Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Okt 2025, 21:07:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 703 704 706 707 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 625282 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung S500
A zašto bi Džeko bio puno bolji igrač od Bendtnera? Na temelju čega to tvrdiš? Imaš neki egzaktan podatak, ili to samo zato šta ti je jedan "tvoj zemo Edin" a ovaj drugi nije?

Džeko u Man Cityju ima prosjek od 0,13 golova po utakmici (2 gola u 15 utakmica).

Bendtner u Arsenalu ima prosjek od 0,22 gola po utakmici (98 utakmica, 22 gola)

To je statistika, pa ti sad vidi...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Nokia N73
Statistika ume da prevari ali nije ni bitno rekao sam ti vec pogledaj koliko je ko od njih dvojice u svom timu i vidjeces da je Danac imao svoje sanse i nije iskoristio,ako si ga gledao 2 puta u zivotu znas koji je panj,Dzeko moze biti bilo koje nacionalnosti mene to ne zanima nismo iste,ja tako ne gledam igrace...Momak ima mnogo bolje predispozicije od Bandere i kvalitetniji je igrac...Sad to sto se tebi on ne svidja je druga stvar ti ne volis nikog tako da me to nista ne cudi....
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung S500
Čuj, ako se tebi Bendtner ne sviđa, i to je druga stvar.

Džeko je svoje šanse imao, ali ih nije iskoristio. Nije ih iskoristio jer je kurčina, i to ona od ovce.

Baš kao šta Bendtner nije svoje šanse iskoristi, jer je kurčina, također ona od ovce.

I nema nikakvog objektivnog razloga (osim činjenice da se tebi jedan sviđa a drugi ne sviđa) da Džeku proglašavaš velemajstorom a Bendtnera letvom.

Pa te ja opet pitam - zašto je Džeko kvalitetniji? Po čemu? Kakve to on ima "bolje predispozicije"?

« Poslednja izmena: 13. Jul 2011, 16:06:26 od st_faca »
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia krntija
Glupo ih je porediti još uvek. Bendtner je nastupio u 100 utakmica za Arsenal, u Engleskoj je 5 i kusur godina.

Džeko je došao u januaru i odigro 15 mečeva.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Dzeko tek treba da se pokaze sta je, dok je Bendtner klasicna cepanka i nista vise od toga.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 130
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia E52
Ovaj faca bas ne voli Edina Smile
Covek koji da preko 50 golova u bundesligi ne moze da bude los igrac, NIKAKO! Cak cu biti slobodan da kazem da je mozda i najbolji napadac iz SFRJ trenutno... A Bandera je Bandera, talentovan jeste ali prepotentan i to ga je u stvari i unistilo...
P. S. Jel gledao neko prijateljsku protiv Malezije danas?
IP sačuvana
social share
"A rich man is nothing but a poor man with money."
Begin at the beginning and go on till you come to the end; then stop.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung S500
Glupo ih je porediti još uvek. Bendtner je nastupio u 100 utakmica za Arsenal, u Engleskoj je 5 i kusur godina.

Džeko je došao u januaru i odigro 15 mečeva.

Da, i? Mislim... to nitko ne spori...

Ali, zar nije moguće već u 15 utakmica utvrdit je li netko ili nije netko letva?

Zašto Bendtnera svi seru, a Džeku ne smije nitko srat, a statistički im je učinak podjednak, ili čak Bendtner ima bolji učinak?

Obojica su se u slabijoj ekipi i slabijoj konkurenciji (Wolfsburg odn. Birmigham) jako dobro snalazilil, a u jačoj ekipi, jačoj konkurenciji, pod većim pritiskom, obojica su pucali ko' kokice.

I zašto je, onda, Džeko "velemajstor" a Bendtner "letva"? Zbog čega?
Dzeko tek treba da se pokaze sta je, dok je Bendtner klasicna cepanka i nista vise od toga.

Jel' moguće?

Edin Džeko rođen 17.03.1986. godine,

Niklad Bendtner rođen 16.01.1988. godine

Džeko skoro 2 godine stariji od Bendtnera, ali "tek treba da se pokaže"

Bravo, majstore!  Smile

Ovaj faca bas ne voli Edina Smile

Nije točno. Jebe mi se za njega, boli me kurac šta je, tko je i kakav je.

Covek koji da preko 50 golova u bundesligi ne moze da bude los igrac, NIKAKO! Cak cu biti slobodan da kazem da je mozda i najbolji napadac iz SFRJ trenutno... A Bandera je Bandera, talentovan jeste ali prepotentan i to ga je u stvari i unistilo...

A Džeko je baš ono primjer skromosti, samozatajnosti, pristojnosti, kulture i finoće?

Ajde boga ti živoga nemoj me zajebavat...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Nokia N73
Čuj, ako se tebi Bendtner ne sviđa, i to je druga stvar.

Džeko je svoje šanse imao, ali ih nije iskoristio. Nije ih iskoristio jer je kurčina, i to ona od ovce.

Baš kao šta Bendtner nije svoje šanse iskoristi, jer je kurčina, također ona od ovce.

I nema nikakvog objektivnog razloga (osim činjenice da se tebi jedan sviđa a drugi ne sviđa) da Džeku proglašavaš velemajstorom a Bendtnera letvom.

Pa te ja opet pitam - zašto je Džeko kvalitetniji? Po čemu? Kakve to on ima "bolje predispozicije"?

Brzi,bolji u skoku,bolja tehnika dovoljno ne?
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung S500
Jesi ikada vidio njih dvojicu da se utrkuju, pa znaš tko je brži?

Na osnovu čega misliš da je jedan bolji u skoku od drugog?

Dribling, kao takav, nije od osobitog značaja za centarfora. Filippo Inzaghi (u daljnjem tekstu: sluzavi krumpiraš) nije u karijeri predriblao nit jednog jednog igrača, pa se nazabijao golova da je to izvan svake pameti.

Imaš još nešto?

EDIT: ispričavam se, ti si napisao "bolja tehnika" a ja sam u odgovoro replicirao na dribling; tehnika nije samo dribling, naravno da nije...

Iako, ne vjerujem da Džeko ima toliko bolju tehniku od Bendtnera... razlike svakako postoje, ali ne toliko izražene
« Poslednja izmena: 13. Jul 2011, 17:04:49 od st_faca »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Nokia N73
Znaci Mesi nije brzii od Bandere ili Dzeke jer nikad nisu trcali uporedo?
Dzeko ima veci odraz,bolje postavljanje pri skoku...
Ova dvojica nisu ni priblizno isti tip igraca kao Inzagi posebno Dzeko,koji ima sposobnost da uzme loptu van 16 i nesto uradi sa njom,igrac kao sto je Pipo van 5 a kamoli 16 metara nema pojma...

Ja vidim da ti navodim razloge a ti ih odbijas jer po obicaju ti moras biti upravu i osim ako me neces vise zapitkivati jer imam jos dokaza zavrsimo pricu...
« Poslednja izmena: 13. Jul 2011, 17:04:10 od One and only »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 703 704 706 707 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Okt 2025, 21:07:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.