Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Nov 2025, 13:06:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 663 664 666 667 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 656522 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung S500
@st_faca

Ne znam za to, ali pod "looser" ce verovatno da stoji "loser who can't spell "loser"".  Smile Smile

Sasvim moguće, sasvim moguće...

Međutim, pod "spelling error" definitivno stoji "Arsenal winning a trophy"
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
LG Frizider
gledam juce kao fudbal petaka sa osmacima na skolskom turniru.

Istu ali potpuno istu stvar sam rekao ortaku dok smo gledali  Smile

Pa jeste, tako je izgledalo................sto je najcrnje da indijanac Benddtdztner nema jednu levu nogu a ona druga mu sluzi samo kao balans mogao je Arsenal da prodje sa 0328 igrom. U tom slucaju da sam sudija svirao bih penal za Barsu reda radi da se pravda zadovolji Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
LG L9

Fabregas: Ja sam kriv!

Kapiten Arsenala Sesk Fabregas preuzeo je odgovornost za ispadanje njegovog kluba iz najelitnijeg takmičenja od Barselone posle poraza od 3:1. Fabregas smatra da poraz nije došao zbog isključenja Van Persija, nego zbog njegove greške. Prvi pogodak Katalonci su postigli upravo posle greške kapitena "tobdžija". Fabregas je na ivici kaznenog prostora loptu hteo da doda do Džeka Vilšera, ali je loptu presekao Inijesta dodao je Mesiju koji je Barselonu doveo u vođstvo.

- Preuzimam punu odgovornost za poraz. Jedan od najgorih trenutaka u mom životu. Jako mi je žao - rekao je Fabregas na društvenoj mreži "Twitter".

Ipak, Fabregas smatra da je Arsenal protiv Barselone učinio sve što je mogao i zadovoljan je trudom svoje ekipe.

- Šteta je što smo ispali. U nekim trenucima smo ih dobro uplašili, posebno posle postignutog pogotka. Ali, to je fudbal i nije bila naša noć. Ponosan sam na ekipu, nosili smo se s njima i branili dobro kada je to bilo potrebno. Barseloni želim sve najbolje u nastavku takmičenja - izjavio je Španac za sajt UEFA.

UEFA pokreće postupak protiv Vengera?

Evropska fudbalska unija saopštila je da će sačekati zvaničan izveštaj pre nego što pokrene disciplinski postupak protiv trenera Arsenala Arsena Vengera i igrača Robina van Persija, zbog kritikovanja sudije meča u kome je engleski tim izgubio od Barselone.

Barselona je juče pobedila na svom terenu Arsenal sa 3:1 u revanš utakmici Lige šampiona, i sa ukupnim skorom od 4:3 plasirala se u nastavak takmičenja. UEFA očekuje izveštaj švajcarskog sudije Masima Busake, kao i delegata meča Slovenca Daneta Jošta, prenosi Beta.

Trener Arsenala Arsen Venger verbalno je napao Busaku pored aut linije kada je njegova ekipa izgubila sa 3:1, a nastavio je u tunelu. Venger i igrač Robin van Persi rizikuju da ih UEFA kazni, jer su kritikovali sudiju u izjavama posle meča. Van Persi je zbog drugog žutog kartona napustio teren u 56. minutu, kada je rezultat bio 1:1.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Citat
UEFA pokreće postupak protiv Vengera?
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ja sam držao ovo mafiosi  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Ja sam držao ovo mafiosi  Smile Smile
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Zasluzen poraz, samo to mogu da kazem.

Samo me interesuje zbog cega je Van Persi dobio drugi zuti karton? Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung S500
Propisi nalažu da se u slučaju da igrač nastavi igrati loptom nakon šta sudac prekine igru. taj igrač kažnjava žutim kartonom.

Sudac je zviždao ofsajd, a Van Persie je nakon sučevog zvižduka pucao prema golu. Primjenom gore citiranog pravila, morao je dobit žuti karton.
« Poslednja izmena: 09. Mar 2011, 17:36:14 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Propisi nalažu da se u slučaju da igrač nastavi igrati loptom nakon šta sudac prekine igru. taj igrač kažnjava žutim kartonom.

Sudac je zviždao ofsajd, a Van Persie je nakon sučevog zvižduka pucao prema golu. Primjenom gore citiranog pravila, morao je dobit žuti karton.

Da se ne lazemo.Uvek,ali svaki put kad Je Bussaca "delio pravdu",desilo se neko sranje.
Dali je to ..slucajno? Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
Joj,ja ne znam sta je ljudima da toliko mrze arsenal pa da im je ovako drago sto su izgubili...
Ovih poslednjih 5 stranica bih istampao i zalepio na zid kolike su gluposti ljudi pisali...
Zasluzen poraz, samo to mogu da kazem.

Samo me interesuje zbog cega je Van Persi dobio drugi zuti karton? Smile

Stvarno sramota,ne kazem da je Arsenal zasluzio prolaz,ali ovaj crveni karton,to samo Barsi moze da se dosudi,nikom drugom na planeti...Kad im je liga sugava,samo oni i Real kolko tolko mogu nesto da urade,pa moraju da ih cuvaju ko bele medvede,da nije njih,propao bi spanski fudbal totalno,za klasu su ispod engleskog,nemackog i talijanskog...
I jos svi seru,kako je Van Persi potpuno zasluzeo dobio dva zuta,a Abidal nista,za ono bi trebao da dobije crveni ko iz picke...

Inace Mesi prelep gol,stvarno vrhunski  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 663 664 666 667 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Nov 2025, 13:06:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.