Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 01:43:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 330 331 333 334 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 614279 puta)
Svakodnevni prolaznik

марш из моје авлије

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 212
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
SonyEricsson w660i
Zao mi Evertona.  Smile
IP sačuvana
social share
...Недељко Вешић један је од нас !!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6700
polako videcemo kako ce i sta ce da bude na kraju tek je pocetak
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Mnogi nisu verovali u nekog tamo Parloura, Edua, Ljungberga, Ebouea... moram priznati da je malo cudni ne verovati u Fabregsa, Arshavina, Rosickog, Nasrija ... ali opet tek je pocetak. Imamo sjajnu sredinu kao sto sam vec rekao ali fali jedan vrhunski napadac i makar 2 igraca iz odbrane racunajuci golmana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung 
Bas lepo Gadafi,sto si se prepoznao .
Vidim,prozivas mene i moje stavove i po drugim temama..nemoj to vise da radis i bices neprimecen,kao sto si uvek bio Smile

Smile

Сетићеш се ти мојих речи на крају сезоне,можда чак и раније. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
@ khadafi nemoj Arsenal da diras.  Smile  Smile
Sve ostale cepaj samo Arsenal,Juventus.... Paok i Partizan ako bude potrebe...  Smile
Nadam se da nema potrebe da se raspravljamo oko toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung 
Res, non verba

Опет кажем,дела,а не речи Smile Знам ја зашто ово причам. . .Већ колко година се прича о Арсеналу и њиховој деци? Колко је играча отишло из Арсенала?Ово ме подсећа на ону сезону када је продат Видић,и говорило се о лиги шампиона Smile Smile

Па тим су им напустили најбољи играчи,играчи од којих сe очекивалo да буду носиоци. . .Адебајор,Хлеб,Фламини,Сендерос,Хојт,Ђуру,Туре,то су само неки од играча који су напустили Арсенал,док су са друге стране довођени неки црнци,који ће опет провести до 2 сезене у клубу,а после тога ко зна где. . .

Још ако додамо чињеницу да ће се неки играчи повредити,о каквој титули говоримо? Волкот,Росицки,Едуардо су били повређени већи део сезоне,а то су веома битни играчи. Треба додати да је одбрана танка,голман такође није врхунски.
Ја не тражим да се ви сложите самном,ја само тврдим да ћу бити у праву као и прошле године,али шта ћемо онда?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Па тим су им напустили најбољи играчи,играчи од којих сe очекивалo да буду носиоци. . .Адебајор,Хлеб,Фламини,Сендерос,Хојт,Ђуру,Туре,то су само неки од играча који су напустили Арсенал,док су са друге стране довођени неки црнци,који ће опет провести до 2 сезене у клубу,а после тога ко зна где. . .

Senderos je vraćen, Đura je tu...  Smile Pa čak i da su oni otišli zajedno sa Flaminijem i Hojtom (kakvi znalci  Smile ) to ne bi prestavljao gubitak, štaviše...

Ovo malo podseća na situaciju kada je Anri otšao i svi su bili skeptici ali se očigledno napravila odlična atmosfera u timu... Nešto mi izgleda da je to bilo i juče... Nisu Adebajorčina i Ture igrači bez kojih se ne može...

Ja se nimalo ne zanosim... Ali Everton je ekipa koja poslednjih godina završava u vrhu i nije ih lako dobiti na Gudisonu a kamoli uvaliti im 6 komada...

Lep početak, samo neka tako nastave...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.39
mob
Samsung S8
Res, non verba

Опет кажем,дела,а не речи Smile Знам ја зашто ово причам. . .Већ колко година се прича о Арсеналу и њиховој деци? Колко је играча отишло из Арсенала?Ово ме подсећа на ону сезону када је продат Видић,и говорило се о лиги шампиона Smile Smile

Још ако додамо чињеницу да ће се неки играчи повредити,о каквој титули говоримо? Волкот,Росицки,Едуардо су били повређени већи део сезоне,а то су веома битни играчи. Треба додати да је одбрана танка,голман такође није врхунски.
Ја не тражим да се ви сложите самном,ја само тврдим да ћу бити у праву као и прошле године,али шта ћемо онда?

Brate, ja se sa tobom slazem na vecini tema, ali realno, mnogo si smorio. Skapirali smo sta hoces da kazes, da Arsenal ne valja, da ce zavrsiti na 4 - 5 mestu na kraju sezone - veruj mi, kapiramo, tako da nema potrebe da ponavljas.

Ako ti se ne dopada kako Arsenal igra i kako posluje i ne dopada kao klub - jednostavno nemoj da dolazis na temu.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung 
 Smile

Ма нисам брате,него ме прозвао лик Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Arsenal dovodi Van der Vaarta

MAIL ON SUNDAY tvrdi da bi nizozemski 26-godišnji vezni nogometaš Rafael van der Vaart uskoro mogao postati novi igrač londonskog Arsenala.

Van der Vaart je u Real Madridu proglašen viškom, te ga se uprava kluba želi rješiti kako bi oslobodila mjesto u momčadi, te tako mogla nastaviti s dovođenjem novih pojačanja. Sam Van der Vaart s druge je strane pokazao oduševljenje mogućnošću da zaigra u Premiershipu.

"Zaista želim doći u Englesku. Postoje brojni klubovi u Njemačkoj, Italiji i Španjolskoj za koje bih mogao igrati, a Martin Jol me zvao natrag u Ajax. Ali niti jedna od tih opcija me ne privlači. Želim ići u Premier ligu i znam točno za koji klub želim igrati", rekao je Van der Vaart.

Mail on Sunday tvrdi da je taj klub Arsenal, koji je za Van der Vaarta spreman platiti sedam milijuna eura. Arsenal je ovog ljeta doveo tek Thomasa Vermaelena iz Ajaxa bez odštete, dok su klub napustili Kolo Toure i Emmanuel Adebayor.

Zasad u Realu pokušavaju prodati Van der Vaarta za cijenu za koju su ga doveli prošlog ljeta iz HSV-a (15 milijuna eura), ali kako zainteresiranih pod takvim uvjetima nema previše, uz smanjenu cijenu lako bi mogla presuditi želja igrača. Još se samo trebaju službeno oglasiti i iz Arsenala.

Index
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 330 331 333 334 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 01:43:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.539 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.