Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 17:30:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 605416 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Galaxy
sta ti je PuS... sta te toliko potreslo???  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Barcelona ce biti prejaka..dokle vise???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Galaxy
ma nije to sigurno... ali opet je njegov agent ostavio tu opciju otvorenu.

ali ako i njega dovedu u buducnosti, onda ce stvarno biti perverzija od ekipe...
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
ne verujem da ce Cesc u Barsu bar jos 2 sezone.. taman onoliko da Arsenal napravi havariju po premijeru..  Smile
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Volim te mama,al ne više od Dinama

Zodijak
Pol
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                  Fabregas: Moramo biti presretni zbog dolaska Eduarda

Španjolac Cesc Fabregas igra u fantastičnoj formi. Rezultat toga je vodeće mjesto Arsenala na ljestvici premierligaša. U razgovoru za Sky Sports mladi reprezentativac pokušao je objasniti zašto londonski klub igra tako dobro.

'Kada je Henry otišao u Barcelonu bilo je teško, jer on je odličan nogometaš. Nije nam samo nedostajao na travnjaku, nego i u svlačionici. No prihvatili smo njegov odlazak, jer život ide dalje', rekao je Fabregas.

'Pokrenuli smo se i zasada nam ide dosta dobro. Napadači Van Persie i Adebayor odlično igraju, a i prilagodba Eduarda ide po planu', dodao je.

Reprezentativac 'furije' posebno se dotaknuo hrvatskog reprezentativca Eduarda: 'Čvrst je, bit će nam od velike pomoći u ključnim dijelovima sezone i moramo biti sretni što smo ga doveli u našu momčad.'

Za kraj se Fabregas osvrnuo na Premierligu: 'U ovom trenutku engleska liga je za mene najjača na svijetu. Tu su i navijači koji vas bodre i zbog kojih dajete sto posto od sebe. Fantastična, stvarno fantastična liga.'

Preuzeto s T-portala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Anri: Gušio sam igru Arsenala

Nedelja, 14. oktobar 2007. 17:15

Napadač Barselone Tjeri Anri izjavio je kako je mladi igrač Arsenala Sesk Fabregas bio u pravu kada je izjavio da je bivši Anrijev klub bio opterećen veličinom najboljeg strelca "tobdžija" u istoriji.

"Razumem šta je Sesk hteo da kaže i složio bih se s njim, u potpunosti. Zbog mojih godina i autoriteta, jer sam bio kapiten i jer sam stalno tražio loptu, bivši mladi saigrači često su me na silu upošljavali u situacijama kad nisam bio u najboljoj poziciji. Na neki način stvarno jesam gušio igru, pa se može reći da sam svojim odlaskom tom mladom sastavu učinio dobro", rekao je Anri.

On je u meču kvalifikacija za EP protiv Farskih Ostrva, koju je Francuska dobila 6:0, postigao gol, što mu je bio 41. pogodak u dresu "trikolora", čime se izjednačio na listi strelaca sa legendarnim Mišelom Platinijem.

Anri je magičnu cifru od 40 golova prešao u 95. nastupu za nacionalni tim, dok je Platiniju trebalo 72 susreta.

(MONDO)
« Poslednja izmena: 14. Okt 2007, 17:22:26 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7

« Poslednja izmena: 14. Okt 2007, 22:12:19 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                  Merida oduševljen Arsenalom

Fran Merida je prema mnogim stručnjacima u Arsenalu pravi nogometni dragulj. Posjeduje talent koji bi ga trebao staviti među elitu svjetskog nogometa vrlo skoro. Ali on ipak zadržava svoju skromnost i ne skriva oduševljenje onim što mu se dešava na klupskom i reprezentativnom nivou u zadnjih par mjeseci. Prvo je njegova reprezentacija Španolske osvojila europsko prvenstvo do 17 godina, da bi onda završili drugi na svjetskom prvenstvu u istoj kategoriji. Na njegovu žalost on je promašio penal u tom finalu, ali on na to gleda kao veliko iskustvo.

Još veći uspjeh za njega se desio u nedavno odigranom trećem kolu Carling kupa, gdje je on po prvi put nastupio za prvi tim Arsenala. "To je bilo fantastično iskustvo za mene. Mi gledamo prvi tim svake sedmice kad igraju i kada ti se ukaže šansa igrati s njima, sreća je neopisiva. Iako sam igrao svega nekoliko minuta, osjećaj je fantastičan i bio sam jako radostan zbog toga."

"Znam da mi mlađi igrači imamo šansu igrati u Carling kupu i to je sjajna stvar. To nam daje veliku šansu da se pokažemo i da uvjerimo šefa da smo spremni za taj nivo." dodao je Merida.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                   Arsenal dovodi wonderkida

Yohan Mollo, 18-godišnji veznjak Monaca na pragu je prelaska u londonski Arsenal. Arsen Wengere i njegovi skauti prate Molloa već duže vrijeme i prema svemu sudeći u siječnju bi trbao zaigrati za Arsenal pod palicom Francuza Wengera koji je poznat po dovođenju mladih, talentiranih igrača diljem svijeta.

Za Molloa se nezanima samo Arsenal , već i Tottenham i Inter koji je također ozbiljno zagrizao za njega.

Naime Molloa svrstavaju u sami vrh najtalentiranijih igrača Europe i bitka za njega među "velikanima" će sigurno biti žestoka, dok će Arsenal već ove zime na raspolaganju imati ogroman budžet te navijači s nestrpljenjem očekuju velike igrače.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Venger je car. Verujem da ce taj Mollo biti jedan od glavnih srafova Arsenala za 3-4 godine. A sto se tice odlaska fabregasa, to se sigurno nece dogoditi uskoro. Ostace on makar jos 5-6 godina. Arsenal klub tim koji ne voli da prodaje igrace. Bar je tako od kako je Venger tu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 17:30:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.125 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.