Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jun 2025, 12:26:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 596993 puta)
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Nepoznat
Browser
Sta te briga, Nepoznat
mob
Nokia E65
U pravu je po nekom pitanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Da nasao se ko ce da mu sere  Smile

I moze samo da mu sere i nista vise. . .Jer platini igra po necijim notama . . . Dirigent je naravno onaj koji ima najvise para. . .

Tako da samo moze da se sagne . . .

Ne vidim niti cujem da odgovara na prozivke manjih zemalja cije poverenje je izgubio, i njihovih klubova naravno . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
U pravu je po nekom pitanju.

sto je u pravu? zasto Arsena kriviti sto su oni dosli? nema nikakve potrebe, jednostavno, roditelji doticnih igraca su iskoristili priliku da finansijski obezbede sebe i sina i obezbede mu napredak kod najboljih trenera za klince, nema tu niceg loseg.. svi oni sad igraju u Arsenalu i zagarantovana im je prilika da se dokazu.. da nisu srecni, mislis da im je tesko da se vrate u Spaniju, Francusku ili gde vec? ako su talenti, bivsi klubovi bi ih prihvatili..
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 6260 Slide
Ja neznam sta je briga Platinija sta radi wenger, ti mladici imaju roditelje da kazu sta da rade, i ja bi otisao
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                 Walcott: Eduardo je pokazao što može

Nakon što je svoju momčad odveo do pobjede 3:0 izborivši plasman u četvrtfinale Liga kupa, Eduardo da Silva impresionirao je i momčadskog kolegu Thea Walcotta.

Iako su Eduardo i Walcott na terenu konkurenti za mjesto u Wengerovom sastavu, mladi Englez nije skrivao zadovoljstvo igrom hrvatskog napadača.

"Prvi gol sijevnuo je niotkuda. Večeras je pokazao što je sve sposoban učiniti. Prva je momčad izvrsno igrala od početka sezone, a danas smo svima dokazali da i ostatak ekipe ima potrebne kvalitete i da smo zasluženo na popisu Arsenalovih igrača", kratko je prokomentirao Walcott.

Hrvatskog je Brazilca morao pohvaliti i Arsene Wenger. "Prvi je udarac bio vrlo kvalitetan, a Eduardo je tehnički odigrao izvrsnu utakmicu. Nismo stavljali nikakav pritisak na njega, čekali smo da dođe u formu. Sasvim je normalno za nogometaša da se mora prilagoditi novom klubu. Normalni period prilagodbe je šest mjeseci", kazao je Wenger.

Iako je Arsenal prva momčad Premiershipa koja oduševljava vrhunskom igrom, Wenger je na teren odlučio izvesti potpuno drugačiji sastav od onog koji igra u prvenstvu. I bio je vrlo zadovoljan nogometom koji je gledao.

"Samopouzdanje u momčadi je na visini i to doprinosi ovakvim rezultatima", podvukao je Wenger.

Preuzeto s Index.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                  Adebayor: Zbog Wengera sam odbio Manchester

Napadač Arsenala, Emmanuel Adebayor, otkrio je kako je odbio ponudu Manchester Uniteda, te da ni jednom nije zažalio zbog odluke da ostane u sjevernom Londonu. 

Adebayor kaže da su ga ljetos zvali iz Uniteda te da je razmatrao prelazak u redove crvenih vragova. Ipak, nakon razgovora s Wengerom, odlučio se za ostanak i potpisivanje novog četverogodišnjeg ugovora s Arsenalom.

- Kada sam dobio ponudu od Manchestera pomislio sam zašto da ne. United je veliki klub, možda i najveći na svijetu, rekao je Adebayor za The Sun.

- Laskalo mi je to što me želi tako veliki klub, ali s druge strane ja već igram u jakom klubu i imamo fenomenalnu momčad, kaže 23-godišnji napadač i dodaje: Nakon razgovora sa Wengerom odlučio sam ostati. Šef mi je ulio samopouzdanje i dao garanciju da ću igrati.

- Osjećam se kao da sam rođen u ovom klubu. Arsenal je kao jedna velika obitelj. Navijači, igrači, trener… svi me vole i nisam nimalo pogriješio što sam potpisao novi ugovor, rekao je Adebayor.

U derbiju 12. kola engleske Premier lige Arsenal u subotu dočekuje Manchester United. 

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9

Napadač Arsenala, Emmanuel Adebayor, otkrio je kako je odbio ponudu Manchester Uniteda, te da ni jednom nije zažalio zbog odluke da ostane u sjevernom Londonu. 

Adebayor kaže da su ga ljetos zvali iz Uniteda te da je razmatrao prelazak u redove crvenih vragova. Ipak, nakon razgovora s Wengerom, odlučio se za ostanak i potpisivanje novog četverogodišnjeg ugovora s Arsenalom.

- Kada sam dobio ponudu od Manchestera pomislio sam zašto da ne. United je veliki klub, možda i najveći na svijetu, rekao je Adebayor za The Sun.

- Laskalo mi je to što me želi tako veliki klub, ali s druge strane ja već igram u jakom klubu i imamo fenomenalnu momčad, kaže 23-godišnji napadač i dodaje: Nakon razgovora sa Wengerom odlučio sam ostati. Šef mi je ulio samopouzdanje i dao garanciju da ću igrati.

- Osjećam se kao da sam rođen u ovom klubu. Arsenal je kao jedna velika obitelj. Navijači, igrači, trener… svi me vole i nisam nimalo pogriješio što sam potpisao novi ugovor, rekao je Adebayor.

U derbiju 12. kola engleske Premier lige Arsenal u subotu dočekuje Manchester United. 

Nogometni magazin

Kako da ne...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 6260 Slide
Pa znas kako to ide, da se umiljava wengeru, e je i on neki...C c c c c
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 

Nogometni magazin

Kako da ne...

Баш тако. Smile

Приметио сам, и да навијачи Чмарчестера врло често то говоре, потпуно убеђени у исправност њиховог става. Smile Smile Smile

Они мало "скромнији", ипак кажу да је Реал први, а Чмарчестер "само" други. Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 02. Nov 2007, 23:05:48 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia E72
A ustvari su, koji, treci i cetvrti klub na svetu? Bas su daleko od istine. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jun 2025, 12:26:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.