Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Nov 2025, 22:25:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 178 179 181 182 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 645104 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N6234
Fernando Torres keve ti idi da spavas Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung D900
Žao mi je ovog sjajnog tima koji je sezonu počeo tako, da sam mislio da će osvojiti PL bez mnogo muke i smatrao sam ih jednim od najozbiljnih konkurenata za osvajanje LŠ.

Pored sudijske nepravde u dvomeču prema Arsenalu ( mislim da je nepotrebno napominjati odnos prekršaja nad Hlebom i nepostojećeg prekršaja nad Babelom ), zapanjen sam pojedinim odlukama trenerskog velikana kao što je Arsen Venger.

Povreda mali milion, kao bolnica je ova ekipa. Povređeni su Sanja, Eduardo, Rosicki, Van Persi je rovit, a i Adebajor je blago povređen bio pre ovog meča.

S obzirom na izostanak sjajnog Bakarija Sanje, Venger je bio primoran da izvrši rotacije u zadnjoj liniji. Voleo bih da mi objasni: Odakle mu ideje da na mesto centralnog odbrambenog igrača postavi najveći promašaj u njegovoj bogatoj trenerskoj karijeri Filipa Senderosa? Smile Smile Smile
Pored toliko izostanaka očekivao sam od njega bolji raspored defanzivaca.
Pa Ture je trebalo da ostane u štoperskom paru sa Dr Vilijemom Galasom, a beka je mogao da igra fenomenalno dete Arsenala Džastin Hojt, koji je izuzetno brz i talentovan defanzivac.
Čak i ako je imao razlog da ne ubaci ovog sjajnog momka u tim, zašto Ebue nije igrao desnog beka nego je igrao u vezi i toliko ofanzivno?
Mogao je Volkot u tom slučaju da odigra ceo meč.
Jako mnogo nelogičnosti u večerašnjem izdanju.

A vrhunac večeri je bio izmena najboljeg pojedinca na večerašnjem meču Dijabija!? Smile Smile
Ebue - Volkot sasvim razumljivo. Ali Dijabi - Van Persi!?
Fabregas je odigrao katastrofalan meč. Jedan od najlošijih pojedinaca Arsenala. Mogao je da ustupi mesto Van Persiju.

Sve u svemu mnogo nelogičnosti. Taktika se zamalo pokazala kao dobra da nije dosuđen penal koji nije postojao, ali to je život.

Venger Senderosu komotno može da poruči da traži novi klub, jer ovo šro je pokazao večeras ovaj švajcarac je kvalitet za englesku petu ligu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung Galaxy
Citat
Odakle mu ideje da na mesto centralnog odbrambenog igrača postavi najveći promašaj u njegovoj bogatoj trenerskoj karijeri Filipa Senderosa?

sa ovim se slazem... taj lik ni po cemu ne zasluzuje arsenalov dres, bar sa nase tacke gledista... jbga, ne mogu da verujem da venger za sve ove godine nije dobro procenio njega kao igraca.

ja njega kad god sam gledao, on je nesto zasr'o... a na terenu deluje jako nesigurno... covek kad ga gleda ima osecaj da ce uvek da kiksne...

i ja mislim da je bolje bilo da su stopere cinili ture i galas... al jbga, da je kojim slucajem ostalo 2:2, onda bi se taktika hvalila...
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Istorija se ne kupuje parama ona se stiče godinama

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 314
Zastava Banja Luka-Liverpool
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13

Fabregas je odigrao katastrofalan meč. Jedan od najlošijih pojedinaca Arsenala. Mogao je da ustupi mesto Van Persiju.

Normalno je da se Fabregas nije ni vidio kad mu čovjek koga svi toliko mrzite nije dopustio da diše.
Ubjedljivo najbolji zadnji vezni na svijetu Javier Mascherano pričajte šta želite ali to je istina.
IP sačuvana
social share
Niko i nikad neće biti veći i bolji od liverpoola,znajte to vi koji bi sve dali da propadne,ali Liverpool živi vječno i njegova slava će živjeti vječno

Edit by latifovich: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung D900
Citat
Odakle mu ideje da na mesto centralnog odbrambenog igrača postavi najveći promašaj u njegovoj bogatoj trenerskoj karijeri Filipa Senderosa?

sa ovim se slazem... taj lik ni po cemu ne zasluzuje arsenalov dres, bar sa nase tacke gledista... jbga, ne mogu da verujem da venger za sve ove godine nije dobro procenio njega kao igraca.

ja njega kad god sam gledao, on je nesto zasr'o... a na terenu deluje jako nesigurno... covek kad ga gleda ima osecaj da ce uvek da kiksne...

i ja mislim da je bolje bilo da su stopere cinili ture i galas... al jbga, da je kojim slucajem ostalo 2:2, onda bi se taktika hvalila...
Pa to. Ispada, da nije dosuđen penal, da je izmena bila pravovremena; a nije, trebalo je u 65. minutu da je napravi, a ne da čeka 70. minut.

A Senderos!? Smile Smile
Voleo bih da neko nađe na netu slike njegove face tokom celog meča. Smile
On se usrao u gaće ja mislim. Uplašio se i trčkarao po terenu kao muva bez glave. I kretanje njegovo bi bilo interesantno da prikažu.

Normalno je da se Fabregas nije ni vidio kad mu čovjek koga svi toliko mrzite nije dopustio da diše.
Ubjedljivo najbolji zadnji vezni na svijetu Javier Mascherano pričajte šta želite ali to je istina.

Kaži mi da li se ti drogiraš, zajebavaš ili nas tovariš? Smile
Maskerano najbolji zadnji vezni? Smile
Malo se raspitaj postoje i druge lige van teritorije Engleske, postoje i drugi klubovi sem Liverpula. Nisu 20 i kusur igrača u crvenom dresu jedini na svetu. Ne lupetaj više majke ti.
Maskerano najbolji zadnji vezni. Smile
Jedino što je povezao sinoć je Flaminijeve noge kada ga je počistio sa terena. A i Fabregasove... Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 09. Apr 2008, 11:01:13 od Alen(NS) »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 916
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vas Wenger definitivno ima problema sa igracima engleske ili ti britanske nacionalnosti.Sta je cekao sa Walcott-om,pa pogledajte desnu stranu Ebue i Toure nista tokom cele utakmice,pa ovaj polusrbin Senderos.Stavi Walcott-a na krilo,Ebuea na desnog beka,Tourea na mesto Senderosa i ne bi izgubio jebeni Wengeru.Dok god nemate ni jednog Engleza necete nista osvojiti.Nije bio penal.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N6234
Vas Wenger definitivno ima problema sa igracima engleske ili ti britanske nacionalnosti.Sta je cekao sa Walcott-om,pa pogledajte desnu stranu Ebue i Toure nista tokom cele utakmice,pa ovaj polusrbin Senderos.Stavi Walcott-a na krilo,Ebuea na desnog beka,Tourea na mesto Senderosa i ne bi izgubio jebeni Wengeru.Dok god nemate ni jednog Engleza necete nista osvojiti.Nije bio penal.

slazem se za ovu rotaciju igraca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Istorija se ne kupuje parama ona se stiče godinama

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 314
Zastava Banja Luka-Liverpool
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13

Nije smjeo Walcotta ranije ubaciti jer bi dao sam sebi go,zato što je veliki navijač Liverpoola i volio bi jednog dana zaigrati za Liverpool.
IP sačuvana
social share
Niko i nikad neće biti veći i bolji od liverpoola,znajte to vi koji bi sve dali da propadne,ali Liverpool živi vječno i njegova slava će živjeti vječno

Edit by latifovich: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Nije smjeo Walcotta ranije ubaciti jer bi dao sam sebi go,zato što je veliki navijač Liverpoola i volio bi jednog dana zaigrati za Liverpool.

Aaaaa, znaci to je razlog sto Wallcot nije usao ranije?!  Smile

Citat
jer bi dao sam sebi go

Ovo sam morao posebno da izdvojim iz citata...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Marseille On t'Encule!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Benq ef81
Sramota bi  me  bilo  danas da sam navijac  liverpula.I kao lozim se  da  mi je  klub u  polu-finalu a  znam da  je  preko  debele  pomoci  sudije  prosao  dalje,stvarno  sazaljevam  navijace  liverpula.Toliko.Pozdrav  Smile
« Poslednja izmena: 09. Apr 2008, 13:28:34 od PSG_bg »
IP sačuvana
social share
Allez Rouge et Bleu!!! Notre ferveur est sans limite-Supras Auteuil 1991 
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 178 179 181 182 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Nov 2025, 22:25:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.