Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Okt 2025, 21:07:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 704 705 707 708 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 625279 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung S500
Znaci Mesi nije brzii od Bandere ili Dzeke jer nikad nisu trcali uporedo?

Ja ne znam tko je od njih trojice brži, upravo zato šta ih nikada nisam vidio da se utrkuju.

Shvaćaš šta želim reć?

Dzeko ima veci odraz,bolje postavljanje pri skoku...

Ne, Džeko nema ni veći odraz ni bolje postavljanje u skoku.

Ova dvojica nisu ni priblizno isti tip igraca kao Inzagi posebno Dzeko,koji ima sposobnost da uzme loptu van 16 i nesto uradi sa njom,igrac kao sto je Pipo van 5 a kamoli 16 metara nema pojma...

To je potpuno točno, i s time se slažem ne 100% nego 120%.

Ali, mislim da je došlo do nesporazuma. Jer, ja nisam naveo Izaghija kao igrača koji je isti tip kao njih dvojica, nego sam ga naveo kao primjer centarfora koji nema nikakvu tehniku, a svejedno je vrlo uspješan u svojoj glavnoj ulozi.

Shvaćaš?

Ja vidim da ti navodim razloge a ti ih odbijas jer po obicaju ti moras biti upravu i osim ako me neces vise zapitkivati jer imam jos dokaza zavrsimo pricu...

Ne, ti ne navodiš dokaze, ti navodiš svoje tvrdnje, svoja mišljenja... to nisu dokazi.

Baš kao šta ja mogu imat mišljenje da je Bendtner brži od Džeke, ali za to nemam dokaza. To je samo moja tvrdnja, moje mišljenje, koje ništa ne dokazuje.

Zar ne?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Nokia N73
Ok mozda i jeste malo vise subjektivno misljenje ali zaista cini mi se da je Dzeko bolji,naravno ne kazem da ne gresim...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11

Dzeko tek treba da se pokaze sta je, dok je Bendtner klasicna cepanka i nista vise od toga.

Jel' moguće?

Edin Džeko rođen 17.03.1986. godine,

Niklad Bendtner rođen 16.01.1988. godine

Džeko skoro 2 godine stariji od Bendtnera, ali "tek treba da se pokaže"

Bravo, majstore!  Smile

Pa ako ces tako, Dzeko je u Wolfsburgu davao gol na svakoj drugoj utakmic(66 golova na 111 utakmica). Bendtner za to vreme nije nista pokazao u Arsenalu. Verujem da ne mislis da je Bundesliga slabo prvenstvo pa da je tako lako pokazati se kao dobar napadac u istoj. Smile

Govorio sam o Engleskoj, a taj Bendtner je tu jako mnogo godina i da vredi bilo sta, do sada bi se pokazao jer je dobijao prilike i prilike u tom Arsenalu koji vec godinama nema nekog "sjajnog" napadaca u svojim redovima pa im je igrao upravo on. Ako Dzeko dobije priliku da se pokaze, pa da pricamo da "nije go qrac".  Smile
« Poslednja izmena: 13. Jul 2011, 17:15:48 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 130
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia E52
stvarno si smesan covece, ne znam sta imas protiv ovog igraca... jel ti krivo sto je bosanac ili sta? on se do sada nadavao golova koliko bentner nece do kraja zivota... pominjes statistiku koja nema veze s mozgom, ne mozes da meris ucinak igraca koji odigra 100 utakmica i nekog ko odigra 15... a dzeko jeste bolji skakac i tehnicki je obuceniji od niklasa...
IP sačuvana
social share
"A rich man is nothing but a poor man with money."
Begin at the beginning and go on till you come to the end; then stop.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung S500
Ok mozda i jeste malo vise subjektivno misljenje ali zaista cini mi se da je Dzeko bolji,naravno ne kazem da ne gresim...

Pa to ja i kažem... sviđao se tebi više ovaj ili onaj, obzirom na ono šta se moglo vidjet od jednog i od drugog, obojica su promašaji kolosalni

Možda Džeko ove sezone zabije 186 golova, a možda Bendtner prijeđe u Milan i postane prvi strijelac Evrope... Možda.

Ali kako sada stvari stoje, obojica su božesačuvaj

Pa ako ces tako, Dzeko je u Wolfsburgu davao gol na svakoj drugoj utakmic(66 golova na 111 utakmica). Bendtner za to vreme nije nista pokazao u Arsenalu. Verujem da ne mislis da je Bundesliga slabo prvenstvo pa da je tako lako pokazati se kao dobar napadac u istoj. Smile

Točno. U Wolfsburgu. Jednu sezonu je bio strašan. U ekipi u kojoj mu je mjesto u prvih 11 bilo zacementirano, u ligi u kojoj je obrana misaona imenica, u klubu na kojeg nitko nije ozbiljno računao kao na favorita.

Sada, u Engleskoj su stvari bitno drugačije, a Džeko se nepovratno izgubio, kao djevičanski himen u prvoj bračnoj noći.

Govorio sam o Engleskoj, a taj Bendtner je tu jako mnogo godina i da vredi bilo sta, do sada bi se pokazao jer je dobijao prilike i prilike u tom Arsenalu koji vec godinama nema nekog "sjajnog" napadaca u svojim redovima pa im je igrao upravo on. Ako Dzeko dobije priliku da se pokaze, pa da pricamo da "nije go qrac".  Smile

A kako znaš da Bendtner ne bi zabio miljo i sto golova da je igrao u Wolfsburgu?

Kako znaš da Džeko ne bi prdeknuo u varićak da je od početka karijere igrao u Arsenalu?

I da... Arsenal je u zadnjih pet sezona u ligi zabio točno 360 golova, ilitiga u prosjeku 72 po sezoni, ilitiga u prosjeku malo manje od 2 gola po utakmici (točnije, 1.89 golova po utakmici)

Tako da... u pravu si... Arsenal je imao katastrofalne napadače... Jedva da su mogli dat gol svih ovih godina...

stvarno si smesan covece, ne znam sta imas protiv ovog igraca... jel ti krivo sto je bosanac ili sta? on se do sada nadavao golova koliko bentner nece do kraja zivota... pominjes statistiku koja nema veze s mozgom, ne mozes da meris ucinak igraca koji odigra 100 utakmica i nekog ko odigra 15... a dzeko jeste bolji skakac i tehnicki je obuceniji od niklasa...

Da, krivo mi je šta je on Bosanac, a ja nisam. Baš to. E jesi me razotkrio, svaka ti čast. Vrlo si pronicljiv i inteligentan. Da slučajno i ti nisi Bosanac?

A koja statistika je bitna, daj mi reci, kad si tako pametan? Da vidimo... prosvijetli i mene i sve ostale...

Ne, Džeko nije bolji skakač i tehnički obučeniji od Bendtnera.

Imaš li ti možda dokaze da jest? Osim tvoje tvrdnje? Jer, bio ti ili ne bio Bosanac, tvoja tvrdnja je samo - tvrdnja, ali ne i dokaz.
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 130
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia E52
nisam bosanac, i nisi shvatio moju recenicu vezano za bosance, a ako to ne mozes da shvatis onda dzabe prica... pa bice merodavna statistika ako budu imali bar priblizno isto odigranih utakmica... i jos nesto, u bundesligi je odbrana misaona imenica ali gle cuda nemci svako sp u finalu, i salke u polufinalu ls, i bajern prosle godine u finalu, bas su smesni ti nemci... mislim da svi treba da se ugledaju na hrvate ili druge balkance...
a ti koji trazis dokaze za takve stvari, da li je moguce da toliko ne razmisljas???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Apple 
Zaboravili ste da komentarisete ko je lepsi  Smile , a i ko vodi bolje devojke(e tu je Niklas neprikosnoven)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Citat
I da... Arsenal je u zadnjih pet sezona u ligi zabio točno 360 golova, ilitiga u prosjeku 72 po sezoni, ilitiga u prosjeku malo manje od 2 gola po utakmici (točnije, 1.89 golova po utakmici)
I uprkos sto ima efikasan tim, Bendtner je veoma malo pokazao. To dovoljno govori o njegovoj igri.

Citat
A kako znaš da Bendtner ne bi zabio miljo i sto golova da je igrao u Wolfsburgu?

Kako znaš da Džeko ne bi prdeknuo u varićak da je od početka karijere igrao u Arsenalu?
To ti je SBBKBB tj sta bi bilo kad bi bilo. Cinjenice tj. realnost govore da je jedan u tom Engleskom prvenstvu klasicna cepanka a drugi tek treba da pokaze da li je.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung S500
nisam bosanac, i nisi shvatio moju recenicu vezano za bosance, a ako to ne mozes da shvatis onda dzabe prica...

Kad napišeš nešto suvislo, shvatit ću i ja i svi drugi. A ovako...

pa bice merodavna statistika ako budu imali bar priblizno isto odigranih utakmica...

Jesam li ja uspoređivao broj odigranih utakmica ili prosjek?

I je li ti uopće poznat pojam prosjeka?

i jos nesto, u bundesligi je odbrana misaona imenica ali gle cuda nemci svako sp u finalu, i salke u polufinalu ls, i bajern prosle godine u finalu, bas su smesni ti nemci... mislim da svi treba da se ugledaju na hrvate ili druge balkance...

Svjetsko prvenstvo 2010 - finale Španjolska Nizozemska
Svjetsko prvenstvo 2006 - finale Italija Francuska
Svjetsko prvenstvo 2002 - finale Brazil Njemačka
Svjetsko prvenstvo 1998 - finale Brazil Francuska
Svjetsko prvenstvo 1994 - finale Italija Brazil
Svjetsko prvenstvo 1990 - finale Argentina Njemačka

Dakle, u zadnjih 6 finala svjetskih prvenstava, Njemačka je bila u finalu 2 (slovima: dva) puta. Baš kao i Italija i Francuska.

Tako da, kad već nešto spominješ, radije provjeri prije nego šta ispadneš smiješan. OK?

a ti koji trazis dokaze za takve stvari, da li je moguce da toliko ne razmisljas???

Da, stvarno sam smiješan. Tražim dokaze za nečije tvrdnje. Ono... čudo neviđeno, zamisli... Dokazi.

I uprkos sto ima efikasan tim, Bendtner je veoma malo pokazao. To dovoljno govori o njegovoj igri.

A još više govori o napadačima koji su bili ispred njega u ekipi, i koji su stalno zabijali golove, pa se Bendtner nije mogao probit u prvu ekipu.

To ti je SBBKBB tj sta bi bilo kad bi bilo. Cinjenice tj. realnost govore da je jedan u tom Engleskom prvenstvu klasicna cepanka a drugi tek treba da pokaze da li je.

Naravno. Ja samo naglašavam da postoji takva mogućnost.

Samo, činjenice govore da su i jedan i drugi u engleskom prvenstvu letve.

Dakle, to govore činjenice - a vrijeme će pokazat jesu li i jedan i drugi letve, ili možda nešto drugo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 130
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia E52
auuuu, mnogo si smesan... statistika i prosek su merodavni ako su im parametri priblizni... a da li si cuo za preuvelicavanje radi postizanja jaceg rezultata (to je primer sa nemcima na sp)... a i ti se pravis ili si mnoooogooooo glup, ako nisi shvatio ili ako ne gledas na nemce kao na fudbalsku silu... pozdrav od mene... i
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 704 705 707 708 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Okt 2025, 21:07:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.