Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 19:07:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 214 215 217 218 ... 922
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Arhiva - Slike i klipovi sa ex-yu prostora  (Pročitano 3359555 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 831
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
hmz vidim nema niko nishta protiv ...eo onda josh 4 klipa po 2.5 mb ... sa drugim akterima ... u nekima se vidi kako hrvatice vole golden shower:D

http://rapidshare.com/files/19348348/cro.zip.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
posetio sam taj sajt i pregledao malo , ako si postavio marijanu ,preporucio bih je ako je nekome do smeha
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

- Civilno je prokleto -

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 95
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6610
Danka - 08 i 09

3gp full je boljeg kvaliteta + sa audio zapisom, optim je silent + losijeg kvaliteta.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Danka - 08 - www.Burek.co.yu.jpg
(23.31 KB, 352x399)
*
Danka - 08 - www.B... (1541.07 KB)
*
Danka - 08 - www.B... (988.61 KB)
Danka - 09 - www.Burek.co.yu.jpg
(23.71 KB, 353x400)
*
Danka - 09 - www.B... (1404.95 KB)
*
Danka - 09 - www.B... (921.91 KB)
IP sačuvana
social share
3gp snimci za vase mobilno uzivanje: - Najnoviji na kraju spiska!
Jessica - Novi Sad, Sanja - Sisak, Pusenje na odmoru, Marija - Beograd, Sandra - Pusenje, Budva - Pusenje, Vrhunska Wc Akcija, Maja Bugaric - TV Zrenjanin, Sanja Tigrica, Tanja - Novi Sad, Jelena Mrkic - Dovece, Sanja Tigrica 2, Sanja Tigrica 3, Suzana Mancic, Severina, Kozjak, Sandra Senekovic, Exit 02, Ponekad mi nije dosta jedan, Ne(zadovoljna) gazdarica. Ana i Jovana, Sta to radis ljubavi, Skopska severina, Xenia Pajcin, Zaklina iz Nisa, Kanjiza - Pusenje, Suzana - Guza, Ceca namesta sise, Sanja  Tigrica na Sajmu Erotike, Ana Nikolic - Video sa snimanja spota, Sanja  Tigrica - Ajmo deco slikanje, Ivana Banfic - Nezgoda sa Sisom, Branka Black Rose - Vukov spomenik, Neda Arneric - Shaft in Africa, Skopska akcija, Natasa Molnar - Korida, Models - Pare, Balkon akcija, Ines - Pusenje, Indira Radic - Striptiz - Tv Rip, Dobra guza, Branka Black Rose - Video sa nastupa, Tina Ivanovic - Ziveli, Gaga - Pusacica, Nives Celzijus - Na koljena, Beogradjanka i 5 plus policajac, Ana - Guza, Billy voli akciju, Pusenje na brodicu, Stanija iz Rume, Pusenje ili zdravlje - Cro, Nemirna ruka - Cro, Nemirna ruka 2 - Cro, Jos malo studentskog pusenja - Cro, Jos malo studentskog pusenja 2 - Cro, Mala Daca, Kratko ali slatko i Danka... Pogledajte moje poruke za download klipova.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

- Civilno je prokleto -

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 95
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6610
Danka - Full - 01 (9 kratkih klipova u jednom)
Pogledati attachment za screenshotove

Mobilna (3gp) verzija (320x240)
Password: www.burek.com
Velicina: 37.6 MB
Duzina: 20 min 53 sek
Download:
Rapidshare: http://rapidshare.com/files/19116483/Danka_-_Full_-_01_-_www.burek.com.rar
Megaupload: http://www.megaupload.com/?d=R8AI1QNT
Sendspace: http://www.sendspace.com/file/eyaqf9

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Danka - Full - 01 - www.burek.co.yu.jpg
(19 KB, 839x89)
IP sačuvana
social share
3gp snimci za vase mobilno uzivanje: - Najnoviji na kraju spiska!
Jessica - Novi Sad, Sanja - Sisak, Pusenje na odmoru, Marija - Beograd, Sandra - Pusenje, Budva - Pusenje, Vrhunska Wc Akcija, Maja Bugaric - TV Zrenjanin, Sanja Tigrica, Tanja - Novi Sad, Jelena Mrkic - Dovece, Sanja Tigrica 2, Sanja Tigrica 3, Suzana Mancic, Severina, Kozjak, Sandra Senekovic, Exit 02, Ponekad mi nije dosta jedan, Ne(zadovoljna) gazdarica. Ana i Jovana, Sta to radis ljubavi, Skopska severina, Xenia Pajcin, Zaklina iz Nisa, Kanjiza - Pusenje, Suzana - Guza, Ceca namesta sise, Sanja  Tigrica na Sajmu Erotike, Ana Nikolic - Video sa snimanja spota, Sanja  Tigrica - Ajmo deco slikanje, Ivana Banfic - Nezgoda sa Sisom, Branka Black Rose - Vukov spomenik, Neda Arneric - Shaft in Africa, Skopska akcija, Natasa Molnar - Korida, Models - Pare, Balkon akcija, Ines - Pusenje, Indira Radic - Striptiz - Tv Rip, Dobra guza, Branka Black Rose - Video sa nastupa, Tina Ivanovic - Ziveli, Gaga - Pusacica, Nives Celzijus - Na koljena, Beogradjanka i 5 plus policajac, Ana - Guza, Billy voli akciju, Pusenje na brodicu, Stanija iz Rume, Pusenje ili zdravlje - Cro, Nemirna ruka - Cro, Nemirna ruka 2 - Cro, Jos malo studentskog pusenja - Cro, Jos malo studentskog pusenja 2 - Cro, Mala Daca, Kratko ali slatko i Danka... Pogledajte moje poruke za download klipova.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Sve ili nista!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4436
Zastava MunZe
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung D830
posetio sam taj sajt i pregledao malo , ako si postavio marijanu ,preporucio bih je ako je nekome do smeha
Smile
IP sačuvana
social share
Sve ili nista!
 Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 446
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia n 79
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
mnogi ljudi misle da je zivot borba,zivot nije borba zivot je samo jedna igra a na tebi je kako ces je odigrati
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Kako si pregledao malo??? Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1084
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung e730
Snezana bozic vam je iz Sremske Mitrovice----tata  joj je poznat zubar, a keva je kao i i cera---fina Smile
IP sačuvana
social share
Jednoga dana kada ostanes sam na bojnom polju i kada dodju neprijateljske zene,deca i psi da te rastrgnu na komade ispali sebi metak u glavu  I UMRI  KAO HEROJ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa jel se i mama snima Smile Smile?
IP sačuvana
social share
gledaj da u zivotu sto manje radis a vise mlatis praznu slamu jer ces pre docekati sigurnu i veliku penziju
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

ne vjeruj ženi koja laže

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 17123
Zastava na obali mora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia e72 + 6630
zamisli mamu i cerku zajedno u filmu, kao prava produkcija  Smile Smile
IP sačuvana
social share
jos neko vrijeme i ima da se sredim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 214 215 217 218 ... 922
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 19:07:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.443 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.