Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 15:44:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 252
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: AS Roma  (Pročitano 506210 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Krivo ti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 6260 Slide
A zasto je utakmica roma - cagliari odlozena
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Mozda zbog navijaca Lacija koji je poginuo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 6260 Slide
Pa onda su trebali i ostale utakmice da odlozu, a ne samo romu i intera
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                               Juan: Više se ne osjećam sigurno u Italiji

Romin obrambeni nogometaš Juan je posljednji u nizu nogometaša koji su najavili mogući odlazak iz Italije, ukoliko se sigurnosna situacija na i oko tamošnjih stadiona značajnije ne popravi.

Događaji proteklog vikenda su bacili nove teške utege na leđa italijanskog nogometa, a to bi posebno moglo doći do izražaja u siječnju, kada se otvori prijelazni rok.

"Uplašen sam u ovom trenutku. Moja supruga i djeca svakog vikenda dolaze na stadion da me gledaju kako igram i ja moram znati da su sigurni." - rekao je Juan.

Talijani su podijeljeni oko toga kakve bi akcije bilo najbolje poduzeti u predstojećim tjednima, jer neki smatraju kako bi sve trebalo biti nastavljeno normalnim tijekom što je prije moguće, dok drugi zagovaraju prekidanje prvenstva.

Kao i mnogi drugi igrači proteklih dana, i Juan smatra kako se prije nastavka natjecanja neke stvari trebaju bitno izmijeniti: "U ovom trenutku atmosfera u Italiji nije pogodna za nastavak prvenstva. Stvari se ne mogu nastaviti na ovaj način."

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                      Roma u lovu na veznjaka Sao Paula

Zvjezda Sao Paula, Richarlyson je rekao kako u ovom trenutku nema želju da se priključi talijanskoj Romi, dok njegov otac inzistira da Brazilac pređe u redove Talijana.

Roma je sretna što je pronašla dobrog 24-godišnjeg veznjaka, a žele ga dovesti odmah u siječnju, ali teško je reći kada će Luciano Spalleti imati dobru priliku za dovođenje ovog igrača.

Sam igrač je u nekoliko intervjua rekao kako želi ostati u Sao Paulu do kraja 2008. da pokuša osvojiti Copa Libertadores i Svjestki klubski kup, dok je njegov otac, koji mu je također i agent, rekao nešto o glasinama prelaska u Romu njegovog sina: “Kontaktirani smo od Rominog agenta. Ne možemo odbiti tako dobru ponudu. Ukoliko moj sin želi ostati u Sao Paulu neka tako i bude, ali moramo razmišljati kao profesionalci.“

Inače je nogomet u Richarlysonovoj krvi. Njegov brat Alecsandro je napadač Cruzeira, dok je njegov otac Reinaldo bio lijevo krilo Coritibe 80-ih godina.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Totti: The Number 10 Position Is Dying 

Roma hero Francesco Totti believes that the mystical ‘trequartista’ position is dying in football, and predicts that it will eventually become instinct.

The ‘number 10’, deep-lying playmaker, or as it is known in Italy, the ‘Trequartista’, is a position that has produced some of the all-time greats of the game. 

Diego Maradona, Johan Cruyff and Zico are just three legends who played in this playmaker role just behind the strikers.   Until his recent switch to a lone-striker position, Francesco Totti made his name as one of the best trequartista’s of the past generation. 

However due to changes in the modern game, there has been a notable decline in classic number tens. Indeed the Italian national team, one of the most prolific exponents of this position, went through virtually their whole Euro 2008 qualifying campaign without using one. 

“Zidane, Maradona and Cruyff – in the future we will no longer see any more players of this type,” said Totti. 

“I think also of Del Piero, who was another great ‘number 10’, but now he always seems to play on the left or on the right. 

“The modern game is more about strength and power than about skill and quality.” 

Here is a list of a few of the great ‘number 10s’ in the past: 

Pele 

Diego Maradona 

Zinedine Zidane 

Zico 

Roberto Baggio 

Ferenc Puskas 

Socrates 

Tostao 

Johan Cruyff 

Michel Platini 

Gianni Rivera

Dejan Savicevic Smile Smile

Sandro Mazzzola 

Rivaldo 

George Best 

Alfredo Di Stefano 

Wolfgang Overath   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Izgleda da ce biti trampa: Govou - Mancini
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                      Amelia: U Romu bih otišao besplatno

Vratar talijanskog prvoligaša Livorna Marco Amelia izjavio je kako sanja o tome da karijeru nastavi u klubu iz svog rodnog grada, Romi.

Amelia je rođen u Rimu i prošao je kroz mlađe kategorije rimskog kluba, nakon čega je sa 19 godina 2001. prešao u Livorno. Od tada je za taj klub odigrao preko 100 utakmica i smatra se najboljim talijanskim vratarom nakon nedodirljivog Buffona.

Prošle je godine kao treći vratar reprezentacije osvojio naslov svjetskog prvaka, a sljedećeg ljeta će na europskom prvenstvu biti prva alternativa Buffonu.

Sada, u 25. godini života, Amelia želi karijeru nastaviti u nekom većem klubu. "Uvijek sam bio veliki navijač Rome. Nikada nisam skrivao svoj san da obučem jedinicu Rome i tamo bih se vratio besplatno. Čak i ako Alexander Doni obnovi svoj ugovor, otišao bih odmah u Romu i pokušao izboriti mjesto. Uvijek mi nedostaje Rim, jer je to grad u kojem sam rođen i odrastao." - rekao je Amelia.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                          Taddei: Nedostaje mi brat svaki dan

Igrač Rome Rodrigo Taddei je otkrio koliko mu nedostaje njegov brat, koji je poginuo u tragičnoj prometnoj nesreći prije 4 godine. Brazilac je jedan od najboljih krilnih igrača u Serie A i u odličnoj je formi nakon oporavka od dvomjesečne ozljede.

Prošle nedjelje je postigao pobjedonosni gol protiv Udinesea na Olimpicu, a postigao je i oba gola svoje ekipe u pobjedi protiv Cagliaria od 2-0.

Prije četiri godine, dok je bio igrač Siene, Taddei je preživio tešku saobraćajnu nesreću nakon što je guma na automobilu u kojem je putovao pukla. Njegov mlađi brat Leonardo je poginuo, dok se Rodrigo borio za život u bolnici. Na kraju se izvukao, ali ga sjećanje na taj tragični događaj još proganja.

"Od tog momenta moj život više nije isti. Stvarno mi nedostaje brat i svaki dan mi je potreban." rekao je Taddei.

Taddei je prešao u Romu na početku sezone 2005. i priznaje da je njegov život u Italiji daleko drugačiji od teških uvjeta njegovog odrastanja.

"Potičem iz mjesta gdje je bilo veliko siromaštvo. Zbog ovog razloga mogu se prilagoditi bilo čemu, bilo kojem treningu. Za mene trening je kao utakmica, a utakmica kao rat - u sportskom smislu naravno."

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 252
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 15:44:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.