Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 08:00:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Area 51  (Pročitano 8112 puta)
24. Jun 2014, 14:49:07
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 260
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Hade da zapocnemo ovu temu, posto sam se nacitao raznih gluposti oko toga. Sta zapravo predstavlja Area 51? Jedni mi kazu da se tu nalazi tajna Americka baza koja cuva i ispituje vanzemaljce, a drugi mi kazu da se tu testira nuklearno i super-lasersko naoruzanje.

Pored svega toga postoje i neki klipovi na youtubu koji su snimljeni kamerom ali verovatno editovani, dok vecina ljudi koja je pokusala da udje tamo, sacekala su ih oklopna vozila, tenkovi i vojska naoruzana do zuba!

Svasta se prica od toga kako nocu prolaze crveno-zelena svetla, kako iz zemlje izlaze anticka bica, cuju se razni zvukovi i paranormalne pojave. Da li mozete da mi odgovorite ozbiljno na ovo pitanje:

Sta se krije tu i sta je zapravo Area 51 !?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
nidje veze sa Religija ~ Filozofija ~ Sociologija...
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 260
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Ima veze, kako nema? Pre 2 godine je izbacen snimak na youtubu gde je odrzan govor Baraka Obame. Primetices kasnije da je uoceno natprirodno bice, koje lici na coveka i vanzemaljca. Moze da cita misli, u trenutku mu se menjaju oci, nos, usta i figura glave i lobanje. Ovako nesto nikada nisam video, a ljudi govore da je zapravo ovaj lik ili stvorenje iz Area 51, gde se tamo posebnim istrazivanjima radi na ovim super ljudima koji ce da rade za Belu kucu

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
dok vecina ljudi koja je pokusala da udje tamo, sacekala su ih oklopna vozila, tenkovi i vojska naoruzana do zuba!

Ma ajde tenkovi nego ja mislim da su jednog lika presreli i nosačem aviona. A jednog su jurili i B-2 bombarderom.

A to da vojska presreće i privodi civile koji ušetaju u vojni objekat, slažem se, to je stvarno nečuveno! Očigledno je da tamo kriju nešto.

Što se Obaminog reptila tiče, ja mislim da nije samo ovaj njegov telohranitelj prerušeni reptil nego svi koji sede u toj sali.
Zašto? Pa zato što 3000 ljudi sedi oko njega i niko ne reaguje na njegove metamorfoze koje se odigravaju pred kamerama. Što dovodi samo do jednog zaključka - svi u toj sali su reptili.

Najebali samo.
« Poslednja izmena: 24. Jun 2014, 15:22:17 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

You can't kill me, i'm already dead!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Area 51 kada se prevede na srpski je Oblast 51, to je tajna vojna americka baza koja sama po sebi nije tajna, ali sve sto se desava u njoj je vrhunska tajna. Postoje mnoge teorije da su u njoj vanzemaljci koji su super inteligentni. Vise puta su novine pisale da su u Oblasti 51 kriju vanzemaljci kao super inteligentna bica. Americka vlada nijednom nije reagovala na takvu ili neku slicnu vest. Onda je jednom jedan covek (zaboravio sam kako se zove) javno rekao da americka vlada u Oblasti 51 pravi zabranjene otrove koji se koriste u ratovima. Americka vlada je odmah reagovala , to samo upucuje na to da americka vlada zeli da mi verujemo da su u Oblasti 51 vanzemaljci, natprirodna i inteligentna bica. Po meni ove teorije da se unutra prave otrovi ili ispituje nuklearno i super-lasersko naoruzanje imaju smisla jer oni sigurno ne zele da se sazna da se unutra prave otrovi ili nuklearna i super-laserska naoruzanja.
Sto se tice vanzemaljaca, ne vidim razlog zasto bi krili vanzemaljce?  Smile
A za ove reptile postoji ona cuvena teorija zavere o njima. Pitanje je da li postoje ti reptili. Kako mozemo da tvrdimo na osnovu jednog snimka da ti reptili postoje? Sta ako je to bio covek koji je ruzan pa podseca na reptila? Sta ako je snimak montiran? Dok se ne pronadje cvrst dokaz ili dok ne ugledam jednog reptila necu poverovati u to.  Smile

Jednom sam na History Channel-u gledao ispovest bivseg agenta koji je radio u Oblasti 51, naravno nije pricao sta se desava tamo jer ne sme to da kaze. Pricao je kako je izgledao njegov posao, kolika je to tajna bila i tako to. On je morao cak i svoju porodicu da laze cime se bavi. Niko nije smeo da zna sta radi, a dok je bio na operacijama koristio je lazni identitet. Nije nesto mnogo govorio o operacijama, koliko se secam. Davno sam gledao tu emisiju pa sam pomalo i zaboravio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 260
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Citat
Area 51 kada se prevede na srpski je Oblast 51, to je tajna vojna americka baza koja sama po sebi nije tajna, ali sve sto se desava u njoj je vrhunska tajna. Postoje mnoge teorije da su u njoj vanzemaljci koji su super inteligentni. Vise puta su novine pisale da su u Oblasti 51 kriju vanzemaljci kao super inteligentna bica. Americka vlada nijednom nije reagovala na takvu ili neku slicnu vest. Onda je jednom jedan covek (zaboravio sam kako se zove) javno rekao da americka vlada u Oblasti 51 pravi zabranjene otrove koji se koriste u ratovima. Americka vlada je odmah reagovala , to samo upucuje na to da americka vlada zeli da mi verujemo da su u Oblasti 51 vanzemaljci, natprirodna i inteligentna bica. Po meni ove teorije da se unutra prave otrovi ili ispituje nuklearno i super-lasersko naoruzanje imaju smisla jer oni sigurno ne zele da se sazna da se unutra prave otrovi ili nuklearna i super-laserska naoruzanja.
Sto se tice vanzemaljaca, ne vidim razlog zasto bi krili vanzemaljce?  Smile
A za ove reptile postoji ona cuvena teorija zavere o njima. Pitanje je da li postoje ti reptili. Kako mozemo da tvrdimo na osnovu jednog snimka da ti reptili postoje? Sta ako je to bio covek koji je ruzan pa podseca na reptila? Sta ako je snimak montiran? Dok se ne pronadje cvrst dokaz ili dok ne ugledam jednog reptila necu poverovati u to.  Smile

Jednom sam na History Channel-u gledao ispovest bivseg agenta koji je radio u Oblasti 51, naravno nije pricao sta se desava tamo jer ne sme to da kaze. Pricao je kako je izgledao njegov posao, kolika je to tajna bila i tako to. On je morao cak i svoju porodicu da laze cime se bavi. Niko nije smeo da zna sta radi, a dok je bio na operacijama koristio je lazni identitet. Nije nesto mnogo govorio o operacijama, koliko se secam. Davno sam gledao tu emisiju pa sam pomalo i zaboravio.

Da li ste potpuno sigurni u ovo? postoji li nek dokaz, evo ja sam audio pronasao i svi kako u komentarima tako i na internetu kazu da je ovo pravi snimak i da nista nije namesteno!

audio snimak radnika, covek zanemeo od straha  Smile

« Poslednja izmena: 24. Jun 2014, 15:59:20 od sasa-994 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
dok vecina ljudi koja je pokusala da udje tamo, sacekala su ih oklopna vozila, tenkovi i vojska naoruzana do zuba!
Ma ajde tenkovi nego ja mislim da su jednog lika presreli i nosačem aviona. A jednog su jurili i B-2 bombarderom.

Poslali mu tomahavk na kucnu adresu dok mu roj dronova kruzi iznad kuce ko lesinari Smile

Citat
On je morao cak i svoju porodicu da laze cime se bavi.

Pa i obicni policijski inspektori ne pricaju sa zenom na kojem slucaju rade i nije im dozvoljeno  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

You can't kill me, i'm already dead!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Citat
Pa i obicni policijski inspektori ne pricaju sa zenom na kojem slucaju rade i nije im dozvoljeno  Smile
Jeste, ali ovo je mnogo ekstremno. On ne samo da nije smeo da kaze da radi u Oblasti 51 nego je vodio dvostruki zivot. Dok je bio agent imao je drugo ime i prezime i drugaciji zivot. Kada nije bio na zadacima, on je bio obican porodicni covek sa svojim pravim imenom. Za taj njegov drugi zivot niko nije znao. Nije smeo da prica sta radi ni svojim kolegama u Oblasti 51, znaci sve drzis za sebe. Ne pitas nista, nista nikome ne govoris. Niko nista nije smeo da zna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 260
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Cim je preso covek crvenu liniju, odmah je krenuo hilihopter na njega!  Smile

« Poslednja izmena: 24. Jun 2014, 16:27:51 od sasa-994 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 08:00:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.