Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 216908 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 514
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone 3G
Ima integrisan prijemnik, a mrezu koristi, ali samo zato sto debili hoce da koristis njihov program maps, koji ne moze da ucita karte na telefon, vec mora da ih skida live preko wifi-a ili jos gore 3G mreze. A debili nece da odobre vec gotov program iGO, a procitao sam da je i TomTom vec napravio program za iPhone i oni samo treba da ga prihvate, ali oni debili to nece...I sada imamo gps modul sa kojim ne mozemo nista...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone 4
Hm... kada pokusam da skinem Google Earth dobijam obavestenje da mogu da skidam samo aplikacije za Cro iTunes... Smile

Prvi put cujem za to,meni sve super sljaka...
Sta tebi stoji za zemlju i jel mozes ti da skines Google Earth na primer preko AppStore?
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
probaj da skineš neku drugu free app, pa onda ponovo gearth
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple Iphone 5s
U pravu je ako si na Cro onda ne mozes skidati neke aplikacije iz Usa prodavnice,automacki te izbaci.Jedino da nadjes negdje na netu pa je tako ubacis u fon,ja pokusavam naci ovu novu Google mobile app koja je free za skinuti al jbg ne iz Cro radnje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Apple Forced to Pull the Plug on ‘Misleading’ iPhone 3G Ad in UK

Apple has breached (for the 2nd time) advertising code for making misleading claims about the iPhone. As a result, the misleading ad for the iPhone 3G has been banned in the UK.

The ad in question claims that the iPhone can access the internet and download content ‘really fast’. The Advertising Standards Authority in the UK received 17 complaints that the ad was misleading for exaggerating the speed of the device.

I suppose I can’t speak from experience on iPhone use across the pond, but over here in Canada I can browse the internet and download stuff ‘really fast’. The ad doesn’t sound misleading to me at all… And frankly, 17 complaints doesn’t sound like much to me either, perhaps there were other factors which led to those complaints?

In response, Apple UK has said that the claims in the ad were ‘relative rather than absolute in nature’, and that the claim was a comparison between the 2G iPhone and the 3G. Makes sense to me.

If you ask me, this is all to do about nothing. I have no issues with the iPhone’s speed, or any of the other current 3G devices for that matter. There are so many factors that can help or hinder a devices browsing and downloading speeds… These complaints seem suspect to me.

At any rate, the ASA has said that the ad was misleading and should not appear again in its current form. When all is said and done, this is simply a slap on the wrist to Apple UK.

Note: I believe the North American version of this ad is still airing in Canada/US.

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Confirmed: Google was naughty, broke App Store rules with iPhone app

Okay, any talk that consistency in Apple's approval process for the App Store has improved definitely has to be put on hold at this point; first we had that BdEmailer situation that duplicates functionality (albeit shoddily) of the iPhone's own email capabilities, and now we have official confirmation that Google did a no-no when it slipped its voice-powered search through the checkpoint. The problem is that enabling the automatic voice detection requires use of an undocumented API call for the proximity sensor that Apple neither guarantees nor approves use of, meaning firmware updates can break it at will. In and of itself, that's not a huge indiscretion on Google's part since they're probably committed to keeping it up-to-date, but the real issue is that this violates an explicit rule of the App Store that bans the use of undocumented calls. Apple, guys, seriously: if you want to be jerks about what gets through and what doesn't, fine -- but at least do it consistently so it doesn't look like you're favoring companies run by members of your own executive board (or in the case of BdEmailer, companies that are doing a bang-up job of making your own products look better).

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
nasa virtuonka ne prolazi. malopre probao (imam sredstva na njoj). tako da varijanta sa "none" nece radi... jedino varijanta, ako je neko uhvatio giftcard od ranije, pa da posalje code da se proba hoce li fercati  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple Iphone 3G 8GB
Apple has closed the “hole” recently. Both methods do not work anymore. i have searched the internet, and most of other sites are using similar techniques. Their method also not working anymore.

There is no method to create free iTunes account without using the credit card. For instance, you will need a US credit card to create the US iTunes account. It won’t work using other countries credit card, paypal account or expired redeem code. If your country does not have iTunes account, you got no luck. Stay tuned, and hope for the new method to “crack” it.
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 514
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone 3G
Valjda ce bar nas koji smo na vreme ovo odradili ostaviti na miru. Smile Malopre sam radio neki upgrade preko appstore-a i proslo je ok...

Citat
Fieldrunners - $4.99

Zadnja igra na današnjem popisu i je nešto skuplja od prve tri ali smatram da je zaslužila mjesto na ovoj listi (a i veći broj korisnika sa foruma se slaže).

Najkraći opis ove igre bi bio neka vrsta “defend the castle” igre koje su dostupne na webu. Cilj je strateško postavljanje vaših snaga po terenu kako bi onemogućili neprijatelju da prođe kroz vaša vrata na drugom kraju nivoa. Sa svakim novim valom neprijatelji su jači, brži i brojniji te je vama teže obraniti se.

Osim lijepe grafike i jednostavnog gameplay-a privući će vas neograničena mogućnost postavljanja nivoa i želja za što dužim odoljevanjem napadima neprijatelja.

Ova igra nažalost nema Lite verziju za testiranje, pa zato predlažem da pročitate komentare o njoj na forumu da vidite da li je ova igra za vas.

Izvor: MacKorisnik

krljao sam ovu igru od 01.30h, do 03.45h. oči su mi ispale  Smile
nevjerovatno kako je zarazna  Smile
i taman sam pustio fon da se odmori, i reko' mog'o sam ono drugačije da postavim, idem da probam ponovo

Ja snimio danas ovu igricu. Jbt neverovatno je stvarno zanimljiva...Nisam mogao da se odvojim od telefona pola sata... Smile
« Poslednja izmena: 26. Nov 2008, 21:44:35 od iMilanche »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 525.2
mob
Nokia Neka stara nokia
iskreno,sta ce vam i itusnes account,kad imate iphone...moze da se jailbreakuje,i sve appove mozete da krekujete,i boli vas dupe... ( http://******** )
ja sam odavno napravio account u itunesu na neku foru,ali vise ne radi...
i to pre jedno godinu ja mislim,ili makar 6 meseci...

« Poslednja izmena: 26. Nov 2008, 22:42:49 od thefukara »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.155 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.