Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 16:18:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 299 300 302 303 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 620704 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Liverpool moze da uvali gol kad god hoce, to je utisak.

Ovo je sinoć, nažalost, bilo tačno... Naročito poslednji gol mi nije bio jasan...
Ne vidim kako oni kriminalci u odbrani mogu da sačuvaju Junajtedove napadače...  Smile

Sve u svemu, Arsenal ipak nije zaslužio da pobedi, nerešeno je realno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Van Persi propušta tri meča?

Fudbaler londonskog Arsenala Robi van Persi sigurno propušta prvi meč polufinala Lige šampiona protiv Mančester Junajteda.

Trener Arsenala Arsen venger saopštio je u četvrtak da bi dvadesetpetogodišnjak, koji je ove sezone postigao 18 golova, mogao da propustiti čak tri naredna meča ‘topdžija’. U tom Slučaju napadač ne bi igrao na prvenstvenim duelima sa Midlsborom i Portsmutom, kao i na gostovanju svog tima na ‘Old Trafordu’ u okviru Lige Šampiona.

Holandski reprezentativac je već propustio prvenstveni duel Liverpula i Arsenala (4:4).

Van Persi ima problema sa povredom prepona, i sigurno je da neće igrati u nedelju protiv Portsmauta, ali trenera Vengera više brine mogućnost da fudbaler ne nastupi na meču LŠ, pošto je to jedino takmičenje u kome njegov tim ima realnih šansi da dođe do trofeja ove sezone.

"Manuel Almunija je u sredu trenirao punim intenzitetom, i sada nam ostaje da pratimo dalji razvoj situacije. Slična situacija je i sa Đouru .Oba fudbalera bi mogla već na sledećoj utakmici da se vrate u tim", rekao je Venger.

"Ništa još nije sigurno. Potrebno je da prođe barem još 48 sati. Emanuel Adebajor bi trebao da počne normalno da trenira u subotu. Možda bi i on mogao da se nađe u timu. Međutim, Robi van Persi sigurno neće igrati na nedeljnoj utakmici Premijer lige i protiv Mančestera u LŠ", dodao je Francuz.

"Gael Kliši bi mogao da se oporavi, i nastupi u revanš meču LŠ. On će u ponedeljak ići na skener, pa će tada situacija biti mnogo jasnija, iskreno se nadam da bi i on mogao da počne normalno da trenira već u toku sledeće nedelje", rekao je on.

Trener Arsenala je lišen usluga još dvojce fudbalera pošto su Vilijem Galas i Tomaš Rosicki povređeni na duže vreme.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Svako zasto ima svoje jebiga ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 266
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Nokia 
Ko ce da bude tandem protiv Mancestera? Dudu i Adebajor? Ili ce Wenger poceti samo sa Adebajorom u spicu? To mi deluje najrealnije.

Jebiga, ne znam koji je kurac vise sa ovim povredama. Treba te doktore malo preispitati.  Smile
IP sačuvana
social share

L E S    U N T O U C H A B L E S
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Rosicky out do kraja sezone

Češki reprezentativac Tomaš Rosicky, član Arsenala koji zbog ozljede koljena ne igra od siječnja 2008., neće zaigrati ni do kraja ove sezone, pišu češki mediji...

"Čak i da Tomaš pojača intenzitet treninga, neće moći zaigrati u dvije zadnje utakmice ove sezone jer bi to bio prevelik rizik", izjavio je njegov agent.

Prema nedavnim optimističnijim prognozama, Rosicky (28) se trebao vratiti na nogometne terene u ožujku ili travnju. Povratak Čeha odgađan je u nekoliko navrata zbog zdravstvenih poteškoća.

S nadimkom "Mali Mozart", Rosicky je udaljen s nogometnih terena krajem siječnja prošle godine kada je zbog ozljede koljena izašao iz igre na utakmici protiv Newcastlea.

Izvor: SportNet
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Kazne za Fabregasa i Browna

Veznjak Arsenala Cesc Fabregas i menadžer Hull Cityja Phil Brown kažnjeni su od Engleskog nogometnog saveza zbog neprimjerenog ponašanja. Obojica su kažnjeni zbog zbivanja na utakmici pete runde FA kupa kada su Topnici slavili rezultatom 2:1...

Vezni igrač Arsenala ionako ne igra zbog ozljede, a Phil Brown će morati odgovarati za svoje komentare na suđenje Mikea Rileyja u utakmici koja se igrala 17. ožujka. "Fabregas ima dvije optužbe za svoje ponašanje na utakmici", stoji u priopćenju FA.

"Jedan dio se odnosi na njegovo ponašanje nakon utakmice, a drugi na incident vezan uz pljuvanje", navodi se dalje u priopćenju. Visina kazne će biti određena na temelju dokaza. "Veoma sam optimističan da postoji dovoljno dokaza da slučaj bude odbačen", izjavio je trener Arsenala Arsene Wenger.

"Brown je optužen za neprimjereno ponašanje ili ometanje utakmice", navodi FA. Ako bude dokazana krivnja za Španjolca bit će kažnjen neigranjem domaćih utakmica, ali to se neće odnositi na Ligu prvaka.

"Još ne znam hoćemo li se žaliti, vidjet ćemo u vezi toga", rekao je menadžer Topnika. "Ja inače nisam pristalica žalbi, za otvorenu sam suradnju i mislim da bi takve stvari trebalo sprječavati", dodaje Francuz. "Neću dalje komentirati događaje, ali mislim da će Phil Brown i njegov asistent Brian Horton reći istinu", mišljenja je trener Arsenala.

"Imamo nezavisnog odvjetnika koji će zastupati slučaj i nadamo se da neće biti pristran prema bilo kojem klubu", izjavio je menadžer Hulla. "Mi želimo samo istinu i ništa više", dodaje on.

Izvor: SportNet
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Apple 
Laka pobeda danas koja je vise licela na trening.fabregas-arsavin deluju kao sjajan tandem.Steta sto Rus nece igrati u LS
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Samsung Galaxy S5
Steta sto Rus nece igrati u LS

Da..I meni je to bedak, jel ce igrati VP?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Apple 
Steta sto Rus nece igrati u LS

Da..I meni je to bedak, jel ce igrati VP?
Van Persi napusta prvu utakmicu protiv Mancestera a i prvenstvenu utakmicu naredni vikend,ali bice spreman za vtoru protiv mancestera
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 386
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
Laka pobeda danas koja je vise licela na trening.fabregas-arsavin deluju kao sjajan tandem.Steta sto Rus nece igrati u LS
Ne znam da li postoji gluplje pravilo u čitavom fudbalu, neka me neko ispravi ako ima.

Pa nek ukinu onda i zimski prelazni rok.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Apple 
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Zanimljiv ples
« Poslednja izmena: 27. Apr 2009, 16:55:12 od mikanovski »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 299 300 302 303 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 16:18:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.