Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Nov 2025, 21:16:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 647 648 650 651 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 657653 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Idi dok si mlad... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple 
                                                Anri:''Volim Arsenal, vratio bih se!

Francuskog internacionalca drma nostalgija. Želi da se vrati u London i diže svoj nekadašnji klub u nebesa.

Bivši napadač Arsenala, Tijeri Anri, kaže da ne može da izbaci svoj nekadašnji klub iz glave i najavio je povratak u severni deo Londona!

Anri sada igra u MLS ligi u redovima Njujork Red Bulsa.

Francuz je najbolji strelac u istoriji ''tobdžija'' sa 226 golova, ali je napustio klub 2007.godine i prešao u Barselonu, gde je boravio tri godine.

''Volim Arsenal. Svi znaju zašto sam otišao i ne mogu ponovo to da objašnjavam. Kada god svratim do kluba, osećam se kao kod kuće. To je velika porodica i postao sam  veliki navijač. Znam kako je kada se pobedi Junajted, znam kako je navijačima kada igramo protiv Totenhema. To ne može da se oseti kroz godinu ili dve. Moraš da proživljavaš Arsenal kako bi shvatio'', rekao je Anri u jednom intervjuu.

On je naglasio da održava sjajne odnose sa Vengerom, skoro je čak i obučavaoAnri mlade napadače na ''Emirejtsu''

''Voleo bih da se vratim tamo jednog dana. Volim taj klub i želim da mu dam što je više moguće, posle onoga što je on dao meni. Znam da će dan kada Venger ode biti težak i ne znam ko bi mogao da ga zameni. Nije on samo pobedama transformisao ovaj klub'', kaže Anri i dodaje.

''Denis Bergkamp, Patrik Vijera i Toni Adams su bili deo porodice i siguran sam ukoliko ih pitate da li bi se vratili, da bi bez razmišljanja pristali. Tako bih i ja. Navijači su sjajni. Nema nepoštovanja protivnika. Oni sada dolaze samo da gledaju fudbal'', ocenjuje on i impresioniran je novom 19-godišnjom zvezdom ekipe, Džekom Vilšajrom.

''Nisam iznenađen njim, jer znam da je momak izuzetno talentovan. Ali kada još maloporaste, onda ću da kažem da je najbolji. Dobar je na lopti i ne plaši se da oštro startue. Ima sjajnu viziju. Ipak,on je igrač Arsenala'',  zaključuje legenda starog ''Hajberija''.

Sportske

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Holanđanin tri nedelje van terena
Van Persi propušta meč sa Barselonom zbog povrede

Napadač Arsenala Robin van Persi odsustvovaće sledeće tri nedelje sa terena zbog povrede kolena zadobijene prilikom postizanja pogotka u finalu Karling kupa protiv Birmingema.

"Tobdžije" su se nadale da će Holanđanin možda biti spreman za meč osmine finala Lige šampiona protiv Barselone uprkos velikom otoku na kolenu, ali ta opcija je odbačena nakon poslednjih medicinskih rezultata.

"Išao je na snimanje i stigle su nam loše vesti. Sigurno neće moći da igra sledeće tri nedelje", rekao je trener Arsenala Arsen Venger.

Pored Van Persija, meč sa Barselonom koji je na programu 8. marta, sigurno će propustiti i Teo Volkot. Reprezentativac Engleske će za razliku od zamenika kapitena biti u kombinaciji za potencijalni četvrtfinalni duel FA kupa na Old Trafordu protiv Mančester junajteda.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Nokia 6700
stakleni  Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Mislim da nikada do sada nije vezao mesec-mesec i po dana zdrav sad je uspeo,Robine ponosni smo  Smile
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Po meni je Anri jedini igrac koji je do kraja ukapirao Arsenalov, tj Vengerov stil i u svakom slucaju on bi mogao da ga nasledi.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b12
mob
Alcatel One Touch Idol X
Moрају да искористе шансу коју им је дао челси овом победом над манчестером.
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung 
Nadam se da ce pobediti , ali posle onog finala kupa ,ne znam, sve je moguce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Nokia 6700
Mancister uzima titulu  Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung 
Mancister uzima titulu  Smile
Greska  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 647 648 650 651 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Nov 2025, 21:16:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.