Like a warrior that fights And wins the battle I know the taste of victory
Though i went through some nights Consumed by the shadows And was crippled emotionally
Somehow I made it through the heartace I escaped I found my way out of the darkness, kept my faith Kept my faith
And the river was deep I didn't falter When the mountain was high I still believed When the valley was low It didn't stop me I knew you were waiting Knew you were waiting for me
With and endless desire I kept on searching Sure in time our eyes would meet
And like the bridge is on fire The hurt is over One touch and you set me free
I don't regret a single moment Looking back, when I think of all those disappointments I just laugh, I just laugh
So we were drawn together through destiny I know this love we share was meant to be
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls. Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.