Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Dec 2025, 08:49:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 437 438 440 441 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 670279 puta)
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Samo remi na Turf Muru   

Arsenal nije uspeo da savlada ekipu Barnlija u 17. kolu Premijer lige, 1-1. Prvi pogodak na meču delo je Seska Fabregasa u 7. minutu, a rezultat je izjednačio Grem Aleksander u 28. sa penala.

Mikael Silvestre i Abu Dijabi zamenili su u startnoj postavi povređene Denilsona i Armanda Traorea.

Već u prvom napadu Arsenala na meču Fabregas je osvojio loptu na ivici kaznenog prostora i pokušao da pronađe Andreja Aršavina, koji je utrčavao na peterac, ali je odbrambeni igrač Barnlija odlično reagovao i izbacio loptu. Ubrzo nakon toga Tomas Vermalen se ne snalazi baš najbolje i glavom izbija loptu unazad, ka svom golu, pa je jedino sjajna intervencija Manuela Almunije sprečila autogol. U 7. minutu kapiten Tobdžija oduzima loptu blizu protivničkog šesnaesterca, približava se golmanu i smešta loptu u mrežu. U 16. minutu Samir Nasri ostavlja loptu na šut Aršavinu, koji ju je zadržao sekundu-dve u svom posedu, a zatim levom nogom šutirao i pogodio stativu. Za neiskorišćene šanse stigla je kazna u 28. minutu kada je Vermalen napravio prekršaj u svom kaznenom prostoru i nije ostavio sudiji drugi izbor nego da pokaže na belu tačku. Siguran je bio Grem Aleksander. Barnli je od tog trenutka uspostavio ravnotežu i stvorio nekoliko prilika uglavnom posle prekida. Ali odgovor su imale i Tobdžije. Najbolji igrač na meču do tog trenutka, Fabregas, povukao je kontru i sjajno prosledio loptu ka Aršavinu, čiji šut brani golman domaćih. On je nažalost morao da napusti igru pred kraj poluvremena zbog povrede. U nadoknadi vremena Vermalen je mogao da donese vođstvo Tobdžijama odličnim udarcem glavom, ali je golman sjajno intervenisao.

U 62. minutu Kris Igls prošao je pored Silvestrea i Nasrija po desnoj strani i uputio snažan udarac koji je se odbio od stative. Nekoliko minuta kasnije Flečer je primio loptu na 11 metara, nije imao igrača Arsenala oko sebe, okrenuo se i šutirao, ali lopta je završila preko gola. Isti igrač postiže gol u 69. minutu, ali sudija svira ofsajd. U 79. minutu konačno dobra prilika za Arsenal, Nasri je prosledio loptu ka Aršavinu, koji je prodirao ulazio u sredinu sa krila, Rus je zatim centrirao po sredini, ali Eduardo se nije snašao. Do kraja utakmice Arsenal je imao još samo jednu priliku i to preko Galasa, koji je nedovoljno jako šutirao glavom.

Barnli: Brajan Jensen, Tajron Mirs, Stiv Kaldvel, Andre Bajki (Džoj Gudjonson 70'), Stefon Džordan, Grem Aleksander, Klark Karlisl, Kevin Mek Donald, Vejd Eliot, Stiven Flečer (Dejvid Nadžent 83'), Kris Igls (Robi Blejk 83').

Arsenal: Manuel Almunija, Bakari Sanja, Vilijam Galas, Tomas Vermalen, Mikael Silvestre, Aleks Song, Abu Dijabi, Sesk Fabregas (Aron Remzi 43'), Samir Nasri, Teo Volkot (Eduardo da Silva 64'), Andrej Aršavin.

Sudija: Majk Din

http://www.arsenal-serbia.com/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Vengeru kriv raspored mečeva   

Arsen Venger je kao glavni razlog za remi Arsenala sa Barnlijem označio loš raspored mečeva Premijer lige. Tobdžije nisu uspele da ostvare pobedu na Turf Muru, odigravši sa Barnlijem samo 1-1. Ipak, s obzirom na prikazanu partiju, Vengerov tim može biti zadovoljan osvajanjem jednog boda.

"Mislim da je Premijer liga u osnovi dala obećanje da će raspored mečeva biti organizovan na normalan način. Onaj ko je organizovao utakmice ove sezone mora da je išao u specijalnu školu, jer je inteligentniji od mene!" rekao je ironično ljutiti Venger i nastavio:

"Sigurno je da on nikada nije igrao fudbal. Organizuje mečeve lige u nedelji kada se igraju utakmice Lige Evrope. Imamo neke timove koji uopšte nisu ni igrali. Igramo nedelju i sredu, a onda u subotu dočekujemo Hal, koji je odmarao čitave nedelje. Ovo ide na štetu i Barnliju".

Venger je kritikovao i šefa struke Vulverhemptona, koji je u jučerašnjem meču sa Mančester Junajtedom na teren izveo drugu postavu:

"Tužno je, ali šta ja mogu uraditi povodom toga? Odgovoran sam samo za Arsenal. Takmičimo se sa Mančesterom u 37 umesto 38 mečeva. To stvara problem međunarodnom kredibilitetu Premijer lige, ali to nije moj problem, već problem Premijer lige".

Razočaravajuće veče za Arsenal kompletirano je povredom Seska Fabregasa, koji je zbog povrede tetive kolena morao napustiti teren u 43. minutu i propustiće subotnji duel sa Hal Sitijem. Menadžer Tobdžija priznaje da nije očekivao gubitak bodova protiv Barnlija, ali hvali izdanje tima Ovena Kojla:

"Želeo sam 6 bodova iz ova dva meča. Iskreno, više sam očekivao gubitak 2 boda protiv Liverpula nego ovde, ali moram priznati da je Barnli bio dobar večeras. Ni u jednom momentu nisu izgubili fokus".

http://www.arsenal-serbia.com/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung S500
Vengeru kriv raspored mečeva   
...

Kako se ono kaže... Lošemu kurcu i dlaka smeta...

Ovaj Wenger je najveća trenerska pička u Evropi a i šire. Božesačuvaj.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 916
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
Ne mogu da verujem da cu ovo reci ali slazem se sa facom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

silov'o si zvezdu Mateja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3954
Zastava Banja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6300
Faca otkada to nije Rafa!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Apple 
Hahahah Wenger se jedanput pobunio i odma je trenerska picka.Onaj ferguson svaku utakmicu se zali na sudije i nikome nista.Nego izgleda da @faca leci svoje frustracie
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6120c
daj bre...taj venger godinama unazad sere kako je trava lose osisana, kako im je u drugom poluvremenu vetar duvao u lice, kako raspored utakmica nije dobar, kako su sudije protiv njega, meseceve mene se urotile protiv arsenala, nema para za bolje igrace, los mu stadion, nisu imali srece, umrela mu tetka, pukla mu guma, poplava, klizisve, cunami u africi, umreo tito....

nikad nema ono..jeo sam govna (tim recima) ...jeo sam govna...  Smile

ps-- djura ce ti oprostiti sto te je tukao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Apple 
..jeo sam govna (tim recima) ...jeo sam govna...
E i da znas da si u pravo
« Poslednja izmena: 17. Dec 2009, 21:19:23 od mikanovski »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
SonyEricsson W800i
Hahahah Wenger se jedanput pobunio i odma je trenerska picka.Onaj ferguson svaku utakmicu se zali na sudije i nikome nista.
Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6700
Venger vs pedericko  Smile kakav duel
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 437 438 440 441 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Dec 2025, 08:49:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.