Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 20:12:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 204 205 207 208 ... 252
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: AS Roma  (Pročitano 504934 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Тоти је ђубре, опште позната ствар.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
Pa kad nemaš reć ništa ružno o Del Pieru. Ako nešto pronađeš, slobodno reci, meni to neće smetat. Del Piero mi nije ni brat ni rođak niti prijatelj.

Osnovano se može pretpostavit da svi oni koji puno zarađuju, daju u dobrotvorne svrhe kako bi na taj način što veći dio zarade oslobodili poreznih davanja. Uostalom, bili bi jako glupi da to ne čine.

Nije bitno koliko je Totti asistencija imao, već je bitno da li je u onim situacijama kada je davao golove imao bolje pozicioniranog suigrača u šansi za gol. Nije valjda da su sve ostale velike talijanske desetke bile nesposobne pa nisu znale davat golove...

Tottijev status žive legende matičnog kluba nigdje nisam osporavao, kao ni njegove igračke sposobnosti.

A šta se poštovanja tiče - njegove sportske rezultate poštujem, njega kao osobu nemam nikakvog razloga poštovat.
« Poslednja izmena: 13. Feb 2013, 15:35:07 od damfisk »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ANTI-LAZIO

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 334
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Rekao je Zeman dosta toga ruznog o njemu pre 15 godina, ja nisam taktav i ne zelim da ga pljujem jer je covek legenda ali nije ni on bio cvecka.
Ja ne znam koga ti ovde pravis ludim, ne osporavas Totijeve kvalitete a tvrdis da je bio sebican i da je zato dao najvise golova? Tvrdis da ostale velike desteke nisu bile takve i da zato nisu dali vise golova od njega a Totti ima i vise asistencija od svih tih velikih desetki. WTF?! Ne kazem da ti ostali nisu veliki igraci ali ova tvoja teorija ne pije vodu, evo ja cu da ti kazem zasto je Totti imao i vise asistencija i golova od npr Del Piera, Totti je ceo zivot proveo u slabijem klubu od Djubrentusa i nije imao Zidana Trezegea i ostale pored sebe pa je morao da preuzme odgovornost i da namesta golove drugima i da ih sam daje, sve akcije su uglavnom isle na njega i zato je to tako a ne zato sto je on sebican ili sta god.

Jos nesto jel znas kakav je uopste zakon o porezu i o dobrotvornim svrhama u Italiji (mislim da je isti svuda)? Evo da ti pojasnim, Totti dobije od reklame 100 hiljada evra, odluci da da 5 hiljada u dobrtvorne svrhe, znaci ostaje mu 95, e sada zato sto je dao 5 hiljada na drugih 5 hiljada ne treba da plati porez, opet mora da plati na 90 hiljada sto bi bilo 18 hiljada evra (porez je 20%) a da nije dao 5 hiljada u dobrotvorne svrhe morao bi da plati porez od 20 hiljada. Sad ti sam zakljuci jel on nesto zaradio tu i preispitaj svoj moral kad kazes da su igraci glupi ako to ne rade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
Prvo, tako ne funkcionira sistem poreznih olakšica, ni u Italiji niti bilo gdje drugo.  Smile

Drugo, je li ti možda palo na pamet da Totti ima bolje statistike od nekih drugih jer je odigrao više utakmica od nekih drugih? Rivera, Mazzola i De Sisti su igrali puno manje utakmica godišnje od njega.

Treće, činjenica da igra u manjem klubu samo mu olakšava nabijanje statistike, jer svaka lopta ide na njega, svaki napad ide preko njega, on je glavni igrač i sve mu je dopušteno, može griješit, solirat, koliko god hoće. U jačem klubu takve stvari mu se ne bi tolerirale.

Četvrto, Totti može bit sebičan i svejedno bit odličan igrač. Ponavljam, njegove igračke kvalitete nisam osporio, već samo njegove karakterne odlike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ANTI-LAZIO

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 334
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Ja sam bas pre par dana nesto zavrsavao za sponzorstvo sportskom drustvu i to za porez ide bas ovako kako sam ti napisao, ista je stvar i sa dobrotvornim svrhama. Da je tako svi bi to radili i niko nebi placao porez, em ucinis dobro delo em zaradis ti, a drzava je kao sisala vesla?

a drugo ja sam ti i napisao ovo da sve ide preko njega a ti si rekao pre dva posta da je sebican i da zato ima toliko golova.

trece ne mozes ni da poredis Riveru i bilo kog modernog igraca jer ne igraju u istom vremenu, nekada se igrao dosta ne organizovaniji fudbal i odbrana prvenstveno i tada je bilo mnogo lakse dati 30 golova po sezoni nego sad, sad se igra 8 utakmica vise tako da mu to opet dodje negde na isto.

Elem cela ova rasprava je pocela zato sto si ti rekao da je on pljuvac i los covek, aj mi samo to molim te obrazlozi zasto to mislis? Jel zato sto je sutnuo Balotelija ili zato sto nije hteo da se rukuje sa Stankovicem, ili zato sto je gurnuo Stama koji celu tu utakmicu hteo da mu slomi nogu... Sta je on to toliko strasno uradio u svojoj karijeri od 20 godina da ti mislis da je on odvratan covek?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
Gdje to ide tako? U Italiji? Ne bih rekao...

Rekao sam da je pljuvač jer pljuca. To je, naime, osnovno obilježje pljuvača - da pljuca. Shvaćaš? Smatram da je loš karakter po njegovom ponašanju, ophođenju prema suigračima, protivnicima i trenerima.

Nekada su se igrale puno čvršće i tvrđe obrane, i bilo je teže dat gol nego danas. Suđenje je bilo puno blaže, tolerirali su se puno teži faulovi, puno se manje kartona dijelilo, napadači su bili puno manje zaštićeni, a i fizička sprema je bila na nižoj razini, manje se trčalo i puno se manje šansi stvaralo u utakmici. Plus toga, manje se utakmica igralo u sezoni.

Njemu kao najboljem igraču i glavnoj zvijezi u malom klubu je puno lakše zabijat golove nego nekom drugom koji je jedna od nekoliko zvijezda u jakom klubu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
КАРАЈ ФРАНЧЕСКО !!!!
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ANTI-LAZIO

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 334
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
TOTTI PIU' DEL COLOSSEO !!

« Poslednja izmena: 17. Feb 2013, 00:10:04 od Fedayn-Roma »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Pobeđen šampion. Eto dokaza da Roma, uz bolju odbranu, jeste konkurentna svakome.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Kakav gol jbm li ti zezanje. A jeste dilkan caleta mi
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 204 205 207 208 ... 252
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 20:12:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.157 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.