Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 03:27:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 605453 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Da, Eto se mnogo bolje kretao,to se iz aviona vidi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia N97
Eto je smeshan u odnosu na Anrija. Strpite se malo. Koliko god ja voleo Arsenal, ovo nece dugo trajati. Daj Bozhe da greshim.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ја би га отер`о у три лијепе п.м, он се нашао правити паметан и прјетити, а вамо прима голове које само он Робинсон и Валдез могу примити.

Кретен ...  Smile

Kako si smeo da zavoravis Simana !?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                            Lehmann gubi strpljenje

Vratar Arsenala i njemačke reprezentacije Jens Lehmann polako gubi strpljenje s Arseneom Wengerom kojemu je nakon subotnje utakmice s Boltonom uputio nedvosmislenu poruku...

Mislim da nitko ne bi trebao predugo ponižavati svoje igrače, to je poruka mom dragom menadžeru", izjavio je Lehmann nakon što ga je Wenger u utakmici protiv Boltona ponovo izostavio iz prve momčadi, pa čak i s klupe za pričuve gdje je ovaj put sjedio Lukasz Fabianski.

"Postoji mogućnost da ću jednog dana htjeti progovoriti o cijelom slučaju", dodatno je začinio svoju prijetnju Lehmann. "U ovom trenutku još uvijek trpim poniženje i mogu to progutati, to je dio koji moram izdržati", nastavlja Lehmann. "Međutim, ja sam igrač Arsenala i neću tek tako nestati."

Temperamentni njemački reprezentativac i prije je bio sklon pogreškama, no znao ih je sakriti dugim jezikom, velikom galamom, ali i brojnim vrhunskim obranama. Mjesto je u momčadi napokon je izgubio nakon dva početnička kiksa na startu sezone, posebno nakon poklonjenog pogotka Blackburnu 19. kolovoza. Arsene Wenger odlučio je dati priliku Manuelu Almuniji koji od tada stoji među vratnicama londonskog kluba, dok je Lehmann i dalje u nemilosti francuskog stratega.

Arsenal je sinoć uvjerljivo pregazio prašku Slaviju i napunio joj mrežu sa sedam pogodaka. Na vratima topnika ponovno je stajao Almunia, dok se Lehmann vratio na klupu. Usprkos sjajnom raspoloženju zbog uvjerljive pobjede, pripadnici sedme sile nisu propustili postaviti pitanje i o "slučaju Lehmann". "Ne želim nikoga poniziti.", odlučan je Wenger. "Imamo tri vratara svjetske klase, ali u igri možemo koristiti samo jednoga."

Wengerov odgovor poslužio je Lehmannu za prilično nekorektan komentar mogućnosti svojih kolega. "Jedan od tih vratara svjetske klase sam valjda ja. Kako su druga dvojica pokazala svoju svjetsku klasu? Osvajanjem titula? Ne sjećam se nijedne koju su osvojili. Danas valjda svatko može bez obzira na sve postati svjetskom klasom", sarkastično je rekao Lehmann, dodavši kako ne gubi nadu da će se ponovno naći među prvih 11.

"Uvjeren sam da ću ponovno igrati jer Almunia nije dokazao da je sposoban odlučivati utakmice. Bio sam u toj situaciji i znam kakva su očekivanja prema vrataru. Mislim da on to ne može izdržati", procijenio je. Ako ništa drugo, Lehmann je uspio uzburkati mirno more kojim je Arsenal plovio od početka sezone. Hoće li mu se komentari obiti o glavu ili ga pak vratiti u momčad, nije posve izvjesno.

Sportnet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                  Van Persie: Možemo pobijediti svakog

Napadač Arsenala Robin van Persie je označio način igre na koji igra njegova momčad "čistim nogometom".

Van Persie je zbog ozljede sa tribina gledao kako njegovi suigrači gaze prašku Slaviu u okviru Lige prvaka, ali je uvjeren kako Topnici mogu pobijediti bilo koga, te smatra kako Arsenal trenutno ima najbolju momčad otkako je on u klubu, tj. od 2004. godine.

"Znam da možemo pobijediti bilo koga. Trenutna momčad je daleko najbolja u kojoj sam igrao. Sve se vrti oko čistog nogometa. Većina analiza i predviđanja se bazira na statusu, ali mi imamo sjajnu mladu momčad bez statusa i godina iskustva. Tehnički smo izvanredno potkovani." rekao je Van Persie.

Nizozemski reprezentativac je progovorio i o tome koliko duguje Arsenu Wengeru, koji ga je doveo iz Feyenorda za samo 4 milijuna eura prije tri godine: "Na terenu se stvari odvijaju sjajno i igramo na način koji mi se sviđa, tako da uživam u svakom trenutku, ali sam i realan. Jasno je da će jednog dana naša suradnja doći do kraja, bilo da ja odem ili da Wenger ode, ali za sada to nije slučaj i sve dok stvari stoje kako sada stoje, ostajem i ja. Wengeru puno toga dugujem jer je vjerovao u mene."

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                             Milutinović: Ovaj Arsenal stvorio je Boro Primorac

Arsenal danas igra najbolji i najljepši nogomet na svijetu, a Arsene Wenger je sasvim sigurno najbolji trener na planeti! To će na Otoku potvrditi svi, osim Alexa Fergusona, koji tvrdi da dolazi vrijeme “Dinastije crvenih”.

“Stvorili smo jednako dobru momčad kao i 1999. godine, kada smo osvojili trostruku krunu. Moja misija je da Manchester United bude prvi u Engleskoj, te najbolji u Europi i na svijetu!”

Iako Sir Alex nikada ne govori u “vjetar”, dojma smo da je Wenger stvorio momčad “vanzemaljaca” i da će Fergusonova misija dobiti predznak - nemoguća. Način na koji je Arsenal pomeo prašku Slaviju, impresionirao je sve stručnjake, koji hodočaste na Emirates stadion ili London Colney (trening kamp Arsenala) kao u svetište.

Svratio je tamo i poznati trener-lutalica Bora Milutinović, koji je pet raznih reprezentacija odveo na svjetska prvenstva, a s četiri se plasirao u drugi krug. Trenutno je izbornik Jamajke, ali je “skoknuo” do Londona kako bi “opipao” Wengerov stil rada. Naravno, iskusni trener ima i svoju teoriju uspjeha francuskog stručnjaka.

- Točno je da je Arsenal momčad “s onoga svijeta” i da je sve to zamislio Wenger. No, jeste li razmišljali tko je sve to napravio i proveo u djelo? Boro Primorac, gospodo, samozatajni i tihi Boro Primorac, koji radi od jutra do sutra! Ovaj Arsenal je djelo njegovih ruku, bez obzira što će Wenger pobrati slavu, a Primorac će ostati uvijek samo prvi asistent.

Gledao sam Arsenal i Chelsea. Nebo i zemlja. I dok “topnici” igraju brzo i atraktivno, Chelsea se oslanja samo na dribling Joea Colea, proigravanje Franka Lamparda, te snagu i skok Didiera Drogbe. I djeluje vrlo dosadno! I načini na koji su sklapali momčad su različiti.

I dok je Jose Mourinho kupovao, a Abramovič plaćao, Arsene Wenger je razvio najbolju skauting-službu na svijetu, koja nepogrešivo otkriva mlade igrače.

- Sve te igrače prepoznao je Boro Primorac - tvrdi Milutinović. - I vašeg Eduarda, za njega je govorio: “Dudu će za godinu dana biti najbolji napadač u Engleskoj!”

Trenutno je Dudu u drugom planu, slobodan dan nakon utakmice sa Česima (bio je na klupi) proveo je u shoppingu u “Harrodsu”, gospođa se malo “ponovila”.

U ovom času ispred njega su i Adebayor i Theo Walcott, kojega će zbog dva gola Česima Steve McClaren najvjerojatnije pozvati u reprezentaciju, a može se dogoditi da Dudu zaigra protiv Walcotta. No, taj “drugi plan” ne treba brinuti Eduarda, on kod Wengera figurira kao igrač budućnosti. Kao i Walcott, Diaby i ostali Arsenalovi “juniori” s nešto skromnijom minutažom.

Preuzeto s Jutarnji.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
a qrac brate, sad je Primorac svetac, on kao prvo nije asistent ni skaut nego trener prvog tima, na cemu li je ovaj Milutinovic..
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

......

Zodijak
Pol
Poruke 775
Zastava ispred zadruge
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Nek njemacka gorila ode u schwfauwzfghusen pa nej tamo soli pamet onima koji ga zele slusati,on golman svjetske klase  Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Chuck Norris military unit was not used in the game Civilization 4, because a single Chuck Norris could defeat the entire combined nations of the world in one turn
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
PREMIJER: Fabregas čuva Arsenal

Nedelja, 28. oktobar 2007. 19:57

Derbi utakmica 11. kola Premijer lige, susret Liverpula i Arsenala, završen je bez pobednika - 1:1. Više razloga za zadovoljstvo imaju gosti. Zadržali su "nulu" u rubrici poraza, sa osvojenim bodom vratili su se na čelnu poziciju i dele je sa Mančester Junajtedom, koji je odigrao utakmicu više.

Domaćin je od samog starta krenuo silovito i došao do prednosti u sedmom minutu golom Stivena Džerarda. Prizemni udarac iz "slobodnjaka" kapitena Liverpula, bio je preveliki zalogaj za golmana Almuniju. Do kraja prvog poluvremena moglo je da bude barem 2:0, ali Fernando Tores u dva navrata nije pogodio iz veoma izglednih pozicija.

Drugo poluvreme počelo je šansom Pitera Krauča, koji je zamenio Toresa. Liverpulov dvometraš je sa dvadesetak metara odlično šutirao, a Almunija krajnjim naporom odbio u korner. Već u sledećem napadu "tobdžije" su mogle do izjednačenja, medjutim, Sesk Fabregas promašio je prazan gol sa ivice kaznenog prostora.

Ipak, talentovani španski fudbaler iskupio se deset minuta pre kraja susreta, kada je rutinski matirao Pepea Reinu nakon odlične akcije Bendtnera i Hleba. U poslednjim minutima susreta Liverpul je imao mnogo sreće, jer mladi Bendtner nije uspeo da sprovede u mrežu odbijenu loptu nakon udarca Hleba.

Totenhem je nastavio sa lošim igrama i rezultatima, iako je Martin Jol, okarakterisan kao glavni krivac za to, u četvrtak otišao sa klupe. "Pevci" su ovog puta poraženi od Blekburna 1:2, ostali su u zoni ispadanja, pa nema sumnje da će novi strateg Huande Ramos imati pune ruke posla.

Publiku na Vajt Hart Lejnu obradovao je Robi Kin pogotkom sa "bele tačke" u 50. minutu, ali gosti nisu izgubili glavu. Strpljivom igrom pleli su mrežu oko gola Totenhema i za to su nagradjeni pogocima afro tandema Beni Mekarti - Kristofer Samba.

Everton je lako slavio na terenu poslednjeplasiranog Derbija, dok je Bolton posle 1:1 sa portugalskom Bragom u okviru Lige UEFA, isti rezultat pred svojim navijačima ostvario i u meču protiv Aston Vile.

(mondo)

Дуел мени два мање огавна тима у Енглеској. Smile Smile

Нисам гледао целу утакмицу, па не могу оценити, како је ко одиграо, али на основу оног што сам видео, чини ми се да је Арсенал био ближи победи и узимању три бода. Пред крај утакмице Фабрегас је погодио стативу, а онај дански главоња Бендтнер је из одбитка промашио празан гол, са неких 13-14 метара. Имао је чак и сасвим довољно времена да прими лопту, па онда да је убаци у мрежу, али дечку очигледно фали мало памети.

Види се и колико Арсеналу недостаје Робин ван Перси, који не само што је иначе квалитетом најбољи нападач у енглеској лиги, већ је и био у сјајној форми. Најгоре је што се повредио у врло незгодном тренутку, пред утакмице са Ливерпулом и Чмарчестером. Види се да за тако доброг играча, немају праву замену. Адебајор је просто другачији тип нападача, Волкот је сувише млад, Бендтнер је сјајан играч, али и не претерано бистар, ако је судити по овом данас, Едуардо за сада делује помало изгубљено.

Срећа, па имају Фабрегаса, који је невероватан играч (Барсина школа, кажем ја Smile ), који их може увек извући из гована.
« Poslednja izmena: 28. Okt 2007, 21:58:38 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 281
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233
Fabregas je luud skroz. . .Arsenal ove godine moze jedino Mancester da zajebe.Mnogo su dobri.Ja do jaja gotivim Anrija ali kad je on igrao sve se islo na njega.Ceo tim je igrao za njega.Kako je on otisao,ostali imaju vise slobode u igri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 03:27:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.159 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.