Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 216345 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
iPhone 2.2 beta 2 seeded to developers

Look, we don’t want to get into it this time. Apple seeded new firmware to developers, it doesn’t do any of the things we all want it to do, end of story. Well, almost end of story. Version 2.2 beta 2 of the iPhone firmware might not let you copy / paste, type an email in landscape mode, receive an image or video via MMS or receive push notifications for third party apps… But you can look around Google Maps in street view now! Woo hoo! How useful a feature - we’re so glad Cupertino is so focused on it as opposed to, say, implementing a system that will actually make third-party apps a tad useful. Kudos fellas. Giving iPhone users the ability to look around at buildings and trees from random points around the country is far more important than the rest of the features we’re waiting for. Well, at least there’s also walking and public transportation directions included in this version. Super, can’t wait.

izvor
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 525.1
mob
Nokia Neka stara nokia
ljudi,i vi sad previse serete,jeste jedan od najboljih...
ajde mi pokazite jedan telefon da ga je kupilo 7 miliona ljudi za nekoliko meseci (i to samo 3g je 7 miliona),i samo sa jednim telefonom su postali treci najveci prodavac telefona...
sad nesto serete sto nema sms report,blutut,mms,snimanje videa,i jos dosta stvari,ali se veoma veoma malo telefona moze porediti sa njim...
vama da neko kupi jebeni privatni solarni sistem,vi biste nasli dlaku u jajetu...
( i pise jedan od najboljih)
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Mozilla rv:1.9.0.3)
mob
Apple iPhone
Ajde necemo o tome..... I ja volim Apple stvari ali iPhone nikako ne smatram najboljim telefonom..... Cak, nije ni blizu tog epiteta....
Dakle, necemo o tome  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 525.1
mob
Nokia Neka stara nokia
Ajde necemo o tome..... I ja volim Apple stvari ali iPhone nikako ne smatram najboljim telefonom..... Cak, nije ni blizu tog epiteta....
ok,necemo,ali nisam rekao najbolji,nego medju najboljima...
a,kako se tehnika razvija,on ce za 5 godina biti kameno doba...
ali,mozda do tad izadje i novi
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 514
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone 3G
Khm, kao sto rekoh, licno posedujem ovaj telefon tako da ne pricam nikako napamet. Ponovicu ono sto sam rekao. Telefon medju najboljima moze da bude kao najlepsi ili najzanimljiviji, to je sve. I kakve veze ima koliko je komada telefona prodato? Pa eto ja sam jedan od tih 7 miliona, pa ne mislim da je najbolji, niti da je jedan od najboljih. I na Cecin koncert je doslo 150 000 ljudi, pa jel to treba da znaci da je ona najbolja? Umesto sto vredjas, mogao bi da napises konkretno po cemu je iphone to najbolji? Dakle ja sam naveo samo neke stvari koje su mi onako trenutno pale na pamet. Ti napisi po cemu je on to najbolji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
mob
Apple iPhone
Kahm.....

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 514
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone 3G
Pa ok, nego covek rece da ne seremo, to se valjda odnosilo i na mene, a pritom nije rekao ni jednu rec zasto je to iphone "jedan od najboljih" telefona. Mozda zna nesto sto ja ne znam i ako imam taj telefon.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
mob
Apple iPhone
Neka..... Da ne zatrpavamo temu.... Mozete preko pp  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
OS
MacOS X
Browser
Mozilla OS
mob
Nokia Neka stara nokia
nezelim da se raspravljam nisakim preko pp-a a necu ni preki teme, kad si vec zamolio  Smile
Svako ima svoje misljenje, I najbolje bi bilo da ostane pri njemu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC One X
Zbog reklama za iphone - iphone na bilbordima, iphone na zgradama, iphone na busevima, iphone u metrou... Smile
jbg,ipak je to jedan od najboljih telefona ikada napravljen...
to kod nas nije ni izaslo...

Smile Ajde molim te objasni mi po cemu je to apple jedan od najboljih telefona ikada napravljenih? I sam ga koristim i definitivno ne mislim tako. Da si rekao nazanimljiviji, najlepsi ili tako nesto, jos bi i moglo da prodje, ali najbolji definitivno nije. Kako najbolji telefon moze da bude kada nema status report za sms, kada nema mms, kada ima gps modul ali nema nikakav ljudski program za navigaciju? Kako moze da bude najbolji kada ima kameru od 2 mpx, bez autofokusa i bez ikakbog blica, koja cak i ne moze bez dodatnog softvera da snima video klipove? Kako moze da bude najbolji telefon kada ima bluetooth koji je neupotrebljiv jer se preko njega nista ne moze prebaciti, vec sluzi samo za bluetooth slusalice? Kako moze da bude najbolji kada ne postoji ni jedan jedini bezicni nacin da bilo kome sta posaljes ili primis? Zar najbolji telefon moze da bude telefon koji nema ljudske profile, user groups? Zar najbolji telefon moze da bude onaj koji bez wi-fi-a nista ne moze da uradi? Zar samo ovo nisu razlozi koji ovaj telefon daleeeeeko udaljavaju od titule najboljeg telefona ikada? Dakle ja koristim ovaj telefon. Telefon je jako lep i jako zanimljiv. Moze da se koristi, ali o bilo kakvoj funkcionalnosti u poredjenju sa recimo nokijom n82, koju jos uvek imam kod sebe, nema ni reci.

Smile Smile

I da, rekli smo da nećemo više o tome Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.