Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 217046 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 514
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone 3G
Pa pitao sam jos odavno, ali mi niko nista nije odgovorio...

Evo pitanja.
« Poslednja izmena: 01. Dec 2008, 13:44:53 od iMilanche »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
ne deluje mi logicno uopste ni malo...a jesi li zapravo uopste imao novih sms-ova? si probao sa reinstalaciom?  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
jesi li koristio uporedo i irealsms i "fabrički" sms?
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 514
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone 3G
Koristio sam iRealSMS. Ne secam se da li sam mozda nekada otvorio i fabricki, ali i ako jesam, otvorio sam ga mozda jednom, dvaput. Prvo je poceo da zeza tako sto nije hteo odmah da posalje poruku, vec je pokusavao pa ju je stavljao u outbox. Onda se odjednom pojvailo to -3 i ovo 2 na iRealSMS-u, koje je bilo "zakucano", nije moglo da se skloni (ni jedno ni drugo). Mislio sam da jeki "nesporazum" sa porukama, pa sam pobrisao SVE poruke. Medjutim i dalje su ostala oba broja. Respring, opet nista. Onda sam obrisao iRealSMS, pa respring i tek tada su brojevi i ikonica za iRealSMS nestali...

Nego sada sam pre par minuta OPET instalirao iRealSMS. Radi za sada normalno, ali nisam imao potrebe da ga registrujem, vec sam ga samo instalirao i SSH-ovao one fajlove i radi. E sada ne znam kako je to moguce, posto sam u medjuvremenu uradio restore firmware-a. Doduse, uradio sam posle i restore podataka, ali posto je tada iRealSMS vec bio obrisan ne znam odakle je "pokupio" podatke za registraciju? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
jutros irealsms nije htio da pošalje sms, već ga prebacio u outbox. poslao sam taj isti sms, preko fabričke aplikacije. i pojavilo mi se -1 pored ikonice za sms. zatim sam obrisao posljednji sms i restartovao fon. sad je sve ok, valjda  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple Iphone 3G 8GB
I meni se desavalo da irealsms nece da posalje sms, napuni nekih 80% i ne moze dalje. Jel mogu nekako da se obrisu ''fabricke ikonice? Visak mi Mail, posto koristim mbox-mail...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 514
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone 3G
Mislim da SBSettings ima opciju da sklonis ikonice koje ne zelis. Mada nisam siguran. Mislim da sam to video kada mi je SBSettings bio instaliran.

iRealSms izgleda da ipak dosta baguje. Eto vidite da i vama nije hteo da salje, fukari je isto ispisivao -1. On je uspeo da ga povrati, ja sam morao da ga brisem i tako dalje...Znam i da su se ranije ljudi zalili da prethodne verizje previse baguju...Ne znam da li su nesto ispravili u verziji 2.0.2, ali ako do sada nisu, sumnjam da ce i dalje biti mnogo bolji.

Jos jedna stvar koja mi je smetala dok je iRealSms "radio". Ne znam da je neko to provalio. Znaci kada ti stigne report i ako izaberes CLOSE, obavestenje o novoj poruci i dalje stoji, tako da morate da otvorite iRealSMS, pa inbox, pa da otvorite sam report, pa tek onda se obavestenje sklanja. Kod fabrickog programa ako koristite ! za report dovoljno je samo da uzmete CLOSE i to je sve. Ja cu ipak da ostanem na fabrickom programu za sada. Ovaj iRealSms mi nesto ne uliva poverenje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone 6
Quake for iPhone v2 (DEB file!)

Quake for iPhone is truly the real deal and what I was expecting for quite some time.
It doesn't utilize the accelerometer or networking over the web but you get to play the game on your iPhone with all the cool graphics and sound , you do get to use the shotgun, the grenades and all the rest of the weapon arsenal and I highly recommend that you download this game and have tonz of fun!.
You can use single player or multilayer and save the game and continue whenever you want. In order to navigate you use the 4 arrows on the left and the two buttons on your right to jump or shoot.
(Thanx to zodttd)

Download here (9.22MB)

NOTE:
deb files:
To expand on your desktop do this:
1. Open Terminal and cd to the directory of the deb file
2. Type:
ar vx filename.deb
To install on your iPhone do this:
1. SFTP or SCP your deb file into /tmp
2. SSH into your iPhone with Terminal and type:
dpkg -i /tmp/filename.deb
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone 6
iPhone 2.2.1 to bring push notifcations? Not so much

A developer posted on a Russian iPhone forum yesterday that upon receiving the latest beta iPhone software, version 2.2.1, he discovered the much-awaited presence of push notification support. Woo hoo! He describes OTA syncing of Apple’s notes and calendar apps and the presence of push notifications to indicate that new notes are available. While you may have read this news around the net this morning and gotten pretty excited, anticipating a day when software such as Instant Messengers and social networking apps might actually be useful on the iPhone, we thought it was important to let you know that today is not that day. The site that houses the forum has posted an update to the blog post that brought attention to the push notification claim, and has stated the original posting was indeed a fake. So iPhone owners, don’t do your happy dance just yet. Apple still hasn’t made good on its push notification promise and while it’s certainly possible that the iPhone may get support soon, it’s still looking unlikely for 2.2.1.

izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 514
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone 3G
Read it and weep!!! Smile Perfect score!!! Saljem samo gornji deo slike, jer necu da otkrivam svoju brilijantnu taktiku... Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1.png
(36.23 KB, 480x49)
026.png
(125.17 KB, 480x320)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.184 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.