Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 23:50:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 611267 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Venger nudi Hleba i Ljungberga za Toresa

Menadžer engleskog fudbalskog premijerligaša Arsenala Arsen Venger ponudio je upravi španskog Atletiko Madrida Belorusa Aleksandra Hleba i Švedjanina Fredrika Ljungberga u zamenu za Fernanda Toresa, objavili su danas ostrvski mediji.

Engleski mediji tvrde da se Venger u Madridu raspitivao za mogućnost da "trampi" Hleba i Ljungberga za Toresa, ali i da je ponudio još nekoliko opocija za transfer kapitena Atletika.

Navode engleskih medija potvrdio je i novinar špasnkog dnevnika "As", koji prenosi da su čelnici madridskog kluba Mugel Anhel Hil i Hesus Garsija Pitarč odbili da daju Toresa za Hleba i Ljungberga i da su u zamenu za dvadesettrogodišnjeg golgetera tražili Emanuela Adebajora i Tomaša Rosikog.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Venger: Ostajem u Arsenalu sa Fabregasom

Menadžer Arsenala Arsen Venger izjavio je da će ostati u klubu kao i vezni fudbaler Sesk Fabregas.

Venger je tom izjavom demantovao pisanje španske štampe da će Fabregas i on "u paketu" preći u Real Madrid.

"Sastao sam se sa direktorima Reala, ali nije bilo govora o našem prelasku u taj klub. Ne nudim se ni jednom klubu i sigurno je da ću i sledeće sezone voditi Arsenal", rekao je Venger.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 350
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia N72
Atletiko i ne zna koliko bi profitirali,daj boze da ode Tores jer nema nikakvu motivaciju kad igra za atletiko,smorio se! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Fabregas: Ako ode Venger, idem i ja

06. jun 2007. (Sportservis) - Fudbaler Arsenala i španski reprezentativac Cesk Fabregas izjavio je da će da napusti londonski klub, ako "topdžije" u narednoj sezoni ne predvodi Arsen Venger, prenose engleski mediji.

"Moj ostanak u klub zavisi od Vengera. Ako on ode, verovatnoća da odem i ja je 90 odsto. Nikada nisam skrivao da bih voleo jednog dana da se vratim u Španiju. Međutim, ja nikada neću izdati Arsenal", rekao je Fabregas.

Fabregas (20) je karijeru počeo u Barseloni, ali je već sa 16 godina prešao u Arsenal. On je prošle godine potpisao osmogodišnji ugovor sa Arsenalom.

izvor: nadlanu
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 953
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N70
Nikad nisam kapirao to kad igrac neki kaze da ce da "ide" negde, a ugovor koji ima ko sisa. Mislim, verovatno bi onda slabije igrao, pa bi mu i pala cena, pa bi bilo bolje i za klub i za njega da ode, ali mi je malo bez veze kad izjaljuju nesto tako, kao da se sami klubovi ne pitaju nista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6710
Atletiko bi napravio super posao kada bi zamenio Toresa,za Hleba i Ljumberga...
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Venger ostaje u Arsenalu

10. jun 2007. (Sportservis) - Menadžer Arsenala Arsen Venger izjavio je da će ostati u londonskom klubu još najmanje godinu dana, prenose engleski mediji.

Tamošnji mediji tvrdili su prethodnih dana da će Venger da napusti Arsenal, jer je iz londonskog kluba otišao potpredsednik Dejvid Dein, koji je doveo francuskog stručnjaka u redove "topdžija". U međuvremenu pojavile su se informacije da je Venger u sukobu sa nekolicom ključnih igrača Arsenala, a pre svih sa najboljim fudbalerom i kapitenom Tijerijem Anrijem.

"U dosadašnjoj karijeri nikada nisam raskinuo ugovor, a nemam nameru da to i sada učinim. Sa sigurnošću mogu da vam kažem da ću da budem na klupi Arsenala i naredne sezone, a posle ćemo sesti i videti šta i kako dalje. Imamo mladu ekipu, koja može samo da napreduje tako da nema mesta panici", rekao je Venger, koji je menadžer londonskog kluba od 1996. godine.

IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Anri: Još sam igrač Arsenala

13. jun 2007. (Sportservis) - Kapiten fudbalskog kluba Arsenal Tijeri Anri saopštio je da na leto neće preći u Barselonu ili Milan, prenose ostrvski mediji.

Menadžer francuskog fudbalera Džerom Anderson izjavio je juče da će podneti tužbu protiv uglednog lista "Frans fudbal" zbog toga što je objavio vest da je Anri potpisao trogodišnji ugovor s Barselonom.

Anri kaže da se ove godine, baš kao i pre 12 meseci, odlučio za ostanak u Londonu.

"Prošle sezone svi su pisali da odlazim. Neki ljudi su sada objavili da se to dogodilo, ali na kraju dana ja sam ostao u Arsenalu. Ništa nisam odlučio i moje ime nije na odlazećem spisku. Ukoliko se nešto dogodi, reći ću svima. Ništa se nije dogodilo, ponavljam, ništa. U ovom trenutku ja sam igrač Arsenala", rekao je Anri.

"Frans fudbal" je preneo da je sve dogovoreno između katalonskog giganta i Anrijevog agenta, dok Francuz sa druge strane nije želeo da otkrije da li je potpuno veran Arsenalu.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ako dovedu Trezegeuta to bi bio povratak velikog tandema iz Monaca!! To bi volio vidjeti ponovo! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ma dal si lud, mator je Trezege, treba dovesti nekog mnogo mladjeg..
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 23:50:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.