Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Nov 2025, 05:20:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 661 662 664 665 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 656890 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Venger: Sudija je kriv!

Arsenal se oprostio od učešća u Ligi šampiona. "Tobdžije" su na "Kamp Nou" izgubile prednost sa "Emirata", a jedan od ključnih detalja iz prestonice Katalonije bilo je isključenje Robina Van Persija. Holanđanin je sudijsku odluku da ga isključi nazvao smešnom. Nedugo zatim, Barselona je pobedila.

- Moje isključenje je imalo veliki uticaj na dalji tok meča, a mislim da je sve bilo smešno. Kako da čujem pištaljku kada je oko mene 95.000 ljudi. Molim vas, objasnite mi to - rekao je za Sky Sports i nastavio da kritikuje sudiju Masima Busaku. Između zvuka pištaljke i Van Persijevog šutiranja lopte prošao je samo sekund - To je još gore. Mogu da razumem da je prošlo pet, šest sekundi, ali između mog šuta i njegovog oglašavanja je prošao samo sekund. Smešno je. Tokom celog meča je sudio protiv nas. Pokušao sam da mu kažem da nisam čuo, a on mi je samo uzvratio "drugi žuti". Osećam se izdanim jer smo imali 1:1 - kazao je Holanđanin.

Podjednako ljut bio je i trener tima iz Londona, Arsen Venger. Sve što je imao, Francuz je Busaki rekao u lice po isteku utakmice.

- Ta odluka nas je koštala utakmice. Izgleda da nikada nije igrao fudbal, jer je tako postupio. Šta misilim o njegovoj odluci rekao sam u lice. Priznajem da nas je pobedio zastrašujući tim, najbolji u Evropi. Ali sam ubeđen da smo bili brojčano izjednačeni mogli smo i da prođemo dalje. Teško mi je da sve ovo prihvatim - izjavio je Venger.

http://sportal.rs/news.php?id=46703
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
"Ali sam ubeđen da smo bili brojčano izjednačeni mogli smo i da prođemo dalje"

Aha do tad ste kidali pa vas crveni presekao, crveni coveku koji je dva puta pipno loptu za 56 min, ali jbg da nije iskljucen mozda bi pao het trik.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung 
Venger nimalo nije taktican , svake godine zeli po 4 trofeja,na kraju ispusi karinu i nijedan ne osvoji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Venger nimalo nije taktican , svake godine zeli po 4 trofeja,na kraju ispusi karinu i nijedan ne osvoji.

U prevodu, covek nema pojma ni sta hoce ni koliko moze tj ne moze.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

sss.jpg
(23.4 KB, 228x328)
« Poslednja izmena: 09. Mar 2011, 11:23:51 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Е ал верујем да је цело вече провео тражећи аватар Smile

Smile

Нисам, можда два минута укупно.  Smile Чим сам угледао ову бабу стао сам са тражењем.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia N73
Venger: Sudija je kriv!

Arsenal se oprostio od učešća u Ligi šampiona. "Tobdžije" su na "Kamp Nou" izgubile prednost sa "Emirata", a jedan od ključnih detalja iz prestonice Katalonije bilo je isključenje Robina Van Persija. Holanđanin je sudijsku odluku da ga isključi nazvao smešnom. Nedugo zatim, Barselona je pobedila.

- Moje isključenje je imalo veliki uticaj na dalji tok meča, a mislim da je sve bilo smešno. Kako da čujem pištaljku kada je oko mene 95.000 ljudi. Molim vas, objasnite mi to - rekao je za Sky Sports i nastavio da kritikuje sudiju Masima Busaku. Između zvuka pištaljke i Van Persijevog šutiranja lopte prošao je samo sekund - To je još gore. Mogu da razumem da je prošlo pet, šest sekundi, ali između mog šuta i njegovog oglašavanja je prošao samo sekund. Smešno je. Tokom celog meča je sudio protiv nas. Pokušao sam da mu kažem da nisam čuo, a on mi je samo uzvratio "drugi žuti". Osećam se izdanim jer smo imali 1:1 - kazao je Holanđanin.

Podjednako ljut bio je i trener tima iz Londona, Arsen Venger. Sve što je imao, Francuz je Busaki rekao u lice po isteku utakmice.

- Ta odluka nas je koštala utakmice. Izgleda da nikada nije igrao fudbal, jer je tako postupio. Šta misilim o njegovoj odluci rekao sam u lice. Priznajem da nas je pobedio zastrašujući tim, najbolji u Evropi. Ali sam ubeđen da smo bili brojčano izjednačeni mogli smo i da prođemo dalje. Teško mi je da sve ovo prihvatim - izjavio je Venger.

http://sportal.rs/news.php?id=46703

Smile Smile Smile upropastile nas sudije
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Smile Smile Smile upropastile nas sudije

Sto? Jel su sudije trebale da sutiraju na Barsin gol?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia N73
Ma vidis da ih zajebajem nisam ja Arsenalov fan  Smile...
« Poslednja izmena: 09. Mar 2011, 12:00:41 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Onda ok  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Pijem, Pusim, Drogiram se cini mi se popravljam se

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3886
Zastava ARG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Apple 3G
barsa ima mocan i verovatno najbolji tim u evropi ali je sramo koliku yastitu imaju kod sudija pogotovo u evropskim utakmicama.
IP sačuvana
social share
I sat back looking at the stars and began to think.. where the HECK is my roof?!
Ko voli Slobodana Milosevica manji umro nego sto se rodio
[ icon_paper  by galileo011]:Ne budi buljas
[Ovo je default odgovor u slucaju da se pitanje ponovi].Burek SK spam team®
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 661 662 664 665 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Nov 2025, 05:20:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.