Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 00:54:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Area 51  (Pročitano 8111 puta)
Zvezda u usponu

You can't kill me, i'm already dead!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Citat
Da li ste potpuno sigurni u ovo? postoji li nek dokaz, evo ja sam audio pronasao i svi kako u komentarima tako i na internetu kazu da je ovo pravi snimak i da nista nije namesteno!

audio snimak radnika, covek zanemeo od straha  Smile

Nisam potpuno siguran, ja samo mislim da je tako. Izneo sam samo svoje misljenje, mozda i gresim ne mora da znaci da sam u pravu. Ja nemam dokaze za to, ne znam da li postoje. Jedino znam da je taj covek to rekao u javnosti za otrove.
Snimak ocigledno jeste pravi jer je snimljen u nekom talk show-u. Pitanje je da li je istina ovo sto je taj covek na snimku rekao.  Smile Mnogo puta sam cuo od UFO naucnika da su vanzemaljci ekstra-dimenziona (ili vise dimenziona kako se vec to prevodi sa engleskog) bica, u teoriji. Postoje i teorije zavere o vanzemaljcima i reptilima koji zele da porobe ljudsku rasu, neki UFO naucnici kazu da ce mozda i da nas uniste u potpunosti. To su sve teorije koje nisu dokazane. Ovo sto je on rekao na audio snimku su teorije, da li je sve izmislio ili je snimak stvaran to ostaje pitanje. Ali nije mi u potpunosti uverljiv.
Ako je on zaposlen u Oblasti 51 on ne bi smeo ovako nesto da kaze. Da je probao nesto da kaze bio bi zbrisan sa lica zemlje. Ovaj snimak da je istina bio bi cenzurisan jer americka vlada ne zeli da se zna sta se desava u Oblasti 51. Kao sto sam vec rekao, nije jedini koji je govorio o vanzemaljcima u Oblasti 51. Mnogi su to pricali, americka vlada cuti i ne obazire se na takve izjave. Da oni stvarno kriju vanzemaljce ne bi dozvolili da neko govori o njima, zar ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 260
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
@Alreadydead

A sta kazete na fotografije u kojima se ljudskom rukom prave leteci tanjiri, u blizem scenariju se priprema teren da se ljudima nekom specialnom tehnikom prikaze dolazak vanzemaljaca i da ce na tim letecim tanjirima biti neko lasersko oruzije. Meni je ovo mnogo realno, jer ce time da prevare svet i reci ce '' evo vamzemaljci krecu na Zemlju, poubijace nas sve, moramo da se borimo protiv njih. A u sustini mislim da sve to rade ljudi, jer niko pored milionskih snimaka i fotografija ne obraca paznju na NLO ili UFO ili zovi kako hoces

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Citat
Cim je preso covek crvenu liniju, odmah je krenuo hilihopter na njega!  Smile
Blizu Oblasti 51 postoji znak crvene boje na kojoj pise da ulaz nije dozvoljen. Ne znam koliko je udaljen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Prvo da razjasnimo termine da bi mogli lepo da se razumemo. UFO je termin koji se koristi za naucnike koji se bave istrazivanjem NLO-a. NLO je termin koji se koristi za natprirodne, paranormalne i vanzemaljska bica ili pojave odnosno vanzemaljce kako ih popularno zovu. Dobra vam je ova teorija za dolazak vanzemaljaca, ali opet se ne slazem sa vama jer da je to tako oni bi to vec sada uradili. Zasto bi cekali? Zasto bi uopste pravili predstavu, koji im je cilj? Ako zele da nas pobiju i zbrisu sa ove planete onda oni to mogu da urade sada, vanzemaljcima uopste nije potrebna americka vlada. Zar ne?
Sto se tice fotografija, pre svega fotografije moraju dobro da se ispitaju. Gde je fotografisano? Ko je fotografisao? Potreban je strucnjak za fotografiju da bi mogli da znamo da li je fotografija prava ili je montirana. Cak i najveci laik moze da napravi montiranu sliku koja izgleda realno. Takodje mora da se ispita koje su njegove namere. Da li zeli da se obogati takvim fotografijama ili zeli da kaze istinu svetu. Bilo je slucajeva gde su neki trazili novac od novinara, ako trazi novac. Logicno je da zeli da zaradi tim slikama.
Sto se tice NLO-a na nebu, ista procedura.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 260
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Koliko sam razumeo, ovaj vojnik koji je tamo radio, kao sto ste rekli je covek koji vodi 3 zivota, jedan kada spava, drugi u area 51 a treci sa porodicom. Strogo mu je zabranjeno da pomisli da snima ista, kamoli da taj snimak nekome pokaze. Ukoliko bi snimak okacio na internet, momentalno bi iste sekunde bio izbrisan i sa sve porodicom bi u roku od 5 minuta bio u zatvoru. Sta se to toliko krije covece tamo!  Smile Da nisu vezali Satanu ?

'' 
This video is fake because im a U.S navy flight piolot and they said any videos you will be fired from your job and thrown in prison for 6 months tops and a fine of 1000$ so i have video footage that i was told to record that i cant share so yeah this video wouldve been taken down already after i told some of my family i was almost fired they said anybody in my family tells anyone will be thrown in prison along with me so you would have been in prison by now ''

Nemoj da se zanosimo, ne postoji ni jedan, ali ni jedan snimak niti ce smeti iko da postavi sta se tamo desava, 99% stvari su fake. Samo NATO zna sta se tamo radi...
« Poslednja izmena: 24. Jun 2014, 19:22:06 od sasa-994 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Citat
Pa i obicni policijski inspektori ne pricaju sa zenom na kojem slucaju rade i nije im dozvoljeno  Smile
Jeste, ali ovo je mnogo ekstremno. On ne samo da nije smeo da kaze da radi u Oblasti 51 nego je vodio dvostruki zivot. Dok je bio agent imao je drugo ime i prezime i drugaciji zivot. Kada nije bio na zadacima, on je bio obican porodicni covek sa svojim pravim imenom. Za taj njegov drugi zivot niko nije znao. Nije smeo da prica sta radi ni svojim kolegama u Oblasti 51, znaci sve drzis za sebe. Ne pitas nista, nista nikome ne govoris. Niko nista nije smeo da zna.

Pa ekstremni su i projekti na kojia radi, posto se najnovija tehnologija prvo tamo razvija i testira, ko stealth tehnologija, razni dronovi i slicno...
Mislim, u vreme SFRJ se samo znalo da postoji aerodrom Zeljava, isto je tu bio veo tajne ko i kod Ara 51, ili recimo pridji sada nekoj zahebanijoj ruskoj bazi ili nekoj kineskoj pa ih njakaj setnjom okolo...  Smile

Citat
Prvo da razjasnimo termine da bi mogli lepo da se razumemo. UFO je termin koji se koristi za naucnike koji se bave istrazivanjem NLO-a. NLO je termin koji se koristi za natprirodne, paranormalne i vanzemaljska bica ili pojave odnosno vanzemaljce kako ih popularno zovu.

NLO, ili UFO je skraceno "neindifikovani leteci objekat", znaci, nesto sto leti ali nemas priliku da vidis sta je a moze biti i decji balon napunjen helijumom ili neki dron na baterije  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Koliko sam razumeo, ovaj vojnik koji je tamo radio, kao sto ste rekli je covek koji vodi 3 zivota, jedan kada spava, drugi u area 51 a treci sa porodicom. Strogo mu je zabranjeno da pomisli da snima ista, kamoli da taj snimak nekome pokaze. Ukoliko bi snimak okacio na internet, momentalno bi iste sekunde bio izbrisan i sa sve porodicom bi u roku od 5 minuta bio u zatvoru. Sta se to toliko krije covece tamo!  Smile Da nisu vezali Satanu ?

'' 
This video is fake because im a U.S navy flight piolot and they said any videos you will be fired from your job and thrown in prison for 6 months tops and a fine of 1000$ so i have video footage that i was told to record that i cant share so yeah this video wouldve been taken down already after i told some of my family i was almost fired they said anybody in my family tells anyone will be thrown in prison along with me so you would have been in prison by now ''

Nemoj da se zanosimo, ne postoji ni jedan, ali ni jedan snimak niti ce smeti iko da postavi sta se tamo desava, 99% stvari su fake. Samo NATO zna sta se tamo radi...
Vodi dva zivota. Dok spava on je sa svojom porodicom, dok je na odmoru, kada ne radi, sve vreme koje provodi sa porodicom to je njegov jedan zivot. Kada ode na posao odnosno u Oblast 51 onda tamo zivi drugi zivot, pod drugim imenom. U Oblasti 51 i obican cuvar vodi dva zivota. Niko, ali bas niko ne sme da kaze da radi u Oblasti 51. Naravno da ne sme nista da snima, cak i kad bi nekim cudom uspeo nesto da snimi taj snimak bi verovatno bio unisten pre nego sto izadje u javnost. Da li bi oni dozvolili da jedan snimak bude na YouTube-u? Tesko. Ne znam sta bi se desilo sa njegovom porodicom, ne znam ni sta bi se sa njim desilo. Znam da bi ga sprecili da bilo sta kaze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Citat
Pa ekstremni su i projekti na kojia radi, posto se najnovija tehnologija prvo tamo razvija i testira, ko stealth tehnologija, razni dronovi i slicno...
Mislim, u vreme SFRJ se samo znalo da postoji aerodrom Zeljava, isto je tu bio veo tajne ko i kod Ara 51, ili recimo pridji sada nekoj zahebanijoj ruskoj bazi ili nekoj kineskoj pa ih njakaj setnjom okolo...  Smile
Upravo to. Verovatno zato oni i dozvoljavaju da se plasiraju te price o vanzemaljcima.  Smile

Citat
NLO, ili UFO je skraceno "neindifikovani leteci objekat", znaci, nesto sto leti ali nemas priliku da vidis sta je a moze biti i decji balon napunjen helijumom ili neki dron na baterije  Smile
Ma pomesao sam sve te termine, oni NLO zovu i vanzemaljcima. UFO zovu i naucnike koji istrazuju vanzemaljce. Ma pobrkao sam loncice.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Pa kod velesila je obicno tako, spomenuo sam i Zeljavu kod nas u sjajno vreme JNA, gde se bas nije pricalo o podzemnom aerodromu nego vise onako Sci-Fi price kruzile  Smile

NLO ti je skracenica na Srpskom, UFO na Engleskom: Unidentified Flying Object  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jun 2014, 23:38:29 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Ne znam za Zeljavu. Prvi put cujem za Zeljavu.
Hvala ti sto si mi razjasnio znacenje skracenica NLO i UFO.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 00:54:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.352 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.