Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 13:29:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 394 395 397 398 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 607062 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Bez veze smarate coveka. Rekao je istinu. Ni ja ne volim vengera, al gotivim sve igrace koje je doveo, juce su samleli nejaki AZ i eto . meni je do jaja. . Isto kao sto mi je do jaja kad barsa pukne iako igra dobar fuzbal. Stvar licnih afiniteta. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
а кад дођу некоме јачем редовно попуше. Прошле сезоне их је Манчестер у ЛШ зарњео, а ево и ове године су их побиједили у лиги.

E sad baš da redovno izduvaju i nije tačno...  Smile Tačno je da otprilike prve 2/3 sezone igraju do jaja i budu kanditati za trofeje a da ih pred kraj sustignu povrede i loša forma, to je bio slučaj sa laganim prolazom MU-a u LŠ-u...

Ovosezonski meč protiv Junajteda je ponajmanje pokazatelj Arsenalove igre, taj poraz je bio ništa drugo nego loša sreća i sticaj okolnosti...

A faca neka hejtuje slobodno, bitno je L'pool igra lepšavo pod vođstvom Homera Simpsona...  Smile
« Poslednja izmena: 05. Nov 2009, 16:00:28 od zoki82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1088
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Samsung G810
Pih!.

Tipični masturbatorski Arsenal. Dobili doma nejakog protivnika koji se mekano postavio. Neš' ti...

Ovo je smisao Wengerove nogometne filozofije - da lijepo izgleda i da ima puno golova. A to šta je protivnik nikakav, šta je igra tvrda poput kite netom preminulog 120-godišnjeg slona i šta su prilikom te svoje drkadžijske predstave fasovali dva gola - to nema veze.

Jebote, Wenger je falio profesiju. Trebao je bit baletnio koreograf.

Ma fuj...  

Decko jel znas ti sta pricas?

Jel znas na koji nacin je Venger osvajao titule u Premier ligi [97/98; 01/02; 03/04]? Da je jedini tim koji je titulu osvojio [03/04] bez ijednog poraza kao i da je tim sa najduzim nizom bez poraza? Da je jedini stranac u Premier ligi koji je osvojio duplu krunu? Da Arsenal od kada je Venger na njegovom celu svake sezone igrao u ligi sampiona? Kakve igrace je napravio?
Stil igre necu ni da komentarisem, jer samo dokazuje tvoje izuzetno skromno znanje o fudbalu...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Samsung S500
Jedna i nepobitna činjenica stoji:

Otkako je Wenger sam, po vlastitom nahođenju, ničim izazvan i bez ikakve prijetnje i prisile, rasprodao fenomenalnu, sjajnu šampionsku momčad Arsenala koja je u sezoni 03/04 osvojila titulu bez poraza, Arsenal je osvojio - apsolutno ništa. Nula. Prazan skup.

Od tada Wenger (i Arsenal) imaju:

1. novi stadion = vječita isprika za sve rezultatske neuspjehe
2. mladu i neiskusnu momčad (i tako svake jebene sezone) = vječita isprika za sve rezultatske neuspjehe
3. dopadljivo, lepršavu i tehnički dotjeranu igru = vječita isprika za sve rezultatske neuspjehe
4. jedan osvojen Liga Kup = joker-karta koja se gura pod nos kritičarima kad se Wengera proizva da ništa nije osvojio već pet sezona

Wenger je apsolutni stručni, rukovodeći i svaki drugi autoritet u Arsenalu. On sve određuje, od taktike, prodaje i kupovine igrača preko treninga i priprema.

Od 2004. godine nije osvojio NIŠTA a rasprodao je sve.

Ja samo naglašavam kako su "dopadljiva igra", "stvaranje igrača" i slične floskule koje Wenger tako rado koristi samo nadgradnja nad onim osnovnim, nad svrhom zbog koje se nogomet igra i zbog koje nogometni klubovi postoje - a to je rezultat.

Nogomenta masturbacija, kratki pasovi, driblanje, lijepi golovi i tehničko izdrkavanje nad slabašnim protivnicima ne znači ništa, ako se pritom ne osvajaju titule.

A ponavljam još jednom - Arsenal nije osvojio titulu već 5 (slovima: pet) sezona. Za klub Arsenalovog statusa, vrijednosti, ugleda, povijesti, za klub sa takvim mogućnostima i navijačima, to je katastrofa.

A jedini koji snosi odgovornost za tu katastrofu je Arsene Wenger.

E sad... ako se nekim pojedincima ovde to ne sviđa, to je isključivo i jedino njihov problem. Svojim pisanjem ja nikog od forumaša nisam vrijeđao, niti sam kršio pravila foruma. Ako vam ne odgovara to šta ja pišem, vi nemojte čitat. Jednostavno, zar ne?
« Poslednja izmena: 05. Nov 2009, 16:38:44 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N97
Ma samo ti pishi ... divimo ti se 200% Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Samsung S500
Znam. Ljudi mi to često govore.

A šta ćeš... nisam ja kriv... s time se čovjek rodi  Smile
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N97
Pazi kad sam siguran u to. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
mob
Samsung S8
Jedna i nepobitna činjenica stoji:

Otkako je Wenger sam, po vlastitom nahođenju, ničim izazvan i bez ikakve prijetnje i prisile, rasprodao fenomenalnu, sjajnu šampionsku momčad Arsenala koja je u sezoni 03/04 osvojila titulu bez poraza, Arsenal je osvojio - apsolutno ništa. Nula. Prazan skup.

Od tada Wenger (i Arsenal) imaju:

1. novi stadion = vječita isprika za sve rezultatske neuspjehe
2. mladu i neiskusnu momčad (i tako svake jebene sezone) = vječita isprika za sve rezultatske neuspjehe
3. dopadljivo, lepršavu i tehnički dotjeranu igru = vječita isprika za sve rezultatske neuspjehe
4. jedan osvojen Liga Kup = joker-karta koja se gura pod nos kritičarima kad se Wengera proizva da ništa nije osvojio već pet sezona

Wenger je apsolutni stručni, rukovodeći i svaki drugi autoritet u Arsenalu. On sve određuje, od taktike, prodaje i kupovine igrača preko treninga i priprema.

Od 2004. godine nije osvojio NIŠTA a rasprodao je sve.

Ja samo naglašavam kako su "dopadljiva igra", "stvaranje igrača" i slične floskule koje Wenger tako rado koristi samo nadgradnja nad onim osnovnim, nad svrhom zbog koje se nogomet igra i zbog koje nogometni klubovi postoje - a to je rezultat.

Nogomenta masturbacija, kratki pasovi, driblanje, lijepi golovi i tehničko izdrkavanje nad slabašnim protivnicima ne znači ništa, ako se pritom ne osvajaju titule.

A ponavljam još jednom - Arsenal nije osvojio titulu već 5 (slovima: pet) sezona. Za klub Arsenalovog statusa, vrijednosti, ugleda, povijesti, za klub sa takvim mogućnostima i navijačima, to je katastrofa.

A jedini koji snosi odgovornost za tu katastrofu je Arsene Wenger.

E sad... ako se nekim pojedincima ovde to ne sviđa, to je isključivo i jedino njihov problem. Svojim pisanjem ja nikog od forumaša nisam vrijeđao, niti sam kršio pravila foruma. Ako vam ne odgovara to šta ja pišem, vi nemojte čitat. Jednostavno, zar ne?

Ajd idi pogledaj koju utakmicu Hrvatske na Mondijalu, pa javi kako bilo.

Fabregas  Smile Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Samsung S500
Pazi kad sam siguran u to. Smile

Jesi, jesi. Samo nećeš da kažeš.

Ajd idi pogledaj koju utakmicu Hrvatske na Mondijalu, pa javi kako bilo.

Hrvatska ne igra na svjetskom prvenstvu. Baš kao šta Arsenal nije ništa osvojio već pet sezona.

A kakve veze te dvije stvari imaju jedna s drugom, to samo ti znaš.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N97
Evo malo sad ozbiljno da odgovorim choveku ...

Ja navijam za Arsenal zbog filozofije zhivota. Ja volim da gledam lepotu i stvaranje. Arsenal stvara dok Real, Chelsea, Barca i Man Utd osvajaju, samo pitam se od koga kupuju igrache ? Skidam kapu Barsi koja je par igracha i stvorila, za razliku od ostala tri kluba koji deset godina nisu napravili fudbalera. Pardon jesu jednog ukupno i to je Teri.

Da sam kompleksash koji broji titule, navijao bih za Manchester i Chicago Bulls u vreme Jordan-a.

Stvar je prosta, vishe volim da uzhivam u lepoti, nego da brojim pehare. Tako za sve u zhivotu.

Kao ilustraciju cu ti navesti primer Reala, zbog kojeg sam nekad u vreme Mijata i Shukera sedeo prikovan za TV ceo dan i chekao utakmicu, a danas volim kad puknu kao pichke sve dok razni manekeni marketinga kupljeni na kilo igraju u njemu. Vishe volim da vidim Gutija, Raula i Kasiljasa nego C.Ronalada i Kaku.

Ne ochekujem da ti ovo shvatish. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 394 395 397 398 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 13:29:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.