Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 152 153 155 156 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 207586 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
kad sam vidio prvi video, prije par mjeseci, mislio sam da se radi o fake-u  Smile
reko' neko pustio video neke simulacije, pa malo cima iPhone lijevo i desno  Smile
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Next-gen iPhone may feature video camera!

It’s kind of sad that we get excited when we hear that a ubiquitous smartphone feature such as video recording will finally be available on an iPhone. Just about every other smartphone on market can record video (some at HD resolutions), but the iPhone and iPhone 3G are not part of that bunch. Nonetheless, we’re excited to hear that a next-generation iPhone will feature a higher-resolution camera capable of capturing video.

AppleInsider cites an “extremely reliable” source in speculating that new iPhone hardware will sport an upgraded rear-facing camera that finally bring video-recording capabilities to the iPhone. The rumor falls in line with a recently discovered reference to “Video Publishing” in the upcoming iPhone 3.0 OS . If true, Apple (NSDQ: AAPL) may debut video recording as part of a new, possibly higher-end, iPhone model in mid-2009.

Apple last year previewed their then-unreleased iPhone 2.0 OS to the public prior to launching the new iPhone OS software alongside the new iPhone 3G hardware. That sets the stage, quite literally, for Apple to launch new hardware alongside the iPhone 3.0 OS platform.

Over the past few months, we’ve seen references to at least two new iPhone models that are expected to boast significantly different (upgraded) hardware from the iPhone or iPhone 3G. Whereas the iPhone and iPhone 3G are considered variants of each other - the iPhone bears the model name iPhone1,1 and the iPhone 3G is referred to as the iPhone1,2 - we’ve been hearing of references to significantly different iPhone hardware - iPhone2,1 and iPhone 3,1. Any one of these rumored iPhone devices could feature a video camera.

Will Apple debut new iPhone hardware with video camera in tow? Time will tell.

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.1
mob
Nokia Neka stara nokia
Next-gen iPhone may feature video camera!
oh setili su se...
ovaj iPhone polako pocinje da me podseca na telefon  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 5800
-> Copy/Paste, MMS, Video, free GPS i razne funkcije koje postoje godinama kod konkurencije ->
Neko rece: "sladje americko govno no ruska piroska", i bio je u pravu. Cuda cini reklama u koaliciji sa tradicionalnim Apple fanovima!
Da ima Microsoft ovakvu publiku i da tako galami i reklamira sve sto se pojavi iz Microsofta kao sto to reklamiraju Apple fanovi onda bi amerika vladala i u susednoj galaksiji putem Windows Mobile telefona a ne samo na ovoj planeti preko Apple fanova i velikih bilborda na kojima stoji iPhone.
SRECA,sto nisam kupio ovo SRANJE kada su se svi primali vec kod onih iz underground za "tri fiksa" jer bih se kajao samo tako.
Poz.
« Poslednja izmena: 22. Mar 2009, 17:05:48 od vip member »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple iPhone
SRECA,sto nisam kupio ovo SRANJE kada su se svi primali jer bih se kajao samo tako.

Koliko ja vidim, u potpisu ti stoji iPhone 3G  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 5800
SRECA,sto nisam kupio ovo SRANJE kada su se svi primali jer bih se kajao samo tako.

Koliko ja vidim, u potpisu ti stoji iPhone 3G  Smile
Samo zato sto je kupljen gotovo dzabe od narkomana, inace nisam cekao kao svi ostali tetke i strine iz amerike da ga uzmu na pretplatu i posalju meni kako bih se dzekerisao po gradu ili ga platio koliko ne kosta u nekoj EU drzavi ili srbiji.
Iskreno, ZAJEB*** sam se, naseo sam na hvalu ovih sto ga imaju a sada vidim koliko je ovo nesavrsen i nedovrsen telefon. Covek se usi dok je ziv. Bar nije kostao mnogo i mogu ga prodati za duplo vise nego sto sam ga platio.
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ThE WoRlD Is MiNe

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 797
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 5800
E momci.Hoce li izaci Nike+ za iPhone ? Stvarno bi bilo extra  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
LiveFire uses Quake 3 engine to blow our iPhones away!

iPhone gaming is here, and it’s here in a big way. As such, hardcore gamers may just have a new friend in the iPhone. iPhone game developer ngmoco has again blown us away with their LiveFire first-person shooter for the iPhone. We’ve all seen Quake running on an iPhone, but LiveFire promises to blow us away. The iPhone gaming title is built on the same gaming engine as the desktop-class Quake 3 game, and reportedly delivers some truly console-quality performance. So, you gamer, you. How does 30fps gaming on four simultaneously-linked iPhones sound? We thought so.

ArsTechnica sat down with ngmoco’s CEO Neil Young to check out the company’s work thus-far on the Quake-like iPhone FPS, and they came away quite impressed. LiveFire is already reportedly running fast and solid with full multi-touch gaming controls and multi-player support. Thanks to multi-touch, both thumbs are used simultaneously to control the action, owing to the game console-gaming roots - your right thumb to control aiming and the left thumb to control movement.

LiveFire is aimed at a mid-year launch that should coincide with Apple (NSDQ: AAPL)’s launch of the iPhone 3.0 OS and highly-anticipated new iPhone hardware. Young says that LiveFire will even feature VoIP-based voice chats when it goes live.

And… this is what LiveFire looks like on an iPhone:

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple iPhone
Engadget explains why iPhone 3.0 fails

We don’t often hear the Engadget team speak honestly about their iPhones, but their last podcast was an unusual exception. Egged on by each other, what resulted was a 27 minute tirade of complaints we never hear about the world’s supposed favourite mobile OS.

Izvor
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Да л' би неко од власника или упућеног могао да објасни неки брз и ефикасан начин за разликовање iPhone-a од неког кинеза пошто су се у задње време појавиле копије које баш сличе оригиналу?
Да ли би могло са *#06# или мора да се чачка по софтверу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 152 153 155 156 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.