Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 195429 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 355
Zastava Switzerland
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG Nexus 4
Kada se kaze 112otb ili 113otb tada se ne misli na fw telefona nego na verziju hardvera? Jel tako? Ako jeste koja je razlika?
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
112 i 113 su fw-ovi
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
3G iPhone revealed in third-party case render?

Look, we're not saying this means anything, but the above rendering from iPhone case-maker XSKN sure does look like those supposed design changes we've been hearing about. You'll note the larger, more curvy back, space opened up near the earpiece for the rumored front-facing camera, and what appears to be a non-recessed headphone jack. Sure, this could be a ploy to get eyes on their pages, but even if they're citing the specs we've heard, this is still the first case design we've seen for anything other than the original iPhone.

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
3D gaming on the iPhone - Kingdom Lores brings 3D fantasy to life

The iPhone is a great platform for mobile gaming. That generous multi-touch display, speedy internals, and graphics prowess make for some truly promising gaming potential. Case in point, Kingdom Lores has been released for iPhone owners itching to get their dragon-killing, dungeon-exploring fix.

Marco Giorgini is developing the 3D fantasy game using a custom OpenGL rendering engine - making sure the even the most die-hard dungeon-based fantasy gaming fans will find that Kingdom Lores lives up to their standards. The game can be played in portrait mode with a bird's eye view of your character, or in landscape mode with a first-person perspective (FPS style).

Check out the video below to get an idea for the smooth 3D action and object-interaction that Kingdom Lores gameplay offers. You'll have to manually download and install the game on your jailbroken iPhone, but if a 3D dragon-slaying mobile game is your cup of tea, chances are you'll be SSH'ing Kingdom Lores to your iPhone right quick.

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Launch Date of 3G iPhone Finally Confirmed

Although it was suspected for a while now, what with O2 boss spilling the beans and other related incidents, the hints and rumors have all been put to rest, as finally the launch date of the 3G iPhone has been confirmed - June 9th.

Sources close to the 3G iPhone launch reported this information to Gizmodo just this morning, telling them that Apple will announce this new model at the WWDC Keynote almost exactly three weeks from today.

This move is clearly a logical step, one that was expected and now we know the details and can’t wait for the upcoming launch date.

According to sources, the 3G iPhone will not be available at a fixed price point after this, but the specific prices have not been released as of yet. We will be sure to stay on top of this story, providing you with further specs as they become available to us.

As the obvious cellphone to beat on the market today, one thing is for sure - the lineups for this new Apple iPhone model are going to be out the door.

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 56
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ovo je za spominjanje i u daljoj buducnosti sta sve moze dobro planirana reklamna kampanja da odradi CELOJ PLANETI.
Ali ako se zna da bi ljudi dali za mp3 plejer i vise od 300 evra samo kako bi na njemu imali znak jabuke, ko sam ja da onda sudim o tamo nekom mobilnom telefonu iste kompanije. Smile
Mogao bih da dodam neki primer iz svakodnevnice: moj prijatelj lljubitelj PC-a uopste, inace profesor informatike, se u svakoj prici o racunarima poziva na MAC hvaleci ga kao da je isti otkrio binarni sistem brojeva dok naravno koristi Windows tvrdeci da nema para za MAC i na kraju kada se povela prica o mobilnim telefonima on je kao iz topa pred celim drustvom uskliknuo "iPhone" kreirajuci takve hvalospeve o njegovoj moci da je verujem svima na kraju bilo muka od toga. Na pitanje da li ga je probao rekao je da jos nije imao prilike.
Kako onda zna da je toliko dobar? Slusao je reklamno propagandni program iz Apple pogona? Mislite o tome.
« Poslednja izmena: 21. Maj 2008, 09:32:03 od jogurtsasirom »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Riba ribi grize ribicu - 21. vek!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97 black
Nek' je Bog u pomoc buducoj generaciji korisnika. Nadam se da ce makar da osposobe blutut, to mi je najvishe nedostajalo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
BrightonNet iPhone/iPod Touch pen wants to replace your fingers

I still don't quite understand companies that try to make stylus for the iPhone. Apple's handset is not designed to be used with a pen, but with fingers. How would you multi-touch on it? With two styluses? It's ridiculous…

BrightonNet's iPhone/iPod Touch PEN isn't the first such a "device" we've seen (remember Pogo?). However, it is the fanciest, thanks to the soft tip attached to a flexible neck. Apparently, the mentioned "feature" should help you drag and swipe in a much easier manner. Yeah, sure… I'm not buying it. For one thing, I don't wanna carry around a stylus if it's not integrated in the device. It will get lost, you know it.

Anyway, we've no information where you can buy the iPhone/iPod Touch PEN nor how much it costs. To be fair, I'm not sure many of you care about it. Just for the record, the official product page is here, so if you wanna know more - you'll know whom to contact.

izvor

a evo mnogo jeftinijeg rješenja, by thefukara  Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple iPhone 4
Na pitanje da li ga je probao rekao je da jos nije imao prilike.
Kako onda zna da je toliko dobar?
Isto vazi i za one koji ga pljuju a nisu ga probali.

Nadam se da ce makar da osposobe blutut, to mi je najvishe nedostajalo.
Da li si nasao uputsvo kako se prebacuje screenshot na pc?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Nije meni problem da uvatim screen, ali ne umijem da ga ubacim u komp

iPhone PC suite, iTunes, IBrickr, iPhoneList.
možeš "ubaciti" bilo koju sliku sa iPhone-a na komp koristeći ove aplikacije  Smile

«  Poruka za: Kažanegra  , : 12. Apr 2008, 11:36:28 »

Citat: thefukara
thefukara, ajde mi pliz pusti PP kako da ga prebacim preko iTunesa, njega imam

skini ovu aplikaciju odavde

tu imaš ibrickr i iphone pc suite koji su bolji od itunes-a
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.