Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 19:08:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Aristokratofilija  (Pročitano 2643 puta)
03. Maj 2011, 17:58:30
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Nokia N97
U svojoj dokonosti i punog polonog organa zbog medijskog spamovanja krlajevskim venčanjem izmislih novu kovanicu. Nemojte mi zameriti zbog toga.
Odmah da kažem da tema nije uperena protiv dvoje mladih ljudi, neka im Bog da puno sreće i zdravlja, mlada je jako lepa, mladoženja je bio lep dečko, ali se srećom oženio dok nije izgubio svu kosu na uštrb prednjih zuba, koji su sve veći i veći.  Smile

Tema je o ljudima koji su propratili ovaj događaj sa neviđenim entuzijazmom i koji se klanjaju nekom tamo homo sapiensu kao da je sam Bog, samo zbog toga što je rođen u nekoj poznatoj familiji. Naravno, komšijinu svadbu nikad ne bi propratili tako iako imaju mnogo više povoda za to.

Ja sam npr. monarhista i to iz čisto emotivnih razloga, jer suštinski nije bitno da li je država monarhija ili republika. Bitno je da li njom upravljaju korumpirana goveda ili sposobni pošteni ljudi. Čak i da se vrati monarhija u Srbiji u životu mi ne bi palo na pamet da se tom kralju klanjam kao Bogu, već bih mu verbalno opštio s majkom, za sve što mi se u državi ne dopada.

Šta je to u ljudskom biću da ima potrebu za pokoravanjem ? Vaspitanje, evolucija, skidanje odgovornosti sa sebe ?

IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Dobro pitanje! Meni je neverovatno to sto neki ljudi placu i tuguju kad neki kralj,princ politicar( ne bitno) umre! Pa kako da tugujes i zalis za nekim koga nisi ni poznavao. Ako prodaje neku sliku medijima ne znaci da je on zaista takav. A jos ludje je da nekog tako silno obozavas samo zato sto se rodio kao kralj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Ja sam pastir dobri i znam svoje, i moje mene znaju. Ovce moje slušaju glas moj, i ja poznajem njih, i za mnom idu. I ja ću im dati život večni, i nikad neće izginuti, i niko ih neće oteti iz ruke moje

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3220
Munka hoce da kaze da je narod  stoka Smile kojom je lako manipulisati. Smile
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Nokia N97
Ma kad je ona bila takva ? Šta pričaš ?  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
 Smile

Htedoh da kazem kako i kroz istoriju postoji taj jedan momenat, doduse religijski, osecaj pripadanja, pracenja i "stovanja" necega sto je iznad, sto je nedostizno, na ovaj ili onaj nacin ... na stranu sto je taj momenat iskoriscen za upravljanje i manipulisanje ljudima/vernicima jos od najranijeg doba kad su ljudi pustali krv pred totemima ..

mislim da ljudi teze da budu deo neceg znacajnog, bez obzira o cemu je konkretno rec... to moze biti Bog, njegovi "sinovi" u zavisnosti od veroispovesti, a moze biti i princ i njegovo vencanje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3220
 u to ime: ziveli mediji pisani, elektronski ili kakvi vec budu u nekoj dalekoj buducnosti  Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Nokia N97
mislim da ljudi teze da budu deo neceg znacajnog, bez obzira o cemu je konkretno rec... to moze biti Bog, njegovi "sinovi" u zavisnosti od veroispovesti, a moze biti i princ i njegovo vencanje  Smile

Da ne zalazim u dubioze, Isus, ako je postojao, je činio neka dela, imao neke ideje, pa sad, ako neko želi to da obožava i sledi, meni je to ok. Muhamed, Buda, svejedno ko ... postoji neki rezultat.

Aristokratu obožavaju jer se rodio. Postoji drastična razlika.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
како да кажем.... Smile ...важнији ми је брат циган бангала који се свако јутро огребе за цигарету од мене него двоје издрканих енглеских дегенерика...што се мене тиче...да у овом тренутку поцркају они и сви они који су тих дана махали заставицама у екстази не бих се ни почешао
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
svakako, ja nisam ni povlacila paralelu, samo sam eto rekla da ljudi imaju teznju da budu deo necega sto je vece ili u slucaju aristokratije ovozemaljski mocnije od njih
« Poslednja izmena: 03. Maj 2011, 20:55:37 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 19:08:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.