Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone  (Pročitano 207473 puta)
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 6681-7710
Citam jedan komentar na jednom drugom sajtu, pa me interesuje da li to zaista tako funkcionise, odnosno da li zaista ugovor nije bitan ako se kartica ne aktivira?

Citat
uzmete pa kupite telefon sa swe ugoworom za 200 dolara ili trista i donesete ga kuce stawite swoje karticu a ne at&t koja ide uz ugowor i jednostawno ga dekodirate i mozhete da ga koristite..to je najjetiniji nachin jer wi jeste sklopili ugowor ali ga niste aktiwirali i ne morate mesechno da placate koliko stoji u ugoworu..a aktiwacija ugowora krene onog trenutka kada pokrenete teleon sa at&t karticom...prosto...
Smile Smile

telefon se aktivira odmah
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N82
Mene interesuje generalno kako ti ljudi koji ocigledno na neki nezakonit nacin donose te telefone, to rade? Pretpostavljam da sklapanje ugovora podrazumeva davanje licnih podataka, a Amerika nije Srbija i pravni sistem i te kako funkcionise. Mora da ima neka rupa u zakonu koju oni koriste. Jako me interesuje jer ne mogu da svarim kada je neko tako nevidjeno bezobrazan. Znaci kupuju telefon za 200$, a ovde ga prodaju za 900 eur.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone
Pozoves nekog ko ga prodaje nelegalno i pitas ga kako ga je tamo kupio.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N82
Dobro, to je bilo vise hipoteticko pitanje. A i sumnjam da ce neko ko ima zaradu oko 750 eur po telefonu biti bas previse raspolozen da deli svoju zivotnu pricu sa mnom. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC One X
Možda sklapaju dil sa Džobsom, da im po nekoliko telefona da prodaju po tim cenama i dele fifti-fifti  Smile

Zato i voza MTS kako stigne, neće konkurenciju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ja sam jednom imao bar 250 aplikacija i svka je radila bez problema, a ni telefon nije stucao.
Ok. Ovo je i definitivna potvrda da nisi imao iphone.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Palringo iPhone app gets push-to-talk functionality

Roughly a month ago we’ve covered Palringo multi-network IM client for the iPhone. Now they’ve announced the addition of the vocal instant messaging functionality (aka push-to-talk) to its rich messaging application to make it even more usable for the end-users.

Palringo’s CEO Kerry Ritz said that they’ve “completed the suite of ways in which people can communicate with each other using an iPhone.”

“When we launched Palringo for the iPhone, we said that our vocal IM functionality would be added imminently. We’ve kept the promise we made to the thousands and thousands of iPhone users who downloaded Palringo and made us one of the most popular free applications from the App Store,” he added.

Palringo for the iPhone is free and easy to download and install from Apple’s AppStore. No hidden costs, catches or other charges are involved.

izvor
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
First iPhone Nike+ run-tracker application screenshots leaked!

Marathon season is upon us. We’re seeing more marathons, for all imaginable causes, opening up registration for later this year. And you know what that means - time to dust off your Nike+ gear!

The Nike+ sensor allows runners to track their runs, via a sensor embedded in compatible Nike running shoes, on their iPod Nanos. Unfortunately, we’re still waiting on the Nike+ application for our iPhone Nike+ application screenshotsiPhones and iPhone 3Gs.

Last we heard, Apple was working with Nike to bring the Nike+ experience to the iPhone and iPhone 3G. Today we’re seeing what is reported to be the first ever screenshots of the iPhone Nike+ application. The signal receiver that communicates with the in-shoe sensor is already compatible with the iPhone’s dock connector, but users are going to need an iPhone application to take advantage of the hardware.

The new iPhone Nike+ app is expected to allow you to update your online running log/run-tracker in real-time. There’s even a mapping feature shown in the screenshots that has us excited to go explore our neighborhood.

Now, where did I put that Nike+ run sensor?

izvor
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Smrt je tek pocetak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 118
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung Galaxy Nexus
Citam jedan komentar na jednom drugom sajtu, pa me interesuje da li to zaista tako funkcionise, odnosno da li zaista ugovor nije bitan ako se kartica ne aktivira?

Citat
uzmete pa kupite telefon sa swe ugoworom za 200 dolara ili trista i donesete ga kuce stawite swoje karticu a ne at&t koja ide uz ugowor i jednostawno ga dekodirate i mozhete da ga koristite..to je najjetiniji nachin jer wi jeste sklopili ugowor ali ga niste aktiwirali i ne morate mesechno da placate koliko stoji u ugoworu..a aktiwacija ugowora krene onog trenutka kada pokrenete teleon sa at&t karticom...prosto...
Smile Smile

Nema trika da se telefon uzme za 200$ bez aktivacije sem da ga ukrades nekako.Nacin na koji ljudi nabavljaju iphone ovde (usa) i onda ih prodaju u srbije je preko ebay-a.Na doticnom sajtu moze da se nabavi za oko 700$ i ako se u srbiji prodaje kako je neko pomenu za 900e to je i dalje super zarada
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 6681-7710

Citat
Smile Smile

Nema trika da se telefon uzme za 200$ bez aktivacije sem da ga ukrades nekako.Nacin na koji ljudi nabavljaju iphone ovde (usa) i onda ih prodaju u srbije je preko ebay-a.Na doticnomacno sajtu moze da se nabavi za oko 700$ i ako se u srbiji prodaje kako je neko pomenu za 900e to je i dalje super zarada
tacno
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 221
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.