Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Nov 2025, 11:18:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 188 189 191 192 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 651286 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Apple 
                                                          David Villa želi u Arsenal

REPREZENTATIVNI napadač Španjolske i Valencije David Villa jasno je dao do znanja da bi želio napustiti svoj klub ovog ljeta i zaputiti se u London.

Nogometni portal Goal.com piše da je Villa na meti engleskih velikana poput Chelseaja i Liverpoola, ali da bi on najradije želio u Arsenal.

Villa je u tri sezone provedene u Valenciji zabio ukupno 63 gola a i ove sezone jedan je od nakonstantnijih dijelova momčadi Ronalda Koemana.

"Dosta gledam utakmice Premiershipa i momčad koja me najviše privlači definitivno je Arsenal. Igraju briljantnu igru kratkih dodira, brzih pasova i munjevitih kontranapada i mislim da bi takav sistem meni najbolje odgovarao. Mislim da sam predodređen za uspjeh u Engleskoj, ali naravno zasada sve ostaje samo na razgovoru. Predsjednik Valencije od dolaska mi je govorio da me neće prodati do ljeta 2008. godine. Ako ponuda dođe, želim se okušati u Engleskoj", rekao je Villa i tako praktički pozvao pozivnicu Arseneu Wengeru da ga kupi.

Ukoliko ne uspje prijeći u Arsenal ovoga ljeta, Villina druga opcija bio bi Liverpool, gdje bi mogao zaigrati s reprezentativnim kolegom Fernandom Torresom.

"Izvrsno je igrati uz bok Fernanda. Super se slažemo međusobno i razumijemo na terenu."

Prema pisanju engleskih medija Villa bi mogao koštati i do 30 milijuna eura.

index.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

СЛАВА НАРОДУ ПОБЕДЫТЕЛЮ!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2395
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia 3500
Остаје нам да верујемо Венгеровом инстинкту,..........опет Француз Smile
IP sačuvana
social share
.                                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N6234
Остаје нам да верујемо Венгеровом инстинкту,..........опет Француз Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sagna: Volio bih do kraja karijere ostati u Arsenalu

Nogometaš Arsenala Bacary Sagna je izjavio kako želi do kraja karijere ostati u tom klubu, u koji je stigao početkom ove sezone. U svojoj prvoj sezoni Sagna je impresionirao brzinom prilagodbe na engleski nogomet i pokazao se pravim pojačanjem.

Sagna je proteklog ljeta stigao iz Auxerrea i brzo se ustalio u momčadi Arsena Wengera. Iako je u veljači izgubio brata, brzo je prebrodio šok i nastavio igrati, ali se ozlijedio krajem ožujka u utakmici protiv Chelsea i od tada nije igrao.

"Volio bih do kraja karijere ostati u Arsenalu. Osjećam se dobro u ovom klubu i zemlji, a sviđa mi se i engleski nogomet. Nedostaje mi samo jedna stvar, a to je moja obitelj. Arsenal je jako kvalitetna mlada momčad, poznata u cijeloj Europi. Svi želimo napredovati i zato sam želio doći ovdje. Velika je stvar i to što je ovdje Arsene Wenger, francuski trener, koji je pokazao da me želi dovesti." - rekao je Sagna.

Sagnin brat, Omar, je iznenada umro nekoliko dana prije prve utakmice Lige prvaka protiv Milana, a mladi nogometaš je sve oduševio kada se vratio u momčad za utakmicu na Emirates Stadionu. Sada kaže kako nastavlja igrati u bratovu čast.

"Takav je život, znate. Sve se dogodilo iznenada, a otac je od mene tražio da se vratim u momčad. Zbog toga sam se vratio za utakmicu protiv Milana i mislim da sam dobro postupio. Ne mogu sada prestati igrati i živjeti zbog toga što se dogodilo. Teško mi je, ali život ide dalje i sada igram za brata." - dodao je Sagna.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Apple 
Pravi je zver.Bas mi je drago zbog njegove izjave.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Wenger želi Kranjčara kao zamjenu za Hleba

Prije samo nekoliko dana Harry Redknapp, trener Portsmoutha, je govorio kolike su šanse kluba da zadrži Niku Kranjčara u slučaju pojačavanja interesa za hrvatskog nogometaša...

- Znam da je Niko sretan kod nas i mislim da se ne bi smjeli bojati mogućnosti da Kranjčar ode. On je igrač za velike utakmice, ali mi smo u Portsmouthu omogućili da igra takve utakmice - rekao je tada Harry Redknapp i dodao:

- Portsmouth svakim danom napreduje kao klub, tome je i Niko zaslužan, ali isto tako vjerujem kako je i on zadovoljan što mu mi nudimo. Ne mislim da će nas napustiti - komentirao je Redknapp.

No, gotovo je sigurno kako su odlični nastupi hrvatskog reprezentativca ove sezone ostavili traga i sve češće utakmice Portsmoutha posjećuju agenti baš s nakanom da vide na djelu Niku Kranjčara.

Tako se pojavila informacija po kojoj za Niku Kranjčara vlada interes u Arsenalu. Odnosno, trener Arsenala Arsene Wenger razmišlja o budućnosti tražeći zamjenu za Bjelorusa Aleksandra Hleba koji gotovo sigurno napušta London na kraju sezone. Isti izvori navode kako Wenger misli da je Kranjčar sjajna zamjena za Hleba i isplativa investicija Arsenala.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                     Arsenal se ubacio u utrku za Amaurijem

Mariano Grimaldi, agent brazilskog napadača Amaurija, trenutačno igrača Palerma, obavijestio je kako se i Arsenal uključio u borbu za Brazilcem...

Za Terra Brazil je Grimaldi potvrdio ranije ozbiljne kontakte s Juventusom, ali i Realom i Liverpoolom, koji su također imali u vidu pojačavanje s Amaurijem.

Inače, prije nekoliko dana je izgledao zgotovljen posao s Juventusom, po kojem bi klub iz Torina za Amaurija morao iskeširati 10.5 milijuna eura, te u suprotnom smjeru poslati dva mlada igrača Antonija Nocerina i Marca Marchionnija.

- Arsenal je bio konkretan, ponudio je 25 milijuna eura za Amaurija. Ništa još nije potpisano i svaki od kupaca ima svoju mogućnost - rekao je Grimaldi.

Nogometni magazin
« Poslednja izmena: 18. Apr 2008, 15:15:04 od The Machinist »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple 
Jos malo karikature

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Tony Adams.jpg
(40.18 KB, 286x400)
Sol Campbel.jpg
(32.72 KB, 304x400)
Thiery Henry.jpg
(36.62 KB, 295x400)
Denis Berkamp.jpg
(40.4 KB, 287x400)
Parlour.jpg
(38.18 KB, 279x400)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

СЛАВА НАРОДУ ПОБЕДЫТЕЛЮ!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2395
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia 3500
Води Арсенал 1-0 Адебајор Smile Smile Smile Smile

...Жилберто Силва 2:0 идемоооо
« Poslednja izmena: 19. Apr 2008, 14:26:22 od ajmosvi »
IP sačuvana
social share
.                                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Kakvo je uzivanje gledati Arsenal kad ovako igraju bez pritiska...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 188 189 191 192 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Nov 2025, 11:18:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.