Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 211602 puta)
Zvezda u usponu

Riba ribi grize ribicu - 21. vek!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97 black
Nema alternative. Ti zivis u Srbiji, placaj srpske cijene. Internet je kriv za te price, preko bare ima za dzabe... Ako mozes, naruci sa neta i sam isprogramiraj, ako ne onda ovdje plati covjekovu cijenu da ti isprogramira. To je njegova cijena i nemoj da govoris: " to je tebi 2 sec posla, ti mi trazis 20e za to!..."
Ljudi, naviknite se! Ne mozemo dovjeka plakati za cijenama preko bare u poredjenju sa nasima.
Dodjavola.

O cemu ti pricas covece? Kartica je kostala do pre neki dan 8 $, sto je oko 5 eur, a sada je poskupela na 12 $, oko 10 eur. Kod nas samo tu golu karticu prodaju za 30 eur, dakle profit 20 eur po kartici. Preko toga jos naplacuju 20 eur programiranje, sto sve zajedno cini 50 eur. Cak i to programiranje i ako u zivotu nisam ni cuo za universal sim ni bilo sta, covek mi je poslao objasnjenje sa kojim mogu da to uradim i ako naglasavam nikada nisam to radio niti znam kako se radi, za 3-5 minuta. I samo jos nesto, a ti razmisli zasto sam to napisao. Ovo je poslednja recenica u tom objasnjenju.

Citat
korak 5: dobro naplati i uzivaj!!!

I sta sada sa tim? treba da places sto ce neko da te odere za 40e? Ako ti je mnogo 40e, onda iPhone i nije za tebe. naruci sim i sam ga isprogramiraj, i zajebi te sto hoce tebe da zeznu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Apple Iphone 3G 8GB
i zato iphone gubi ''korisnike'', ja uzimam Htc a oni nek se j*ebu sa sim karticama i programiranjima.
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N82
Nema alternative. Ti zivis u Srbiji, placaj srpske cijene. Internet je kriv za te price, preko bare ima za dzabe... Ako mozes, naruci sa neta i sam isprogramiraj, ako ne onda ovdje plati covjekovu cijenu da ti isprogramira. To je njegova cijena i nemoj da govoris: " to je tebi 2 sec posla, ti mi trazis 20e za to!..."
Ljudi, naviknite se! Ne mozemo dovjeka plakati za cijenama preko bare u poredjenju sa nasima.
Dodjavola.

O cemu ti pricas covece? Kartica je kostala do pre neki dan 8 $, sto je oko 5 eur, a sada je poskupela na 12 $, oko 10 eur. Kod nas samo tu golu karticu prodaju za 30 eur, dakle profit 20 eur po kartici. Preko toga jos naplacuju 20 eur programiranje, sto sve zajedno cini 50 eur. Cak i to programiranje i ako u zivotu nisam ni cuo za universal sim ni bilo sta, covek mi je poslao objasnjenje sa kojim mogu da to uradim i ako naglasavam nikada nisam to radio niti znam kako se radi, za 3-5 minuta. I samo jos nesto, a ti razmisli zasto sam to napisao. Ovo je poslednja recenica u tom objasnjenju.

Citat
korak 5: dobro naplati i uzivaj!!!

I sta sada sa tim? treba da places sto ce neko da te odere za 40e? Ako ti je mnogo 40e, onda iPhone i nije za tebe. naruci sim i sam ga isprogramiraj, i zajebi te sto hoce tebe da zeznu.

Ne, gresis silno sinak. Mene NECE niko da odere za 50 eur i to ne zato sto ne mogu da platim 50 eur, vec zato sto necu da me niko pravi budalom. Jedno je zarada i to je ok, a drugo je bezobrazluk i to nije ok. Ako ti kupis nesto za 12 eura, a prodajes za 30 eur i jos povrh svega naplacujes 20 eur programiranje, onda se to zove bezobrazluk. To sto ja zivim u tamnom vilajetu, koji se zove Srbija i sto nigde ne mogu da odem odavde i kupim nesto u inostranstvu, ne znaci da neko ko na ovaj ili onaj nacin ima srecu da to moze da uradi, treba da me pravi budalom. I sve vise razmsiljam da kada mi stigne iphone, koji sam narucio da ga lepo prodam za bezobrazno velike pare i da ga uopste ne koristim. Previse je stvari vezano za ovaj telefon koje mi se uopste ne svidjaju. A i ako je ok da neko prodaje kartice koje kostaju 12 eur za 50 eur, sto ne bih ja mogao da prodam iphone za nekoliko puta vecu sumu nego sto sam ga platio.

i zato iphone gubi ''korisnike'', ja uzimam Htc a oni nek se j*ebu sa sim karticama i programiranjima.

Upravo tako. Brate, futrola za iphone 4700 dinara. Pa jbt, da li je moguce da je neko tako bezobrazan. Pa od platine da su je pravili ne znam da li bi trebalo toliko da kosta.
« Poslednja izmena: 09. Sep 2008, 12:46:51 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Svako ima za prozivod koji prodaje ili uslugu koju pruza da formira cenu koju on hoce... na kupcima/korisnicima je da izaberu dal ce da izaberu njega za zavrsetak posla koji ima je potreban ili ne...
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N82
Upravo tako. Ja biram da ne kupim proizvod po toj ceni. Biram i da prodam iphone za 700 eur. Imam pravo da formiram cenu koju ja hocu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Kupi Nokiu 3310.... please...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
izaberi i pomiri se sa cinjenicom da ga neces prodati Wink

da nisi konkurentski sa robom i cenom na trzistu mogao bi da je formiras kako je tebi volja, ovako se moras povinovati konkurentskim....  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
 Smile Smile

Ok... konacno smo se svi razumeli... sad...

Radi li 3g na iphone-u kod nas i delivery reports?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N82
izaberi i pomiri se sa cinjenicom da ga neces prodati Wink

da nisi konkurentski sa robom i cenom na trzistu mogao bi da je formiras kako je tebi volja, ovako se moras povinovati konkurentskim....  Smile

Pa sto da ne? Ako u radnji kosta 843 eur i ako ovi sto formiraju trziste prodaju karticu za trostruko vecu cenu nego sto kosta bilo gde u svetu, onda je ovih mojih 700 eur gotovo poklon. Ja ga prodajem tek dvostruko skuplje nego sto kosta.

Kupi Nokiu 3310.... please...  Smile

Imam ja nokiju n82. Nije ni ona losa. Smile

Ok... konacno smo se svi razumeli... sad...

Radi li 3g na iphone-u kod nas i delivery reports?
Smile

Mnogo trazis od telefona koji kosta samo 843 eur.
« Poslednja izmena: 09. Sep 2008, 14:31:40 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.