Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 10:26:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 606594 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mms://a1729.l2168647534.c21686.g.lm.akamaistream.net/D/1729/21686/v0001/reflector:32105

Ako neko hoce da gleda prenos Arsenal - Fulham, slika nije bas najbolja ali moze da se gleda...  Smile

edit: Gotova utakmica 2:1 za Arsenal!  Smile
evo golova...
01' [0 - 1] D. Healy
83' [1 - 1] R.v. Persie (pen.)
90' [2 - 1] A. Hleb
« Poslednja izmena: 12. Avg 2007, 15:48:23 od zoki82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Volim te mama,al ne više od Dinama

Zodijak
Pol
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Menadžer Arsenala Arsene Wenger je poručio ljudima iz Reala da će protiv njih podnijeti tužbu, ukoliko se pokaže da su priče o tome kako su razgovarali sa Cescom Fabregasom istinite.

Neki su španjolski mediji objavili Fabregasovu izjavu u kojoj je priznao kako je razgovarao sa predsjednikom Reala Ramonom Calderonom i sportskim direktorom Predragom Mijatovićem, prije nego što je ovog ljeta odlučio ostati u Arsenalu.

Wenger tvrdi kako on nije dopustio Fabregasu razgovore sa predstavnicima Reala i inzistira na tome kako će pokrenuti tužbu ukoliko utvrdi da je Real nelegalno pregovarao sa mladim nogometašem.

"Nisam dopustio Fabregasu da razgovara sa bilo kim. On opovrgava da je razgovarao, ali ukoliko se te izjave u novinama pokažu točnima, onda ćemo tužiti Real. Možda je njegov zastupnik razgovarao sa ljudima iz Reala, ali Real ne smije razgovarati sa njim bez našeg dopuštenja. Očekujemo od drugih klubova da se ponašaju u skladu sa pravilima kada se radi o igračima koje imamo pod ugovorom." - rekao je Wenger.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Galaxy
Gilberto Silva saznao preko interneta da mu je oduzeta kapitenska traka !!!

14/08/2007 12:57

Gilberto Learned Of Captaincy Decision Via Internet

Gilberto Silva discovered that he had been replaced as Arsenal captain by William Gallas via the internet.

Brazilian midfielder Gilberto, who was given extended leave after the Copa America, has not played in Arsenal's pre-season build-up, or in Sunday's Premier League opener against Fulham.

In has absence, either Gallas or Kolo Toure have been wearing the captain's armband, and manager Arsene Wenger said last week that Gallas would be the team captain this season, with

Gilberto and Toure the vice-captains.

Gilberto, 30, said: "I was captain all last season when Thierry Henry didn't play and, after his move to Barcelona, I thought I would be captain this time.

"Arsene is the manager and it is his decision. Life goes on and I will get on with my job.

"But I was surprised that he didn't speak to me about his decision.

"He had the time to do it because I was at the training ground before it was made public.

"I found out that evening when I saw it on the Arsenal website. I wasn't upset about not being captain, but I was about the way I learned about it."

Gilberto has been with Arsenal for five years after a £4.5 million transfer from Atletico Mineiro. He has now made 147 Premier League appearances for the club.

www.goal.com
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nakon povratka sa Copa Americe, Brazilca u redovima Arsenala Gilbertu Silvu je dočekala neočekivana vijest. William Gallas je izabran za novog kapetana Arsenala.

Gilberto Silva je ostao šokiran jer nitko sa njim nije razgovarao o tome i za tu je vijet saznao preko interneta. Prošle sezone uz Thierya Henrya Gilberto je bio kapetan Arsenala, a nakon odlaska Henrya u Barcelonu za očekivati je bilo da će ovaj Brazilac biti novi kapetan ekipe iz Londona.

Gilberto je pomalo razočaran, ali život ide dalje i on će kao i prije na svakoj utakmici davati svoj maksimum. Inače, Gilberto Silva je doveden prije pet godina iz Atletico Mineira za 4,5 miliona funti i za tih pet godina u dresu Arsenala je skupio 147 nastupa u engleskoj Premier Ligi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia n82
Venger pohvalio stav Tobdžija

Autor Neo_McKane
Wednesday, 15 August 2007

Menadžer Arsenala, Arsen Venger, pohvalio je strpljivu igru svog tima u pobedi nad praškom Spartom rezultatom 2:0, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Šampiona. Arsenal nije stvorio mnogo prilika za gol u prvom poluvremenu i bili su pod stalnim pritiskom Čeha, ali su bolju igru u drugom delu utakmice krunisali pogotcima Fabregasa i Hleba, a Venger je zadovoljan stavom svojih mladih igrača: "Bila je ovo fizički teška utakmica. Sparta je igrala veoma dobro u prvom poluvremenu i sprečila je da razvijemo svoju igru. Morali smo da budemo strpljivi i nismo smeli da pravimo greške. Trebali smo da igramo odlučnije u ofanzivi, a to smo i radili u drugom delu utakmice. Ceo tim je bio uporan, oni se bore do poslednje sekunde - a to smo pokazali i večeras kada smo postigli gol."

Arsenal će biti veliki favorit u drugoj utakmici koja se igra na Emirejts Stadionu, ali Venger ostaje oprezan: "Rezultat je 2:0 ali mi još nismo prošli dalje. Moramo da ostanemo na zemlji. Ali drugi gol je bio veliki mentalni udarac za njih."

Golman Jens Leman, kriv za gol Fulama ovog vikenda, imao je nekoliko odličnih odbrana i uputio je dugu loptu Bakariju Sanji kod drugog kola koji je postigao Aleksandar Hleb. Venger je pohvalio Nemca i njegov pristup utakmici: "Protiv Fulama, napravio je veliku grešku u prvom minutu, ali posle toga je imao dobre intervencije i pokazao je mentalnu snagu. Danas je imao nekoliko odličnih odbrana i započeo je akciju kod drugog gola."

Izvor > ASSC
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Partizan i Arsenal-uvek u mom srcu!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung SGH-D900
Danas protiv Blekburna 1-1... Leman ukenjao stvar Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Kakav usrani tim, cekam samo njih na kladionici i prodaju me, ma stvarno su najgori!!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Blackburn Rovers [1 - 1] Arsenal

Premier League
Ewood Park
Sunday, August 19, 2007, 3pm

18' [0 - 1] R.v. Persie
72' [1 - 1] D. Dunn
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                   Diarra u Arsenalu

Arsenal je u posljednjim trenucima prijelaznog roka uspio dodatno pojačati svoje redove dovođenjem veznog nogometaša Lassana Diarre iz Chelsea. 22-godišnji francuski reprezentativac, koji je protekle sezone igrao i u veznom redu i u obrani Chelsea, je potpisao višegodišnji ugovor uz nepoznat iznos odštete. Diarra je u Chelsea stigao 2005. iz Le Havrea i od tada je odigrao 30 službenih utakmica za londonski klub.

Diarra je za službenu web stranicu svog novog kluba rekao: "Izuzetno cijenim Arsena Wengera i privlači me stil igre kojim ova momčad igra. Naravno da sam uzbuđen i jedva čekam odigrati prvu utakmicu sa svojim novim suigračima i dati svoj doprinos borbi Arsenala za trofeje u godinama koje dolaze."

Arsene Wenger je dodao: "Lassana je multifunkcionalan igrač, što ga čini sjajnim dodatkom našoj momčadi. Ne samo da je veliki radnik, nego ima i kreativnost, tako da može igrati i u sredini terena, ali i na desnom boku obrane."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
Venger protiv tajkunskog novca

Menadžer Arsenala Arsen Venger poželeo je hladnu dobrodošlicu u klub uzbekistanskom milijarderu Ališeru Usmanovu, koji je za 75 miliona funti kupio 14,58 odsto klupskih akcija od nekadašnjeg potpredsednika "tobdžija" Dejvida Dina.

Ambiciozni ulazak Usmanova povećao je izglede da londonski klub u perspektivi predje u ruke stranih bogataša, koji već drže Mančester Junajted, Čelsi i Liverpul, ali i još nekoliko članova Premijer lige.

Ipak, Venger tvrdi da Arsenalu nije neophodna finansijska injekcija sa strane, kako bi se sa pomenuta tri velika rivala ravnopravno borio za titulu prvaka Engleske.

"Verujem da imam tim koji može da osvoji Premijer ligu i dobro prodje u Ligi šampiona. Uostalom, zato i radim ovde. Kada bih danas želeo da kupim nekog fudbalera, imao bih novca. Dakle, to mi kratkoročno gledano ne predstavlja problem, ali naravno da ne znam kako će se fudbal razvijati i kako će stvari da stoje kroz četiri ili pet godina", kaže Venger.

Francuski stručnjak smatra da bi samoizdržavanje trebalo da bude cilj svakog kluba.

"Ne verujem u politiku po kojoj na čelu klubova treba da budu ljudi koji će svake godine da 'upumpaju' po 50 ili 100 miliona funti u kasu. Da li će oni to nastaviti da rade na duge staze, ako im se novac ne bude vraćao? Nisam siguran. Morate da se ograničite na ono što klub realno može sebi da priušti. Ne možete očekivati da će vam u narednih 25 godina neko stalno davati po 100 miliona. To nema šansi da uspe".

Venger je dodao da nije deoničar kluba i da zato ne želi da se meša u strategiju i borbu za deonice - iako to što se dešava u kancelarijama stadiona Emirati može bitno da mu izmeni uslove za rad sa ekipom.

"Ja sam Arsenalov čovek i zadatak mi je da uspesima na terenu opravdam poverenje ljudi koji su me doveli u klub. Ali svestan sam da bi novi vlasnici mogli da utiču na mnoge stvari. Postoji više puteva. Možete reći da vam ne treba rad sa mladima i da ćete do dobrih igrača dolaziti na tržištu. Ali mi smo krenuli drugim putem i njime želimo da nastavimo. Mislim da imamo snage da se na taj način borimo za trofeje i želim to da dokažem. Na kraju sezone mi recite da li je sve to bilo dovoljno dobro ili nije i ja ću to poštovati", završio je menadžer "tobdžija".

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 10:26:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.