul, koji se svuda nadavao golova i koji je osvojio bukvalno sve nikada nije dobio Zlatnu loptu. Činjenica da igrač može da postigne 20 ili 30 golova, osvoji Ligu šampiona i osvoji trofej nacionalnog prvenstva, ali ne i Zlatnu loptu ukazuje na to da je tu sve odlučeno mnogo ranije", rekao je Toti.

Prva zvezda "vučice" je rekao da misli da je njegova najbolja šansa bila još 2000. godine.

"To je bilo godinu dana nakon što smo osvojili skudeto i bili smo odlični u Ligi šampiona i mogli smo i taj trofej da podignemo, ali ja stvarno ne znam šta treba da uradiš da bi osvojio Zlatnu loptu", rekao je Toti.

BLIC ONLINE

IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
ko gubi ima pravo da se ljuti Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
Uvijek bilo tako.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
U pravu je covek.
« Poslednja izmena: 27. Mar 2008, 16:12:28 od dzonidzoni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Toti o sebi, Romi, Raulu, Kaki, Zlatanu... Cetvrtak, 27. mart 2008. 21:12     

Frančesko Toti uveliko je legenda. On je jedan od retkih igrača današnjice koji su karijeru vezali za jedan klub, jedan grad.

Malo je takvih gradova i klubova, koji mogu da kažu da je u njihovim redovima igrao "Toti". Milan ima Maldinija, Real slavi Raula, Mančester junajted će pamtiti Gigsa

Toti je prvi gol za Romu, čiji je kapiten od 1997, postigao pre 14 godina. Od tada je na 503 utakmice, 203 puta dao gol za "đalorose". Naravno, najbolji je strelac u istoriji i igrač sa najviše mečeva za rimski tim, za koji je navijao kao dečak.

Rođen 27. septembra 1976. godine.

"Promenio sam se. Ne igram više isto kao pre. Sada imam saigrače, koji mi konstatno nameštaju gol šanse i ja to koristim", počeo je priču Toti za italijanski "Skaj Sport".

Toti je prošle sezone bio "kapokanonjeri" kalča sa 26 golova, a za sada je postigao 13 u Seriji A.

"Igrao sam dve različite role u svojoj karijeri. Prvih 12 godina sam stvarao gol šanse drugima, kao "trekvatrista" (napadač sredine terena), a poslednje tri sezone saigrači stvaraju šanse za mene. Dok sam igrao iza napadača naučio sam da se krećem kao napadač i to sada činim".

"Vidim sebe kao atipičnog napadača, koji se "meša" u igru tima. Osećam se kao centarfor kada postignem gol, koji mi "namesti" saigrač, ali iskreno nedostaje mi igra glavom da bih bio kompletan kao takav. Ipak, popravio sam taj segment u poslednje vreme", priča Toti o svojoj novoj ulozi u špicu Rome.

Vujadin Boškov prepoznao legendu u dečaku

Totija je, kao momka šesnaestogodišnjaka, prvi put u tim Rome ubacio naš trener Vujadin Boškov, protiv Breše. Prvi gol postigao je 4. septembra 1994. godine protiv Fođe.

"Na sreću, moj prvi gol postigao sam na "Olimpiku". Bilo je to prvo kolo sezone 1994/95. Kad sam bio klinac, na tribini stadiona, sanjao sam o tome da postignem gol dole na terenu i sa te strane, svestan sam, koliku sam sreću u životu imao".

Toti se osvrnuo i na Ligu šampiona.

"Najvažniji gol koji sam postigao u tom takmičenju bio je protiv Real Madrida u pobedi od 1:0 na "Santijago Bernabeu". Taj gol značio je timu mnogo, jer je prošlo mnogo godina od poslednje pobede italijanskog tima na tom stadionu".

"Takodje, značio je i meni, jer je Real Madrid bio ekipa koju sam uvek gledao, svidjao mi se stil igre koji gaje, taj stadion, Španija... Oni su moj "drugi" tim", otkrio je Toti.

Mnogi novinari u Italiji zahvalni su Totiju što tokom karijere nije promenio sredinu, što je pokazao da mu jurnjava za slavom, novcem i trofejima nije bila na prvom mestu. On je prava ikona Rima, čiji je bio "princ", a potom i "kralj" kada je 2001. godine konačno doneo skudeto na "Olimpiko".

Možda mu je upravo zbog odluke da ostane u Romi i izmakla "Zlatna lopta".

"A, Zlatna lopta za Raula?"

Toti je bio jedan od onih koji su često osporavali dobitnike "Balon D`Ora". Kada je najprestižniju nagradu u svetu fudbala dobio Kaka, Toti je to nazvao "skandalom".

"Skandal je da Raul nikad nije dobio "Zlatnu loptu". Nema stadiona gde taj čovek nije dao gol, nema takmičenja gde nije bio najbolji strelac i nikada ga nisu ni pomenuli", primetio je Toti.

"Činjenica da igrač može da postigne 20 ili 30 golova, da osvoji Ligu šampiona i skudeto, a da ne dobije "Zlatnu loptu", govori o tome da je sve unapred odredjeno".

"Moja najbolja prilika bila je 2000. godine. Kasnije te sezone osvojili smo skudeto, bili smo odlični u Ligi šampiona, mogli smo i da je osvojimo, ja sam davao golove, ali ne znam šta je još bilo potrebno da uradim da bih dobio tu nagradu", požalio se legendarni fudbaler, koji je 2006. godine osvojio i titulu prvaka sveta sa Italijom.

Pored Raula, Toti poštuje još nekoliko igrača. Po njegovom ukusu je i Zlatan Ibrahimović.

"On je igrač koji pravi razliku na terenu. Mnogo je napredovao i sada je u poziciji da sam podigne Inter. Fizički je jak, tehnički školovan, ima veliki talenat i jedan je od najboljih igrača sveta u ovom trenutku", nahvalio je Toti naturalizovanog Švedjanina.

O Totiju se mnogo piše, ali malo zna. Više se nagadja. On je najobožavanija i najomraženija ličnost u Rimu. Slično je i u Italiji. Šokirao je svet priznanjem da više od osam godina nije bio u centru Rima, a jedan od razloga možda je i način na koji se tokom karijere rugao navijačima Lacija.

Još se prepričava rimski derbi iz 1998. godine kada je postigao gol, podigao dres i pokazao natpis "Opet sam vas za*ebao". Na sledećem derbiju, opet je bio strelac, pa je prilikom proslave gola otrčao do kamermana i uperio kameru u navijače Rome, koji su se po ko zna koji put radovali potezu svog heroja.

Njega prate i priče da nije baš "prijatan" kada se u klubu pojavi ozbiljna konkurencija u napadu i da je upravo to razlog što Roma godinama nije dovela zvučno ime na toj poziciji.

"To je gomila gluposti! Ja sam život dao Romi i ako nešto želim je da taj tim ima najjači mogući sastav. Nama su potrebni vrhunski igrači. Ako Luka Toni ili Rud van Nistelroj buud došli, ja ću biti presrećan. Što više, to bolje", demantovao je ove priče vlasnik škole fudbala pod imenom "Broj 10" i motociklističkog kluba "Toti Top Sport".

Frančesko Toti ima još jedan hobi, a to je sakupljanje dresova.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
i sad je u pravu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
 Smile Smile Smile

To sam uvijek govorio,mora da je cuo od mene.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Citat
Njega prate i priče da nije baš "prijatan" kada se u klubu pojavi ozbiljna konkurencija u napadu i da je upravo to razlog što Roma godinama nije dovela zvučno ime na toj poziciji.

Ovo je glupost. Pa da nije bilo njega Batistuta ne bi nikad dosao u Romu. Bilo je "ili ga dovedite ili ja odoh". Tada su i uzeli skudeto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung Galaxy
Roma navija za omraženi Lazio

U SUBOTU se nastavlja velika utrka za naslov talijanskog nogometnog prvaka. Romi bi itekako odgovarala pobjeda ne baš omiljenog susjeda Lazija protiv Intera.

U 31. kolu Serije A, vodeći Inter gostuje u Rimu kod Lazija, a drugoplasirana Roma kod Cagliarija. Razlika između Intera i Rome je samo četiri boda, što, dakako, povećava napetost u borbi na naslov prvaka.

Paradoks je da bi navijači Rome u ovom kolu morali navijati za gradskog rivala Lazija, iako se simpatizeri ta dva kluba, kao u ostalom i "drukeri" većine drugih gradskih rivala, vole kao "pas i mačka".

Dodatno ulje na vatru nadolio je trener Lazija trener Delio Rossi: Naravno da ćemo se boriti za bodove, ali volio bih da Inter osvoji naslov prvaka! Smile Smile Smile

Međutim, Romin trener Luciano Spalletti dao je izjavu koja sugerira da ga utakmica u Rimu uopće ne zanima.

"Baš me briga što će napraviti Lazio! Koncentriram se samo na našu utakmicu protiv Cagliarija, koja će nam biti vrlo teška. U tom dvoboju kriju se mnoge skrivene zamke za nas. Cagliari je u zadnjih 6 susreta na svom terenu ostvario pet pobjeda i jedan remi, to dovoljno govori" - rekao je Spalletti.

Ipak, talijanske je novinare više zanimala tema Inter – Lazio.

"Ako mi pobijedimo a Lazio izgubi, imat ćemo 30 bodova više od Lazija, a to nikada nije loše vidjeti, s obzirom da oni imaju dobru momčad. Tijekom moje tri sezone u Romi, Lazio je potrošio jednako novaca za dovođenje pojačanja kao i mi, ako ne i više! Ipak, Rossi zaslužuje pohvale jer je veliki trener." - dodao je.

INDEX

IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 252
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Feb 2026, 11:11:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.