Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 207310 puta)
Hronicar svakodnevice

Mi pamtimo Bari, a vi Fljamurtari

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 904
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia n73+2gb/iPhone
zna li neko, kako da nalakse prebacujem muziku sa kompa na telefon, znaci kad otvorim itunes, da mi se ne desi ono da mi obrise sve sa telefona i da mogu sam recimo da uzmem 2-3 nove pesme sa kompa i da prebacim. iTunes mi je mnogo nekako konfuzan i nesto ga ne kapiram bas kako radi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
koristi iPhone PC suite, a link za dl možeš naći na ovoj temi
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Mozilla rv:1.9.0.1)
Nije, bas suprotno. Apple direktno nema interesa da pokriva nase trziste, jer smo mali i nebitni. Isto je i sa Hrvatskom, ali oni imaju nekog provajdera koji je u mrezi nekog drugog provajdera koji ima ugovor sa apple-om, pa ce na taj ancin stici u Hrvatsku. Onda se pojavio Telekom, koji je rekao kako ce pokusati preko nekog provajdera da izdejstvuje da se telefon nadje i u ponudi kod nas. I ne znam bas kako stvaris toje u Telekomu, posto sam Telenorov korisnik, ali koliko sam video imaju oni u ponudi i dosta skuplje telefone. Mislim da mi je jedan drugar rekao da nude cak i n82 uz neki jak paket i za neku cenu od recimo 200 eur.
to nije eplova politika.
nije im zinula bulja za profit u srbiji,pa sad da vrbuju dal je isplativo ulaganje il ne.
cilj im je da sto vise ljudi fura ajfon.
zato su toliko oborili cenu i to.

~R

« Poslednja izmena: 04. Avg 2008, 21:02:38 od akai11 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N82
Među državama u kojima će se pojaviti novo Apple-ovo čudo za sada nema Srbije, jer ni jedna od domaćih mobilnih kompanija nij potpisala ugovor sa američkom kompanijom

Srbija je malo tržište da bi zainteresovala Apple da direktno plasira iPhone, ali MTS uveliko pregovara da taj telefon uskoro zvanično ponudi domaćim kupcima.

“MTS vodi pregovore s kompanijom Apple u vezi s distribucijom iPhone uređaja u Srbiji. Ako dobijemo dobru ponudu od američke kompanije, prve zvanične primerke iPhonea u Srbiji možemo očekivati već do kraja godine. Trenutno razgovaramo o ceni, koja bi bila prilagođena srpskom tržištu, ali za sada ne mogu da preciziram kolika bi ta cena mogla da bude”, kaže za Biznis Vladimir Lučić, direktor Mobilne telefonije Srbije.

Kompanija Apple za sada nema interesa da direktno prodaje iPhone u Srbiji, jer je reč o suviše malom tržištu, ali postoji mogućnost da taj telefon bude plasiran kroz saradnju sa mobilnim operaterima koji posluju u Srbiji, kažu u predstavništvu te američke firme u Beogradu.

“iPhonea u Srbiji nema zvanično. Svi uređaji u Srbiji su uvezeni, dekodirani i samim tim možete prosuditi koliko su legalni. Jedine zemlje u regionu gde se iPhone može regularno kupiti su Hrvatska, Bugarska i Rumunija, gde je Apple prisutan preko mobilnih operatera, kao što je recimo T-Mobile”, rekli su u Appleu.

Izvor: Mobilize.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Apple releases iPhone 2.0.1 OS through iTunes

If you’ve recently purchased an iPhone 3G, or upgraded your original iPhone to the iPhone 2.0 OS, you’ll probably already have logged in some serious time with the AppStore and all the new features (like improved web surfing) that make the iPhone 2.0 OS so much more usable than previous versions. You’re also likely well aware of the new iPhone OS’s tendency to bog down and lag every once in a while. Sure, it can get annoying, but what are you going to do?

Well, in case you haven’t yet noticed, Apple has seeded the latest version of the iPhone OS through iTunes. iPhone 2.0.1 OS, as it’s known, seems to improve the iPhone’s stability and speed. The new firmware is a hefty 250MB download so set aside a good chunk of time to download and install the sucker.

We’ll see how the iPhone 2.0.1 OS treats us in the long run.  Anyone else noticing a stability or speed improvement?

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
6x Optical Zooming Telescope for iPhone

6x Optical Zooming Telescope new design to run of rays can effectively avoid the contortion of image,and makes the wide angle,the larger luminous flux,the higher visual acuteness,good for color reduction,which makes the high quality of photography.

Description:

* This Mobile Phone Telescope overcome the shortcoming of  camera cell-phone that can only near-sighted,it also makes distant view for you at the moment .
    * Optical Zooming Telescope new design to run of rays can effectively avoid the contortion of image ,and makes the super wide angle,the larger luminous flux,the higher visual acuteness,good for color reduction,which makes the high quality of photography.
    * iPhone Telescope suitabel for watching the match, the concert, trave, the private detective takes a  picture and collects evidence
    * This is a non-OEM generic product
    * iPhone Telescope dimensions:73x30x30mm.
    * weight:130g

Usage:

* Change the cellphone back shell first enclosed with the iPhone Telescope
    * Adjust the clear foucs with the naked eye
    * The iPhone Telescope can take a picture while fixing the telescope on back shell. ( If the screen of your cellphone is analyzed degree enough, you can adjust the focus with the screen of the cellphone).

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 6681-7710
kosta samo 20 $  Smile
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Riba ribi grize ribicu - 21. vek!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97 black
Super je ova zezalica ima ovoga dosta po ebay-u, za dosta telefona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Nije, bas suprotno. Apple direktno nema interesa da pokriva nase trziste, jer smo mali i nebitni. Isto je i sa Hrvatskom, ali oni imaju nekog provajdera koji je u mrezi nekog drugog provajdera koji ima ugovor sa apple-om, pa ce na taj ancin stici u Hrvatsku.
I mi imamo Telenor i Vodafon... malo li je?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N82
Nije malo, ali nema nas na listi zemalja koje je apple planirao da snabde u prvom talasu, a od nasih provajdera se jedino Telekom oglasio. Videcemo sta ce biti. Voleo bih da ga neko od provajdera uvrsti u svoju ponudu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.