Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Nov 2025, 21:50:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 196 197 199 200 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arsenal FC  (Pročitano 652788 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N6234
Vengeru prpa da se Cesk da ode pa sad nesto pametuje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Ja nikada nisam čuo Vengera da spominje igrača za kojeg nije kontaktirao klub prethodno.
Doduše on kupuje igrače iz Francuske za šaku karamela, tako da i nije čudo što ga nismo čuli. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Vengeru prpa da se Cesk da ode pa sad nesto pametuje

A šta je to Wenger rekao neistinito ili netočno?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple 
                              Adebayor: Ostajem u Arsenalu jer volim taj klub

ARSENALOV napadač Emmanuel Adebayor izjavio je da želi ostati u klubu, te je tako opovrgnuo glasine o mogućem odlasku na ljeto.

U 47 utakmica ove sezone Adebayor je postigao 30 golova, te su za njega zanimanje pokazali najveći klubovi iz Europe poput Milana i Barcelone.

"Znam da mogu igrati još i bolje. Znam da će sve oči biti uprte u mene nakon ove sezone, ali to će mi biti samo novi izazov. Postigao sam 30 golova ove sezone, ali sam isto tako puno toga promašio, što mi govori da mogu zabiti i više", rekao je Togoanac.

Adebayor je odbio mogućnost da krene stopama Mathieua Flaminija i napusti Arsenal na kraju sezone.

"Igram za pravu momčad koja igra dobar nogomet i sretan sam ovdje. Želim ostaviti trag u ovom klubu jer ga volim", zaključio je Adebayor.

izvor:index.hr

E to je pravi igrac,a ne kao neki sponzorusa Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Očajni Wenger: Adebayor, ako odeš iz Arsenala, završiti ćeš kao Henry!

MLADOM Fabregasu nudi kapetansku vrpcu i tuži Real Fifi zbog ilegalnog pregovora sa igračem, a jedinom pravom golgeteru u momčadi govori da će ako ode iz kluba u kojemu se proslavio postati "nitko i ništa".

Wenger je Togoanca, koji je sa svojih 30 golova ove godine, upozorio da ne napušta Arsenal i podsjetio na potonuće Thierryja Henryja nakon što je napustio obiteljsko okružje Topnika.

Doskora najperspektivnija momčad na svijetu (koja je zbog nedostatka iskustva i pravih pojačanja samo to i ostala) se već počela raspadati: "pohlepni" Flamini, kako ga je nazvao Wenger bijesan zbog njegovog odlaska u Milan, je već odlepršao u lombardijsku prijestolnicu.

Na isti stadion kao i on, samo u drugi klub, se sprema Hleb. Ovaj egzodus zvijezda koji ne samo da su ključni igrači kluba i Fabregasovi partneri s kojima je uigran u veznom redu, nego i njegovi najbolji prijatelji, nikako ne odgovara mladom Kataloncu, za kojeg je i njegova matična Barcelona spremna istresti basnoslovnih 30 milijuna funti.

Raspad novih "Spice Boysa"

Trojac s Arsenalove sredine terena je nerazdvojan i kad ne igraju: kako su Flamini i Fabregas bili ozlijeđeni, a Hleb suspendiran, cijeli susret s Evertonom su proveli zajedno na tribinama pričajući i smijući se, tako da su ih engleski mediji već prozvali "Spice Boys", aludirajući na Liverpoolove bonvivane: Redknappa, Fowlera, McAteera, McManamana iz druge polovice 90-ih.

Međutim, kada se povede priča o njegovoj budućnosti u Arsenalu, popularni Cesc i nije tako radostan i neće se zadovoljiti tek kapetanskom vrpcom, već s dovođenjem nekoliko igrača vrhunske kvalitete, što je gotovo nemoguće.

Real je započeo flert

Naravno, da iz Madrida znaju kako namamiti igrača i ako treba cijelo ljeto će provesti snubeći fantastičnog veznjaka: "Cesc je igrač kojeg bi volio svaki trener na svijetu, a sviđa se i našem stručnom stožeru. Jako ga cijenimo. Želio bi da naša momčad bude više španjolska, a on je Španjolac pa bi nam i po tome odgovarao", krenuo je s upucavanjem Ramon Calderon, predsjednik Reala.

Wenger je bijesan zbog ovog otvorenog snubljenja njegovog igrača pod ugovorom već zaprijetio tužbom Fifa, koja brani pregovore zainteresiranog kluba s igračima pod ugovorom.

Izvor: Index
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia -.-
aj wenger se fakat prepo da mu odu svi igraci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Ne brini se ti za Wengera Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia -.-
Ne brini se ti za Wengera Smile
Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
 Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple 
                                    Fabregas: Wenger mi je poput oca

SJAJNI Španjolski veznjak Cesc Fabregas odagnao je sve sumnje da bi i on mogao biti jedan od onih koji će napustiti Arsenalov brod. Španjolac je novinarima objasnio kako je presretan kao jedan od Topnika i da mu ne pada na pamet mijenjati sredinu.

"Mlad sam i sretan u Arsenalu. Ovo je jedan od najvećih klubova na svijetu, a Arsene Wenger mi je poput oca", emotivno je izjavio Fabregas.

Wenger je Fabregasa doveo u Arsenal još kao šesnaestogodišnjaka iz Barcelone, a od kada je stigao u Topnike Španjolac se iz sezone u sezonu sve više nameće kao ključni igrač londonskog kluba.

Nakon što je Flamini naprasno napustio klub i pobjegao u Milan, započele su špekulacije kako bi zbog neuspješne sezone većina najboljih grača mogla prihvatiti ponude drugih europskih velikana i napustiti momčad. Ljutiti Wenger poručio je kako klub ne namjerava pustiti više niti jednog igrača.

izvor:index.hr

Svaka cast na izjavu i rekao bih u pravom trenutku za da smiri malo medijume koji rade protiv arsenala s neki glupih spekulacija.
« Poslednja izmena: 08. Maj 2008, 21:18:06 od mikanovski »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 196 197 199 200 ... 819
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Nov 2025, 21:50:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.