Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 17:27:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arrival (2016)  (Pročitano 19546 puta)
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Vilnev uvek ima dobre režiserske trikove stopljene sa tematikom poput onog sa kinezom bez prevoda ali me nije uhvatio za gušu od početka do kraja, jedva i da je za ruku. Otvaranje strašno smara, kad je trebalo biti napeto i uzbudljivo, bilo je pretežno uspavljujuće i glupavo. Treći akt je izvadio utisak ali ne dovoljno. Džaba sve gotivne teme utkane u priču kad je tempo pogrešan, govorim za sebe. Eye in the Sky, koji je film istog tipa, je daleko gluplji film od ovog, prizemniji, odvratna politička propaganda ali mi je kreiranom tenzijom i dramatikom klasu iznad ovog. Gravity je imao sličnu manu u vidu strašno glupave repeticije uspešnog savladavanja prepreka ali osim što je bilo glupavo i potpuno mimo svake razumne izvodljivosti, svesno je kreirano. I onda poentiranje krajem, kraj mučenju i za nas i za Bulokovu kad napokon kroči na čvrsto tle ove planete (kakvog god oblika bila). Ovde su Vilnev i ekipa za razliku od Sicaria malo omanuli u tajminzima, malo ali to pravi veliku razliku u filmovima.
Glumci svi kao da su ih zakinuli po jedan milion pa im bilo mrsko da se potrude. A svaka čast ako je ideja prikazati ih emotivno prilično nesposobnim usled dolaska vanzemoljaca (sa Antarktika).

7/10

Ne sumnjam da će Blade Runner 2049 ostaviti jači utisak, ipak je nad glavom visio Ridli Skot.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
mob
Motorola 
  Osmokanalni 10-bitni 1080p BR-rip.Iranci ga pristojno odradili,ali jedva da primetim razliku u odnosu na web-rip iste rezolucije.Neki put papir pokazuje ono što oko jedva da uočava.
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I choose not to choose

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1029
mob
Nokia 
  Osmokanalni 10-bitni 1080p BR-rip.Iranci ga pristojno odradili,ali jedva da primetim razliku u odnosu na web-rip iste rezolucije.Neki put papir pokazuje ono što oko jedva da uočava.
Na čemu gledaš?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
mob
Motorola 
Na čemu gledaš?

Uvek govorim isključivo o računaru (imam stari crt-tv).
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Нико да се сјети да понесе таблу и фломастер, глупи Руси и Кинези. Зна напамет милион кругова, не треба јој таблет. Ваљда ће бити наставка, оћу да видим одакле су и како дошли и због чега шта им треба човјечанство за 3000 година.

tebe ne treba slati na pregovore...

ti ces unistiti univerzum za prvih dva minuta razgovora...
Не бате, ја и ходајуће дрвеће би завршили посо за по сата, а онда би их водио на печење.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
mob
Tel.Me Your.Number
YTS izbacio rip.

Edit:
Očekivao sam smaračinu, to sam i dobio.
Film počinje posle 40 minuta, delovi između dijaloga su toliko bespotrebno dugi da sam sedeo za kompom i premotavao po 10 sekundi.
Par vojnika bez ikakvog nadzora i kontrole ulaze i lagano postavljaju bombu, mnogo jaki i disciplinovani vojnici nema šta. Kinezi prikazani kao najveće drkadžije. Spremni su da ratuju sa vanzemaljcima i izazovu apokalipsu bez ikakvog povoda. Iz nekog razloga u Rusiju sletela 2 broda. Cilj vanzemaljaca naučiti ljude univerzalni jezik... tako što će spustiti brodove u nekolicinu svetskih sila kao što su Amerika, Rusija, Kina, Velika Britanija i Venecuelu, Siera Leone, Sudan, Pakistan, Grenland i... Indijski okean??? Gde je tu logika? Ko tu garantuje da će dešifrovani jezik biti prosleđen Čadu, Butanu i Paragvaju? U stvarnosti Luiz ne bi više videla svetlost dana i ne bi mogla zucnuti ostatku sveta a kamoli napisati knjigu.
Vanzemaljici koji su toliko inteligentni da znaju "univerzalni jezik" i napredni da im brodovi lebde, nestaju, lebdi im mastilo kojim pišu, vide budućnost, ne umeju da razlikuju reč oružje i jezik itd.
Cela radnja filma se odvija pod predpostavkom da je Sapir-Vorfova hipoteza tačna. Lično mislim da je manjim delom tačna ali da na razmišljanje jedne osobe veći uticaj ima kultura od jezika. I ključna stvar... dešifrovali su pisanje a pojma nemaju kako se koja reč izgovara, tako da i ova stvar pada u vodu.
Brzinu dešifrovanja i da ne spominem.

Nemam običaja da zalazim u detalje i raspravljam o logičnostima ako je film dobro odrađen, ali je ovde bio težak smor i ko što reče Insideman, glumcima kao da je neko skinuo milion od plate.

6/10
« Poslednja izmena: 07. Feb 2017, 17:35:37 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
mob
Apple 5
Meni je ovo sluzilo ko lek protiv nesanice 6 puta  Smile
Onda sam ga konacno pogledao i ostao bez teksta ne zato sto je dobar ili los nego jednostavno sivilo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
  Postoje filmovi koje repriziram i koje mogu da odgledam jednom i nikad više. Ovaj spada u one na koje me ni motkom ne bi naterali da repriziram.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
mob
Apple 5
Al pazi jos kad oskara mazne tacno cu se usrati u gace  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
mob
Tel.Me Your.Number
A zamisli mi kenjamo za ovo sranje a jebeni La La Land ima da pokupi 10 Oskara Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 17:27:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Arrival

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.