Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Nov 2025, 18:58:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 239 240 242 243 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 659262 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung S500
Vela Smile Smile Smile Smile

A ono što priča Platini za Wengera su gluposti i ne znam koji je qrac tom francuskom idiotu... Smile Smiley 1 Jebala ga UEFA, da ga jebala... Smile

A čekaj malo... šta je to Platini pogrešno ili netočno rekao?

Inače, i Wenger je Francuz, ako nisi znao...   Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
A čekaj malo... šta je to Platini pogrešno ili netočno rekao?
Ovo...

Citat: Platini
"Wengera samo zanima biznis, ne i nogomet. Dosta mi je takvih."

Inače, i Wenger je Francuz, ako nisi znao... Smile
Faca duša Smile...nek' si mi rek'o. Smile

Znao sam ba. Smile Wink
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung S500
Pa čekaj malo... Otkako je Wenger rasprodao onu ekipu koja je osvojila titulu bez poraza, Arsenal pod njegovim vodstvom nije osvojio ama baš ništa.

Jedino što je Wenger od tada napravio jest gomila mladih kvalitetnih igrača koji su kupljeni mukte a prodani za solidnu lovu. E pa ako to nije biznis, ja ne znam šta je...
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 18:25:44 od st_faca »
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Wenger je rasprodao? Smile

Ti misliš da se on voli zajebavati svake sezone i na kraju ostajati bez ijednog trofeja?

To i jeste biznis (sastavni dio nogometa), ali šta onda reći za neke ostale koji su upali u nogomet samo zbog para... Smiley 1
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Apple 
Pa čekaj malo... Otkako je Wenger rasprodao onu ekipu koja je osvojila titulu bez poraza, Arsenal pod njegovim vodstvom nije osvojio ama baš ništa.

Jedino što je Wenger od tada napravio jest gomila mladih kvalitetnih igrača koji su kupljeni mukte a prodani za solidnu lovu. E pa ako to nije biznis, ja ne znam šta je...
Brate daj malo smiri strasti.Ovakvu recenicu si mozda desetak puta pratio na ovoj temi.Dobro je.Znamo da mrzis Wengera i Arsenal.I daj nam reci bar za koga ti navijas,jer odma cu ti reci da i tih klubova imaju mana,a ja misim da za ovog Wengera vecinom ljudi imaju pozitivno mislenje. Smile
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 18:37:13 od mikanovski »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Mikanovski, da li se ikako može provjeriti ova informacija? Smile

Smile

I daj nam reci bar za koga ti navijas
On navija za Lopove.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Apple 
Mikanovski, da li se ikako može provjeriti ova informacija? Smile

Smile

I daj nam reci bar za koga ti navijas
On navija za Lopove.
proverio sam na jedno 7-8 navijackih blogova koji ima Arsenal i nisam nasao tu informaciju(nema ni na oficijalan sajt),a cudi mi i da nema na Arsenal-bosnia fan klub. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung S500
Wenger je rasprodao? Smile

Ti misliš da se on voli zajebavati svake sezone i na kraju ostajati bez ijednog trofeja?

To i jeste biznis (sastavni dio nogometa), ali šta onda reći za neke ostale koji su upali u nogomet samo zbog para... Smiley 1

Rasprodao, rasprodao... a tko je rasprodao nego on? Nisam valjda ja?

A sad... tko će znat šta Wenger voli... sudeći po zadnjih dvije-.tri sezone, on baš voli ne osvajat ništa i pozvat se na ofucane alibije tipa "imam mladu ekipu". I tako svake jebene sezone...

Pa koji kurac ne zadrži te igrače, pa za dvije godine više neće imat mladu ekipu? E, samo što u tom slučaju ne bi imao svoj omiljeni alibi...

A šta se tiče ovog da je nogomet biznis - s time se slažem. Ali to je upravo ono o čemu Platini govori. Doduše, nije se baš na Wengera trebao osvrnut, jer ima i drugih, puno gorih primjera za to

Brate daj malo smiri strasti.Ovakvu recenicu si mozda desetak puta pratio na ovoj temi.Dobro je.Znamo da mrzis Wengera i Arsenal.I daj nam reci bar za koga ti navijas,jer odma cu ti reci da i tih klubova imaju mana,a ja misim da za ovog Wengera vecinom ljudi imaju pozitivno mislenje. Smile

A i ti si ko' malo dijete... ja "mrzim" Wengera i Arsenal... ma daj odrasti, života ti...

To ponavljam jer je to istina. Tip prodaje li ga prodaje i time stvara alibi za neuspjeh. To je - barem po meni - kukavički.

Za koga ja navijam? Pa zar to barem nije očito?  Smile
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 19:00:06 od st_faca »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Apple 
                                Fabregas: Strahujem za svoju poziciju u momčadi

Briljantna pobjeda 6-0 mladih Arsenalovih igrača u utakmici Carling Cupa protiv Sheffield Uniteda sredinom tjedna ostavila je dubok dojam na Cesca Fabregasa...

Podsjetimo, do tog su trijumfa došli Lukasz Fabianski (23), Gavin Hoyte (18), Alexandre Song (21), Johan Djourou (21), Kieran Gibbs (18), Jack Wilshere (16), Aaron Ramsey (17), Mark Randall (18), Fran Merida (18), Nicklas Bendtner (20) i Carlos Vela (19). Prosjek godina Arsenalovih mladića koji su ostvarili pobjedu protiv bio je 19.

- Ne mogu više noću mirno spavati jer će ovi mladi igrači biti sve bolji i željet će igrati redovitije. Menadžer će također htjeti da igraju sve više i zato se moram još popraviti – izjavio je 21-godišnji Fabregas.

- Puno njih igra baš na mojoj poziciji i to je izvrsno, jer je konkurencija jaka i ne dopušta nikome da misli da je njegova pozicija sigurna. Kvalitetna konkurencija iziskuje ono najbolje od svakog igrača.

- Arsene (Wenger) se ne boji staviti tako mlade igrače u igru i to je nevjerojatno. Mislim da niti jedan drugi trener tako nešto ne bi napravio.

- Kada vidimo da svi najveći klubovi kupuju najbolje igrače onda se zapitamo otkud ti igrači dolaze? Mislim da je Arsenal klub koji svakom igraču pruža priliku da pokaže kako je dobar. Vjerojatno neće svi mladi igrači uspjeti u Arsenalu, ali zapazit će ih neka druga momčad i dat će im priliku da zaigraju.

Clichy se oporavio od ozljede

Clichy se oporavio od ozljede

Francuski lijevi branič Arsenala, 23-godišnji Gael Clichy, oporavio se od ozljede mišića i bit će spreman za ogled šestog kola engleskog nogometnog prvenstva koji "topnici" igraju protiv Hulla ove subote...

Na gostovanju kod Boltona u prošlom kolu Clich je ozlijedio mišić, i iako se u početku mislilo da bi mogao izbivati dulje vrijeme, on je već spreman za igru.

- Jako sam sretan što ću imati Clichyja na rapolaganju. Odradio je puni trening i vjerojatno će kandidirati za sastav protiv Hulla - izjavio je trener Arsenala Arsene Wenger.

- Dobra vijest za trenera Arsenala je i puni oporavak Thea Walcotta i Robina van Persiea od ozljeda zadobivenih također prošlog vikenda.

izvor:nogometni-magazin

Citat
To ponavljam jer je to istina. Tip prodaje li ga prodaje i time stvara alibi za neuspjeh. To je - barem po meni - kukavički.

Da,da sve ti sto kazes  je istina,a ako neko igrac saka da napusti klub onda su mu otvorena vrata jer Wenger nikog ne zadrzava na silu,nego pre svega postuje igraca koga trenjira.A to sto ne dovodi jake igrace nego zasnova igru na evtinih zasilenja to je klupska politika,jer klub nije u vlasnistvo jednog coveka pa da se razbacuje s novca,nego je akcionerski klub.I zar mislis da ako je gresna politika Wengera da bih mogao ostati 12 godina u vodjenu jedan od najveci klubova evrope.
« Poslednja izmena: 26. Sep 2008, 03:28:51 od mikanovski »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Rasprodao, rasprodao... a tko je rasprodao nego on? Nisam valjda ja?
Mislim da se on ne pita puno u tome. Wink Volio bi on da je ostao Hleb, Flamini, ali ne može...nemoćan je.

Niđe veze. Smile

proverio sam na jedno 7-8 navijackih blogova koji ima Arsenal i nisam nasao tu informaciju(nema ni na oficijalan sajt),a cudi mi i da nema na Arsenal-bosnia fan klub. Smile
OK. Ako šta nađeš, javi. Wink Smile

P.S. Ma kakva Bosna... Smile A možda i ima...
« Poslednja izmena: 26. Sep 2008, 03:52:13 od Hare88 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 239 240 242 243 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Nov 2025, 18:58:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.